Graffiti

Hærværk eller kunst ?

For nogle er graffiti en kunstart, mens det for de fleste andre, er det hærværk. Det skæmmer vægge, fliser, mure samt togvogne m.v.

Det er desværre efterhånden blevet et problem for rigtig mange – og særligt de mange “tags” optræder hyppigt i bybilledet. Desværre kan det forurette varige skader på en overflade.

Bør det fjernes?

Ja – Vi anbefaler at det fjernes hurtigst muligt. Dette skyldes hovedsageligt at hvis der først er blevet malet graffiti eller skrevet på eksempelvis en mur, opfordrer det desværre også andre, til også at skrive eller male samme sted.

Graffiti kan desuden lave varige skader på vægge og murværk, hvis det får lov at sidde for længe.

Hvordan fjerner i det?

Zimplex har en del forskellige metoder til at fjerne graffiti på. Den metode vi vælger at benytte, kommer an på hvilken overflade der er graffiti på. Vi vælger altid den metode der vil skåne overfladen bedst, og samtidig fjerne graffiti.

Metoderne kommer i høj grad også an på hvilken slags maling, der er brugt til udøve graffiti.

Ramt af graffiti ?

Kontakt trygt Zimplex Facility Service. Så laver vi et godt tilbud til dig på afrensning af graffiti. Zimplex tilbyder at fjerne alle typer graffiti fra næsten alle slags overflader. Vi har også god erfaring med forsikringssager.

Dette gælder lige fra mindre “Tags” –  til hele vægge der har været udsat for spraymaling.

Kontakt os, hvis du er blevet ramt af graffiti

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Pris på graffitirens

Det er desværre næsten umuligt, at give en pris på graffitirens, uden at have besigtiget det først. Vi ville ønske at vi kunne give en pris over telefonen.

Men prisen kommer både an på hvilken type facade, træværk eller murværk der er malet graffiti på, samt hvilken maling der er benyttet.
Men vi kan garantere at vores priser er særdeles konkurrencedygtige.

Metoder til rengøring af graffiti

Zimplex har mulighed for flere forskellige metoder til at fjerne graffiti. Den bedste metode, afhænger både af, hvilken type graffiti der er tale om, samt hvilket underlag det sidder på.

Vi har stor erfaring med mange forskellige metoder til at udføre effektiv og økonomisk fordelagtig rens af graffiti, der samtidig skåner overfladen der er ramt af graffiti.

Rens med sodablæsning

Det er en miljøvenlig og yderst effektiv metode, til at rense graffiti af næsten alle typer overflader og facader.

Sodablæsning er en rensemetode der i princippet fungere som sandblæsning, bare med soda i stedet for sand.
Soda er dog et markant mere skånsomt blæsemiddel, der ikke skader overfladen, men kun fjerner graffitien

Få et skarpt tilbud på graffitirens

Hvis du har været udsat for hærværk, i form af graffiti skal du blot kontakte Zimplex. Derefter kommer vi ud og besigtiger skaden, og laver et uforpligtende løsningsforslag og en skarp pris.

Kontakt os på Tlf.: 6910 2323 eller skrive til info@zimplex.dk

Sodablæsning til graffitirens

Zimplex udfører ofte graffiti rengøring med sodablæsning.

Det er en yderst effektiv og miljøvenlig metode, der samtidig mindsker brugen af stærk kemi.
Sodablæsning er en innovativ rensemetode hvor soda, via maskine med trykluft, blæses på den overflade der er ramt af graffiti.

Når sodaen derefter kommer i kontakt med overfladen med graffiti, “sprænger” sodapartiklerne i en form for en lille eksplosion. Den energi der hermed frigives ved eksplosionen, fjerner så det beskidte område. Dette sker helt uden at den gør skade på overfladen bag graffitien.

” Faktisk kan man rense malingen af en papkasse, uden at skade selve pappet. “

Graffitirens

Zimplex tilbyder graffitirens og fjernelse af graffiti og lignende på både Sydsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland samt hele i hovedstadsområdet.
Vi arbejder ofte med både graffitirens og graffiti rengøring i vores lokalområder såsom Vordingborg, Næstved, Nykøbing Falster, Rødby, Nakskov, Guldborgsund, Præstø og Møn.

Desuden har vi en servicevogn der ofte kører i områderne omkring Ringsted og Roskilde samt Køge, Greve,Solrød, med vores servicevogne og udfører graffiti rengøring.
Vi har en professionel og effektiv afdeling, der også udfører graffitirens i hele København og i områderne omkring Hedehusene, Glostrup, Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre og Valby

Kort sagt: Vi kører på det meste af Sjælland

  Kontakt info