Zimplex: Når en aftale er en aftale

Anti graffiti

Effektiv beskyttelse mod graffiti


Kontakt os:

Tlf.: 6910 2323

info@zimplex.dk

antigraffiti-behandling

Hvad er anti graffiti?

Fælles for næsten alle typer anti graffiti produkter er at de danner en næsten usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader. Når overfladen bliver udsat for graffiti, kan den nemt fjernes med enten varmt vand eller en højtryks-renser.

Overfladen er nu igen helt ren og kan nemt påføres et nyt beskyttende lag. Dermed er overfladen parat igen, hvis uheldet skulle være ude igen.

anti-graffiti

Hvilket produkt bør du vælge?

Der findes rigtig mange midler på markedet, som virker som antigraffiti. Derfor kan det være svært selv at finde ud af, hvilken type antigraffiti, der er den rigtige at vælge. Lad derfor en fagmand hjælpe.

Zimplex benytter nogle af markedets nyeste og samtidig mest effektive anti-graffiti midler. Antigraffiti-produkterne vi benytter, er helt uskadelig for både mennesker, dyr og miljøet – og samtidig beskytter det din facade effektivt.

antigraffiti-mur

Hvordan gør vi så?

Først kommer Zimplex ud, og besigtiger den overflade man ønsker behandlet. Så vurdere vi hvilket produkt, der vil være det bedste og mest optimale for netop din mur eller facade. Vi laver gerne et prøvefelt, inden vi laver tilbud eller påbegynder behandlingen.

Produkterne er så godt som usynlige når det tørre op.  Du skal dog ikke forvente, at en imprægnering med antigraffiti er 100 % usynlig. Det er dog meget pænere end graffiti.

Hvorfor vælge os?

Vi benytter de nyeste og bedste produkter på markedet, og vores metoder beskytter effektivt, uden at skade underlaget.
Vores produktet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader, og efter behandling vil graffiti nemt kunne vaskes af igen. Desuden er vores priser særdeles konkurrencedygtige.

Ring og hør nærmere
Fastnet: 6910 2323
Mobil: 2087 8319

Prøvebehandling inden behandling

Inden vi behandler din facade med anti-graffiti, laver vi gerne et prøvefelt. På den måde kan du være sikker på, at vores behandling ikke skaber misfarvninger på overfladen.

Vi sørger naturligvis for at vælge det rette produkt til netop din facades overflade, så du får det bedst mulige resultat.

Graffitirens efter antigraffiti

Når først vi har behandlet din facade med antigraffiti, er det let at fjerne ny graffiti. Man kan let vaske det ned, ved at spule det med varmt vand. Til dette, benytter vi en af vores hedevandsanlæg. Så er graffitien hurtigt væk igen

Det mindsker den fremtidige udgift til graffitirens markant

Fordel ved behandling med antigraffiti

Med den rette behandling kan Zimplex tilbyde at gøre overflader vand- og olieafvisende, så graffitimalingen derved får sværere ved at fæstne på underlaget og derved også meget lettere samt billigere at rense.
Oftest kan graffitien renses af, med varmt vand, hvis overfladen er blevet behandlet med den rette anti graffiti.

Ikke nok med at det er billigere, så bevirker det også at underlaget ikke slides af gentagne gange med graffiti rens

Produkt egenskaber

Et af vores mest benyttede produkt er en patenteret mikrovoks/micro-coating der er baseret på væske, som effektivt beskytter mod graffiti på både beton, mursten, tegl granit, træfacader og natursten m.v.

Det skal dog siges, at alle vores produkter der benyttes, er gennemtestet, og særdeles effektive og skånsom mod overfladen.

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven

Få den bedste service
Hver gang!

stabilitet, pålidelighed og ansvarlighed – Og skarpe priser

ren service

Call Now Button FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD