Servicetilbud målrettet til bl.a. boligselskaber

Zimplex

Boligselskaber m.v

Zimplex har rigtig stor og god erfaring med at servicere boligselskaber, boligforeninger og ejerforeninger.  Vi tilbyder prisbillige løsninger på bl.a. skimmelsvamp sanering, lugtsanering samt klargøring af rygerboliger samt graffitirens.

Vores afdeling for rengøring tilbyder desuden trappevask, rengøring, flytterengøring samt social rengøring.

4 afdelinger

Zimplex har 4 afdelinger; Afrensninger, Miljøsanering, Rengøring og Skadeservice.
Vi har kun én administration. Dette bevirker at du kun skal bruge 1 telefonnummer, ligegyldigt hvilken afdeling du skal i kontakt med.

Derudover bevirker det at vi kan minimere vores priser betragteligt, hvilket kommer kunderne til gode

Økonomi

Vi ved af erfaring, at en del boligselskaber m.v. faktisk ofte betaler en del for meget for deres serviceydelser. Det er især inden for specialrengøring og miljøsanering samt lugtsanering at mange betaler for meget.

Dette vil du ikke opleve hos os! Zimplex er eks. 15-30% billigere end vores kollegaer inden for alle typer miljøsaneringer

Zimplex har et rigtig godt samarbejde med flere boligselskaber og boligforeninger på Sjælland.

Dette skyldes i høj grad at vi kan være boligselskaber og boligforeninger, behjælpelig inden for mange forskellige serviceområder.

Dermed behøver de ofte kun én serviceleverandør til mange af deres opgaver.

Derudover er vores priser både skarpe og gennemskuelige.

Zimplex er desuden et særdeles fleksibelt og professionelt servicefirma, der altid er klar med et løsningsforslag, ligegyldigt hvilken opgave i stiller os (inden for vores serviceområder)
Dette gælder lige fra flytterengøring og social rengøring til skimmelsvamp, graffiti og lugtsanering. Vi kan også klare social rengøring og være behjælpelig ved tømning af dødsboer, samt kørsel til opmagasinering.

Vi har desuden opdaget at en del boligselskaber betaler alt for meget for eksempelvis rengøring, sanering og andre typer opgaver.
I Zimplex får du altid skarpe priser, og prisen aftales normalt altid inden opgaven påbegyndes.

Vi er desuden medlem af brancheforeningen. Dette giver ordnede forhold

skimmelsvamp

Zimplex kan fjerne skimmelsvamp, og sørge for efterfølgende korrekt rengøring.

Herunder har vi listet nogle af de services som boligselskaber og boligforeninger ofte benytter os til at klare

Social rengøring

Zimplex tilbyder sin assistance, når en forsømt og usoigneret bolig skal rengøres eller ryddes. Vi tilbyder at stå for både tilbudsgivning, leje af containermateriel, vurdering af affaldets beskaffenhed, bortskaffelse af affald m.v.

Læs mere her

Skimmelsvamp

Zimplex har både den fornødne erfaring og ekspertise og udstyr til at udføre professionel skimmelsvampsanering.
Vi udfører desuden effektiv og korrekt rengøring af skimmelsvamp.
– Både før og efter sanering. 

Læs mere her

Graffiti rengøring

Zimplex har mulighed for at benytte flere forskellige metoder til at fjerne graffiti på. Den metode vi vælger at benytte, kommer an på hvilken overflade der er graffiti på. Vi vælger altid den metode der vil skåne overfladen bedst, og samtidig fjerne graffiti.

Læs mere her

Facaderens

Zimplex har de helt rigtige maskiner, midler og medarbejdere til facaderens, algerens, imprægnering m.v. Desuden arbejder vi i alle højder, og kan klare selv de helt store boligblokke.
Vi kan også effektivt afrense den lidt berygtede rødalge.

Læs mere her

Fliserens

Zimplex kan tilbyde at rense næsten alle typer fliser, gangarealer, gårdspladser m.v. for både skidt, snavs og alger.
Vi har maskiner til at klare alle typer opgaver, og er faktisk eksperter i effektiv og skånsom fliserens.

Læs mere her

Rygerbolig

Zimplex har hjulpet mange boligforeninger, boligselskaber, plejehjem og private med at fjerne alle spor af nikotin og lugt af røg.Vi kan tilbyde en komplet pakkeløsning, hvor vi kan håndtere alt lige fra nedtagning af tapet, slibning af træværk til malerarbejde med spærrende isotop maling og komplet effektiv lugtsanering – Og til en rigtig god pris!

Læs mere her

Lugtsanering

Zimplex er eksperter i at fjerne dårlig lugte og lugtskader. Det kan være lugtgener lige fra sodskader, brand- og røgskader og lugtskader efter skimmelsvamp til lugtskader forårsaget af nikotin, cigaretrøg, manglende udluftning osv.

Læs mere her

Brugte kanyler

Zimplex tilbyder at komme ud og fjerne brugte kanyler, som ligger på boligselskabets grund. Da de kan være til fare for jeres beboere, anbefaler vi, at hurtigst muligt kontakter os, hvis i finder brugte kanyler der ligger og flyder.

Læs mere her

Anti graffiti

Når først vi har behandlet din facade med antigraffiti, er det let at fjerne ny graffiti. Man kan let vaske det ned, ved at bruge varmt vand og en højtryksrenser. Dette mindsker den fremtidige udgift til graffitirens markant

Læs mere her

Vandskade

Er i så uheldige at blive ramt af vandskade eller direkte oversvømmelse, sprængte vandrør eller oversvømmede kloaker, kan Zimplex hjælpe jer, og boligselskabets beboere. Vi står for både pumpning, opsugning og tørring.

Læs mere her

6 + 6 =

Kontakt os, hvis du har brug for vores hjælp

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

Call Now Button
📞 Ring mig op
close slider
Vi ringer tilbage snarest muligt