Erhvervsrengøring

Professionel rengøring til erhvervslivet på Sjælland

Få et godt tilbud:
Tlf.: 6910 2323
Mobil: 2087 8319

Rengøring til alle brancher

  • Kontorrengøring
  • Butiksrengøring
  • Produktionsrengøring
  • Klinikrengøring
  • Industrirengøring
  • institutionsrengøring
  • Værksteder og lager
  • + flere andre steder

Rengøring på hele Sjælland

Vi kommer på det meste af Sjælland og udfører erhvervsrengøring for virksomheder af alle størrelser – lige fra de mindre kontorer og administrationer til store virksomhedsdomiciler og kontorbygninger.

Du udarbejder altid en individuel rengøringsplan, så din erhvervsrengøring skræddersys til lige netop dine behov. Vi kører ikke med nogen standardsløsninger.

Ring og hør nærmere:
Fastnet: 6910 2323
Mobil: 2087 8319

Special- og hovedrengøring

Vi kan også tilbyde forskellige typer special-rengøring og hovedrengøring til både kontor, klinik, butik osv.

Det kan være alt lige fra hovedrengøring af kontorer, butikker og kliniker til rensning og pleje af butiksgulve eller rengøring af kølerum, lager m.v.

Vi bliver ofte kaldt ud til gulve på kontorer og i butikker, som trænger til en kærlig hånd. Vi er specialiseret i at oprense, pleje og efterbehandle gulve med beskyttelse.

Rengøring til erhvervslivet

Zimplex tager sig gerne af alle former for erhvervsrengøring, kontorrengøring og institutionsrengøring. Vi kan komme, når du og dine medarbejdere er gået hjem, og inden I kommer næste morgen – eller vi kan klare rengøring diskret og effektivt, mens I er der. Det er op til jer.

Butiksrengøring

Zimplex har erfaring med rengøring af en hel del forskellige typer butikker og supermarkeder. Det gælder lige fra den mindre specialbutik og tøjbutik til det store byggemarked eller supermarked.

vi VED at alle typer butikker kræver rengøring af højeste kvalitet, så kunderne føler, der er behageligt at være. Vores effektive personale giver den bedste butiksrengøring til dig, dine medarbejdere og dine kunder – uanset butikkens størrelse!

Rengøring i industrien

Zimplex har både den fornødne erfaring og ekspertise til at håndtere den daglige eller ugentlige rengøring i alle typer produktioner og værksteder.

Dette gælder både fødevareproduktioner, emballageproduktioner, trykkerier, plast/metal produktioner, lagerhaller, værksteder m.v.

Vi har erfaring med at arbejde for både mindre produktioner samt på nogle af de helt store danske fabrikker på Sjælland.

Kontorrengøring

Zimplex ved både, hvor vigtigt samt hvordan ansatte på kontoret, får et rent og optimalt arbejdsklima.
Desuden ved vi hvordan et toilet, køkken og lign. skal rengøres korrekt.Dette vil du aldrig opleve være et problem hos Zimplex!

Foruden faste rengøringsplaner, har vi også god gammeldags sund fornuft med på arbejde – Hver dag . Korrekt og omhyggelig rengøring er standard hos os. Vi mener at man kommer længst med flid og sund fornuft

Specialrengøring

Zimplex kan også tilbyde mere specielle typer rengøringsløsninger. Vi har eksempelvis god erfaring med rengøring og nedvaskning af vandværker og deres faciliteter.

Vi har også lavet mange specialopgaver og rensninger med både tøris, soda, rodalon, afkalker, damprens osv. inden for fødevareproduktioner, spildevandsanlæg m.v.
Læs mere her

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button
✎ Kontakt formular
close slider