Corona og andre vira

Corona : Har der været corona smittede personer i dine lokaler/bygninger? Så gælder det om at få lokalerne desinficeret hurtigst muligt. Er der kun tale om mistanke, anbefaler vi også at få desinficeret  lokalerne.

Desinficering:

Z

Tryghed

Vi sørger for sikkerhed og tryghed for dig, dine medarbejdere og evt. kunder

Z

Pris på desinficering

Vi tilbyder alt inden for professionel desinficering fra kun 20 kr pr. m2

Z

Desinficering

Vores professionelle desinficering hjælper effektivt med at desinficere og inddæmme COVID-19/ coronavirus

Z

Erfaring

Vi har stor erfaring med desinficering af lokaler, bygninger og inventar – Også fra inden COVID-19/ coronavirus

4 afdelinger – Ét telefonnummer
6910 2323

Corona og lign. vira

Har der været coronasmittede personer i dine lokaler/bygninger, eller har du blot en mistanke om det? Så gælder det om at få lokalerne desinficeret hurtigst muligt. Det gælder om at enhver yderligere smitterisiko kan minimeres. Zimplex har både erfaringen, kemien og udstyret til dette.

Desinfektion er et vigtigt redskab til at beskytte mod disse virustyper. Behandlingen virker også på andre vira end corona.

 

agsdi-doctor

Er Corona farligt?

Corona er rigtig farlig for folk med nedsat immunforsvar, ældre mennesker samt folk der har andre lidelser såsom problemer med lunger, hjerte osv.

Det er dermed ikke sikkert at corona  er farligt lige for dig, men blot går dig syg som ved influenza.. Problemet er bare at corona smitter meget nemt og hurtigt, og dermed er der stor risiko for at man er med til at sprede virusen til andre, der kan blive meget syge af det, og sende folk på sygehuset og måske i respirator.

Corona på virksomheder

Selvom corona måske ikke er decideret farlig for dig og dine kollegaer, kan virussen desværre have store omkostninger for en virksomhed. Hvis først smitten for lov at brede sig, kan en virksomhed pludselig stå og mangle 50-75% af sine medarbejdere.

Derudover er der en stor risiko for at man får smittet kunder, leverandører, bude, forretningsforbindelser osv.

Pris på desinficering mod corona og andre typer virus

 

Metoder

Zimplex er et yderst erfarent og kompetent firma, der tilbyder professionel desinficering af bygninger, lokaler samt inventar og IT udstyr m.v.
Vores store erfaringer med at desinficere og specialrengøring,  betyder, at vi kan håndtere alle typer opgaver inden for bekæmpelse af bakterier og vira.

Vores mest benyttede metode er at desinficere lokaler og bygninger, med en maskine der laver en fin tågesprøjtning. Vores maskiner er designet til at sprøjte desinfektionsmidlet i fine mikropartikler fra loft til gulv. Partiklerne der ikke sætter sig i loft og på vægge “flyder” i luften, indtil de langsomt sætter sig på alle overflader. Dermed desinficeres også overflader der er vanskelige at komme til. Dette sikrer at overfladerne bliver fugtige i en kort periode efter behandlingen. Denne periode er, hvor desinfektionsmiddelet aktiveres, og overfladen skal tørre.

 

PRISER

I disse coronatider der rammer alt for mange, har vi valgt at sætte vores pris ned på desinficering, da vi på INGEN måde ønsker at udnytte den lidt håbløse situation, som vores land befinder sig i.

Normalt starter vores priser på “tåge”desinficering  fra 25 kr + moms pr. kvadratmeter. Indtil Danmark er blevet normaliseret igen oven på corona har vi sat prisen ned med op til 20%.

Dermed starter vores priser for desinficering fra
kun 20 kr + moms pr. kvadratmeter
Prisen indeholder bekæmpelsesmidler.
Der beregnes for mindst 80 kvadratmeter og at arbejdet udføres inden for normal arbejdstid.

Zimplex tilbyder at desinficere alle typer bygninger og køretøjer.
Det gælder lige fra kontobygninger, skoler, børnehaver, parcelhuse og forretninger til biler, busser, lastbiler og varevogne

corona-virus

Hvor længe kan corona virus overleve

                                                                            Tal fra Forskning.no

  • På pap og papir
  • På plast og laminat: 72 timer
  • På stål og metal: 72 timer

Zimplex tilbyder bl.a. desinficering af:

Kontorer

Det kan blive dyrt og besværligt, hvis først virus har gjort sit indtog på firmaets kontorer.

Det kan resultere i massive sygemeldinger på én gang, og det kan være svært at slippe af med virussen igen. Da den kan overleve i op til 72 timer, er det en rigtig god ide at få desinficeret kontorene og evt. tilstødende lokaler.

Nå vi har desinficeret lokalerne, er de klar til brug ca. 1 time efter desinficering.

Skoler, børnehaver mv.

For at minimere risikoen for smitte med vira og andre sygdomme på skoler og børnehaver mv, er en desinficering en god og effektiv metode.

Vi sanere alle overflader i bygningen/lokalerne samt desinficere kritiske områder med hyppig håndkontakt; som dørhåndtag, kontakter, borde, stole, toiletarmaturer  osv. således at virus ikke kan formere sig. 

Dette vil give børnene et rigtig godt og smittefrit miljø at opholde sig i

Boligselskaber

Man kan med stor fordel vælge at få desinficeret bl.a. trappeopgange, kældere, vaskerum, tørrerum og fælleslokaler i de forskellige afdelinger i boligselselskaber.

Dette er områder der typisk har en større trafik af mennesker, og dermed er smittefaren faktisk ret høj, hvis man benytter disse områder. Det er især ældre beboere der kan have STOR gavn af sådanne desinficeringer, da de tilhører den udsatte befolkningsgruppe, i forhold til corona

Busser, toge, varebiler, lasbiler mv

Køretøjer er desværre også en stor kilde til smittefare for corona. Det er især busser og toge der hurtig kan være medvirkende til at sprede virus, blandt mange mennesker.

Men også varebiler, lastbiler, entreprenør maskiner osv, hvor forskellige medarbejdere benytter samme køretøj, er også en smittekilde.

Vi tilbyder en effektiv og hurtig desinficering ved hjælp af en tåge med desinficeringsmiddel. Vores metoder desinficere både sæder, grebsflader, gulve, døre, lofter osv. 

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud på desinficering fra Zimplex

Fornavn + efternavn
Navn på det firma, du evt repræsentere
Skriv dit telefonnummer her - Tiltag for spam
Call Now Button
📞 Ring mig op
close slider
Vi ringer tilbage snarest muligt