Afrensning

Zimplex’s afdeling for afrensning, kan tilbyde rigtig mange forskellige typer afrensninger, og med mange forskellige metoder.

Vi kan både benytte traditionelle og effektive rensemetoder,
men afdelingen kan også tilbyde innovative, miljøvenlige og særdeles effektive rensemetoder

såsom tørisblæsning og sodablæsning. Zimplex er desuden specialiseret i graffiti rens samt facaderens i alle højder.


HUSK: Zimplex kører på det meste af Sjælland

Her er en kort beskrivelse samt direkte links til de services,
som vi tilbyder inden for afrensning

arrow down circle icon

Rens af graffiti

Er din virksomhed eller dit hus blevet udsat for graffiti? Så kan vi hjælpe med at genetablere en pæn og ren facade, uden at det vælter jeres budget. Vores metoder til at rense graffiti af, er både effektive og skånsom for overfladen der er ramt af graffiti.

Læs mere her >>

Antigraffiti

antigraffiti

Er din facade ofte udsat for graffiti? Zimplex tilbyder professinel behandling af facader med antigraffiti. Antigraffiti er en usynlig, åndbar og beskyttende hinde man kan behandle facader med. Når overfladen bliver udsat for graffiti, kan den nemt fjernes igen.

Læs mere her >>

Tørisblæsning

Tørisblæsning er en miljørigtig rensemetode, der ikke har en slibende effekt. Det kan med fordel benyttes til afrensning af blandt andet anlæg og maskiner i fødevareproduktioner samt inden for industri. Det kan også benyttes til ventilationsanlæg og ventilationsskakte m.v

Læs mere her >>

Facaderens

Klimaet i Danmark, kræver at man ofte er nødt til at behandle facader med algerens. Vi har de rigtige midler og maskiner til facaderens, algerens, og evt. efterfølgende imprægnere muren. Zimplex kan desuden også afrense den lidt berygtede rødalge fra facader og husmure.

Læs mere her >>

Betongulve

betongulv

Zimplex tilbyder rens og polering af betongulve og betontrapper samt evt. en efterbehandling. Når Zimplex udfører polering af betongulve, benytter vi en moderne polerings-maskine. Maskinen polerer og fjerner det gamle skidt og snavs.

Læs mere her >>

Sodablæsning

Soda-blæsning er en innovativ metode til professionel afrensning, hvor soda, via maskine med trykluft, blæses på den overflade der eksempelvis er ramt af graffiti. Det kan også fjerne lak, maling, alger, rødalger, kalk aflejringer m.v.

Læs mere her >>

Fliserens

fliserens

Zimplex tilbyder at rense næsten alle typer terrasser, fliser og indkørsler. Vi har maskiner til at klare alle typer opgaver, og er efterhånden eksperter i effektiv og skånsom rens af fliser m.v. Zimplex tilbyder også imprægnering af fliser

Læs mere her >>

Rens af gulve

gulvrens

Zimplex har igennem mange år opbygget en solid erfaring og know-how omkring gulvrens, opskuring, slibning, og vedligeholdelse af næsten alle gulve/gulvtyper. Vi tilbyder også polish behandling af gulve og trapper, for optimal beskyttelse.

Læs mere her >>

Rens af møbler

møbelrens

Zimplex har god erfaring og ekspertise med møbelrens. Det er hvad enten problemet er snavs og støv, eller røg og nikotin. Vi kan også gøre sofaen som ny, selvom den har sodskader og røgskader. Vi kan også fjerne bakterier, støvmider og lignende.

Læs mere her >>

Tyggegummirens

tyggegummirens

Zimplex har de rigtige maskiner og materialer til at få fjernet tyggegummi foran butikker og lignende.Vi kan fjerne tyggegummi fra fortov, fliser og asfalt. Efter afrensningen vil området fremstå pænt, rent og fri for tyggegummi.

Læs mere her >>

Rygerboliger

afvaskning-rygerbolig

Vi kan fjerne ALLE spor efter rygning i din bolig, uanset hvor længe der har været røget. Vores professionelle medarbejdere står klar til at klare alt lige fra nedvaskning af nikotin og evt. nedtagning af tapet, til evt. malerarbejde og komplet lugtsanering.

Læs mere her >>

Tagrenderens

tagrendestøvsuger

En tagrenderens fra Zimplex kan effektivt forhindre tilstoppede tagrender, så du undgår at regnvandet vil ryge ned over din facade, kælderrum, udhæng og lignende

Læs mere her >>

Skarp pris? ✉
close slider