Graffitirens

Rensning og rengøring af alle former for graffiti

Graffiti

Hærværk eller kunst ?

For nogle er graffiti en kunstart, mens det for de fleste andre, kun er hærværk. Det skæmmer vægge, fliser, mure samt togvogne m.v.

Det er desværre efterhånden blevet et problem for rigtig mange – og særligt de mange “tags” optræder hyppigt i bybilledet. Desværre kan det forurette varige skader på en overflade.

Bør det fjernes?

Ja – Vi anbefaler at det fjernes hurtigst muligt.

Dette skyldes hovedsageligt at hvis der først er blevet malet graffiti eller skrevet på eksempelvis en mur, opfordrer det desværre også andre, til også at skrive eller male samme sted.

Graffiti kan desuden lave varige skader på vægge og murværk, hvis det får lov at sidde for længe.

Vi fjerner graffiti fra bl.a.

  • Murstens-vægge
  • Træværk og hegn
  • Beton og natursten
  • Alle former for skilte og glas
  • Biler, lastbiler og anhængere
  • Facader, døre og porte
  • Tunneler og broer

Hvorfor vælge os?

Zimplex fjerner graffiti for både private og erhverv, og vi har særdeles skarpe priser. 

Vi renser graffiti væk, fra alle overflader, og vores metoder er skånesomme mod underlaget. Vi kan benytte varmt vand, kemi, soda- eller tørisblæsning.

Ring og hør nærmere:
Fastnet: 6910 2323
Mobil: 2087 8319

 

Fjernelse af graffiti kræver en fagmand

Vi fjerner graffiti med professionelt udstyr, som garanterer et skånsom og sikkert resultat. Går du f.eks. selv i gang med en højtryksrenser, opnår du ikke det optimale resultat, og i de fleste tilfælde risikerer du at beskadige eller ødelægge overfladen.

Når uheldet er ude

Det er både frustrerende og ærgerligt. når man bliver udsat for graffiti. Det skæmmer meget, og lokker ofte andre graffiti udøvere til.

Derfor er det en god ide at få et professionelt firma til at fjerne graffitien. Det er dog vigtigt at du vælger et firma der ved hvad de snakker om! Vi ser desværre alt for ofte ødelagte mursten eller fuger efter en graffitirens, der er udført forkert. Man skal tage hensyn til både mursten, fuger m.v. når man fjerne graffiti. Dette ved Zimplex naturligvis alt om!

Metoder til rengøring af graffiti

Zimplex har mulighed for flere forskellige metoder til at fjerne graffiti. Den bedste metode, afhænger både af, hvilken type graffiti der er tale om, samt hvilket underlag det sidder på.

Vi har stor erfaring med mange forskellige metoder til at udføre effektiv og økonomisk fordelagtig rens af graffiti, der samtidig skåner overfladen der er ramt af graffiti.

Sodablæsning og tørisblæsning

De er begge miljøvenlige og yderst effektive metoder, til at rense graffiti af næsten alle typer overflader og facader.

Sodablæsning og tørisblæsning er rensemetoder, der i princippet fungere som sandblæsning, bare med soda eller tøris som blæsemiddel i stedet for sand.
Både tøris og soda er dog et markant mere skånsom blæsemiddel, der ikke skader overfladen, men kun fjerner graffitien

Få et skarpt tilbud på graffitirens

Hvis du har været udsat for hærværk, i form af graffiti skal du blot kontakte Zimplex. Derefter kommer vi ud og besigtiger skaden, og laver et uforpligtende løsningsforslag og en skarp pris.

Kontakt os på Tlf.: 6910 2323
eller skriv til info@zimplex.dk

Graffiti er og bliver et problem for os alle. Udover at være ødelæggende for overflader og facader så skaber graffiti utrygge miljøer og forkerte signaler.

Derudover gælder det faktisk om at få afrenset graffitien med det samme – et ”tag” bliver hurtigt til et vægmaleri – graffiti avler graffiti.

Zimplex fjerner graffiti med professionelt udstyr, som giver et skånsomt og sikkert resultat. Går du f.eks. selv i gang med en højtryksrenser, risikerer du faktisk at beskadige eller ødelægge overfladen.

Vi er specialiseret i professionel graffiti afrensning samt behandling med anti-graffiti af facader til beskyttelse mod graffitihærværk. Vores kunder omfatter bl.a. kommuner, boligselskaber, ejer- og andelsboligforeninger, forretninger, erhverv samt private.

Sodablæsning til fjernelse af graffiti

Zimplex udfører ofte graffiti rengøring med sodablæsning.

Det er en yderst effektiv og miljøvenlig metode, der samtidig mindsker brugen af stærk kemi.
Sodablæsning er en innovativ rensemetode hvor soda, via maskine med trykluft, blæses på den overflade der er ramt af graffiti.

Når sodaen derefter kommer i kontakt med overfladen med graffiti, “sprænger” sodapartiklerne i en form for en lille eksplosion. Den energi der hermed frigives ved eksplosionen, fjerner så det beskidte område. Dette sker helt uden at den gør skade på overfladen bag graffitien.

” Faktisk kan man rense malingen af en papkasse, uden at skade selve pappet. “

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud på graffitirens fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button KONTAKTINFO - TRYK HER