Graffitirens og graffitirengøring

 

 

Graffiti

Hærværk eller kunst ?

For nogle er graffiti en kunstart, mens det for de fleste andre, er det hærværk. Det skæmmer vægge, fliser, mure samt togvogne m.v.

Det er desværre efterhånden blevet et problem for rigtig mange – og særligt de mange “tags” optræder hyppigt i bybilledet. Desværre kan det forurette varige skader på en overflade.

Bør det fjernes?

Ja – Vi anbefaler at det fjernes hurtigst muligt. Dette skyldes hovedsageligt at hvis der først er blevet malet graffiti eller skrevet på eksempelvis en mur, opfordrer det desværre også andre, til også at skrive eller male samme sted.

Graffiti kan desuden lave varige skader på vægge og murværk, hvis det får lov at sidde for længe.

Vi fjerner bl.a.

 • Graffiti fra murstens-vægge
 • Graffiti fra træværk
 • Graffiti fra beton og sten
 • Graffiti fra skilte og glas
 • Graffiti fra biler og porte
 • Graffiti fra facader og døre
 • Graffiti fra vægge og mure
 • Graffiti fra tunneler og broer

Hvorfor vælge os?

 • Vi fjerner graffiti for både private og erhverv
 • Vi har særdeles skarpe priser
 • Vi kan benytte varmt vand, kemi, soda- eller tørisblæsning
 • Vi renser graffiti af, fra alle overflader
 • Vores metoder skånsom mod underlaget

Når uheldet er ude

Det er både frustrerende og ærgerligt. når man bliver udsat for graffiti. Det skæmmer meget, og lokker ofte andre graffiti udøvere til.

Derfor er det en god ide at få et professionelt firma til at fjerne graffitien. Det er dog vigtigt at du vælger et firma der ved hvad de snakker om! Vi ser desværre alt for ofte ødelagte mursten eller fuger efter en graffitirens, der er udført forkert. Man skal tage hensyn til både mursten, fuger m.v. når man fjerne graffiti. Dette ved Zimplex naturligvis alt om!

Metoder til rengøring af graffiti

Zimplex har mulighed for flere forskellige metoder til at fjerne graffiti. Den bedste metode, afhænger både af, hvilken type graffiti der er tale om, samt hvilket underlag det sidder på.

Vi har stor erfaring med mange forskellige metoder til at udføre effektiv og økonomisk fordelagtig rens af graffiti, der samtidig skåner overfladen der er ramt af graffiti.

Sodablæsning og tørisblæsning

De er begge en miljøvenlig og yderst effektiv metode, til at rense graffiti af næsten alle typer overflader og facader.

Sodablæsning og tørisblæsning er en rensemetode der i princippet fungere som sandblæsning, bare med soda eller tøris som blæsemiddel i stedet for sand.
Både tøris og soda er dog et markant mere skånsomt blæsemiddel, der ikke skader overfladen, men kun fjerner graffitien

Få et skarpt tilbud på graffitirens

Hvis du har været udsat for hærværk, i form af graffiti skal du blot kontakte Zimplex. Derefter kommer vi ud og besigtiger skaden, og laver et uforpligtende løsningsforslag og en skarp pris.

Kontakt os på Tlf.: 6910 2323 eller skrive til info@zimplex.dk

Sodablæsning til graffitirens

Zimplex udfører ofte graffiti rengøring med sodablæsning.

Det er en yderst effektiv og miljøvenlig metode, der samtidig mindsker brugen af stærk kemi.
Sodablæsning er en innovativ rensemetode hvor soda, via maskine med trykluft, blæses på den overflade der er ramt af graffiti.

Når sodaen derefter kommer i kontakt med overfladen med graffiti, “sprænger” sodapartiklerne i en form for en lille eksplosion. Den energi der hermed frigives ved eksplosionen, fjerner så det beskidte område. Dette sker helt uden at den gør skade på overfladen bag graffitien.

” Faktisk kan man rense malingen af en papkasse, uden at skade selve pappet. “

Graffitirens

Zimplex tilbyder graffitirens og fjernelse af graffiti og lignende på både Sydsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland samt hele i hovedstadsområdet.
Vi arbejder ofte med både graffitirens og graffiti rengøring i vores lokalområder såsom Vordingborg, Næstved, Nykøbing Falster, Rødby, Nakskov, Guldborgsund, Præstø og Møn.

Desuden har vi en servicevogn der ofte kører i områderne omkring Ringsted og Roskilde samt Køge, Greve,Solrød, med vores servicevogne og udfører graffiti rengøring.
Vi har en professionel og effektiv afdeling, der også udfører graffitirens i hele København og i områderne omkring Hedehusene, Glostrup, Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre og Valby

Kort sagt: Vi kører på det meste af Sjælland

Kontakt os, hvis du er blevet ramt af graffiti

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Kontakt info