Fliserens, rens af alger samt imprægnering 

 

 

fliserensning

Inden afrensning

Inden vi laver en aftale om rensning af dine fliser, indkørsel eller lignende, kommer vi ud og besigtiger det areal der skal renses. Vi måler det op, så vi er enige om, hvad og hvor meget, der skal renses.

Desuden gennemgår vi overfladen på det område, der skal renses, og evt. laver en lille renseprøve.

 

fliserening_alger

Afrensningen

Zimplex kan tilbyde at rense næsten alle typer terrasser, fliser og indkørsler for både skidt, snavs og alger. Vi har maskiner til at klare alle typer opgaver, og er efterhånden eksperter i effektiv og skånsom fliserens.

imprægnering

Efter rensning

Efter at vi har renset dine fliser, er din fliser flotte, pæne og klar til brug. Vi tilbyder dog, og anbefaler, at efterbehandle dine fliser, med en yderst effektiv imprægnering, der vil sikre dig flotte fliser fremover.

Kontakt os på Tlf.: 6910 2323

 

Hvorfor vælge os?

  • Vi har faktisk nogen af markedets bedste priser
  • Vi fjerner både snavs, flisepest, belægninger og alger
  • Vi tilbyder både rensning, algerens og imprægnering af fliser
  • Vi renser også terrasser af træ, natursten og andre typer belægninger

Fliserens

Vores fugtige vejr i Danmark bevirker at alger og skidt sætter sig på alle overflader. Det er lige fra beton og fliser til træværket. Det er bestemt ikke alle afrensnings-metoder der virker på alle typer overflader. Derfor er det en rigtig god ide at lade Zimplex klare opgaven.

Efter en fliserens vil dine fliser fremstå som nye, og selv genstridig flisepest, vil være fjernet.

 

Imprægnering af fliser

Med en god og professionel imprægnering af fliser og belægningssten, vil imprægneringen faktisk trænge 1-2 cm ned i flisen. Imprægneringen er diffusionsåbent, og forsegler flisernes overflade. Dermed bliver overfladen på fliserne bliver lukket, så fugt ikke kan trænge ned.

Træterrasser

Det er ikke kun fliser og lignende der trænger til en effektiv afrensning efter en fugtig vinter. Træterrasser mister med tiden sit flotte udseende, og der kan lægge sig et helt lag af alger, mos og skidt. Foruden at det ikke ser pænt ud, kan det være utrolig glat, når det er vådt eller fugtigt.

Lad Zimplex klare rensningen af terrassen. Tlf.: 6910 2323

 

Udstyr til fliserens

Det er på ingen måde ligegyldigt hvilket udstyr der bruges til fliserens eller terrasserens. De fleste almindelige højtrykrensere er faktisk alt for kraftige. Derfor skal man altid benytte en rigtig fliserenser hvor tryk m.v. kan justeres.Nogle opgaver kræver desuden at der renses med varmt vand (hedevandsanlæg).

Kontakt os, for en skarp pris

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Kontakt info