Professionel erhvervsrengøring

Effektive og økonomiske løsninger til erhvervslivet

Brancher

Zimplex’s afdeling for erhvervsrengøring har erfaring og ekspertise til at stå for den daglige eller ugentlige rengøring for en del forskellige brancher.
Vi kan tilbyde rengøring af kontorer, klinikrengøring, rengøring af skoler og børnehaver samt rengøring i industrien samt i produktioner

Én serviceleverandør

Som kunde hos Zimplex, behøver du kun én serviceleverandør. Dette gør jeres hverdag meget nemmere, da i altid kun behøver 1 kontaktperson, som kan være behjælpelig med at løse næsten alle typer opgaver, ud over den almindelige industrirengøring.
Vi kan være behjælpelig med gulvpolering, gulvrens, gulvpleje, skadeservice, miljøsanering + m.m

Hovedrengøring

Vi kan også tilbyde forskellige typer specialrengøring og hovedrengøring til både kontor og industri. Det kan være alt lige fra hovedrengøring af kontorer og kliniker til rengøring af maskiner, rør, kabelbakker og lignende inden for industri og produktion. Zimplex kan også hjælpe med at få alle typer gulve til at skinne igen. Det er hvad enten der er tale om trægulve, betongulve eller linoleum m.v

Kontakt os, hvis du har brug for kvalitetsrengøring

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Industrirengøring

Zimplex har erfaring med rengøring af en hel del forskellige industri-virksomheder. Vi gør rent i produktionslokaler, større værksteder, lagerhaller og maskineværksteder m.v.
Zimplex har også stor erfaring med rengøring inden for fødevareindustrien og inden for produktion af emballager til fødevarer

Kontorrengøring

Zimplex ved både, hvor vigtigt samt hvordan ansatte på kontoret, får et rent og optimalt arbejdsklima.
Desuden ved vi hvordan et toilet, køkken og lign. skal rengøres korrekt osv. Foruden faste rengøringsplaner, har vi også god gammeldags sund fornuft med på arbejde – Hver dag . Korrekt og omhyggelig rengøring er standard hos os.

Rengøring af klinik

Zimplex har både den fornødne erfaring og ekspertise til at håndtere klinikrengøring. Du kan stole på, at bakterier ikke har en chance, når vores personale står for rengøringen i din klinik. Vores personale ved, hvor der kræves særlig opmærksomhed på fx gribeflader og stænkflader, hvor bakterierne kan trives.

Specialrengøring

Zimplex kan også tilbyde mere specielle typer rengøringsløsninger. Vi har eksempelvis god erfaring med rengøring og nedvaskning af vandværker og deres faciliteter. Vi har også lavet mange specialopgaver og rensninger med både tøris, soda, rodalon, afkalker, industrirens, damprens osv. inden for fødevareproduktioner, spildevandsanlæg m.v.

Kontakt os for et skarpt tilbud,
eller blot brug for mere information

KLIK HER FOR KONTAKT-INFO

DOWNLOAD VORES BROCHURE HER:    Zimplex Facility Service (822 downloads)

  Kontakt info