Rens og pleje af gulve

Rens, vask, imprægnering eller polish behandling samt pleje af alle typer gulve

Gulvtyper

Næsten alle typer gulve og trapper slides. Stengulve og trapper slides naturligvis ikke på samme måde som eksempelvis linoleum. Til gengæld danner der sig ofte kalkpletter og lignende. Linoleum er ikke lige så slidstærkt, men er til gengæld nemmere og langt billigere at renovere og pleje.
Zimplex tilbyder rens, polering, polish og pleje af næsten alle gulvtyper og trappeopgange.

gulvrens

Gulvrens

Vi har stor erfaring og ekspertise til at både rense og efterbehandle næsten alle gulvtyper.
Zimplex har desuden de helt rigtige materialer/ kemi-produkter og en meget moderne maskinpark til at håndtere næsten alle former for gulvrens

Vi tilbyder det desuden til yderst fair og kokurrencedygtige priser

opskuring-gulv

Zimplex kan hjælpe!

Vi har igennem mange år opbygget en solid erfaring og know-how omkring gulvrens, opskuring, slibning og vedligeholdelse af næsten alle gulve/gulvtyper. Vi benytter de nyeste maskiner og metoder, men arbejder ud fra nogle gammeldags værdier, fra dengang at man faktisk stadig betragtede rengøring som et håndværk.

Trænger dit gulv til rens, pleje eller beskyttelse?

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19
Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Polish på gulv
Har man et linoleums-gulv eller trappe med stor trafik, kan man med stor fordel vælge at beskytte det med polish. Det vil effektivt skåne dit gulv, og give gulvet en utrolig modstandsdygtig og slidstærk overflade.

Det kan også være med til at friske et mere slidt og trist gulv op, og give det en flot finish.

Opskuring og rens af gulve
Vi har en solid erfaring omkring afrensning og opskuring af næsten alle gulve/gulvtyper. Vi har også reddet mange gulve fra udskiftning, ved at opskure og rense det. Derfor kan der være rigtig god økonomi i, at lade Zimplex rense gulvet, og evt. give det en efterbehandling, i stedet for at foretage en dyr udskiftning af sit gulv.

Flotte gulve
Det er næsten ligegyldigt hvilken type gulv du har, så kan Zimplex være behjælpelig med at få det til at skinne. Vi har erfaring med rens og pleje af eksempelvis linoleumsgulve, vinylgulve, parketgulve, gummigulve, betongulve, epoxygulve, malet beton, skifergulve, terrazzo, marmor og andre typer natursten.

Rens af terrazzo
Zimplex kan også tilbyde rensning, dybderens og polering af terrazzo og marmor samt andre typer stengulve. der er stort set ikke den overflade, vi ikke kan få pæn og ren igen – Vi både våd & tør sliber, polere og tilbyder også imprægnering.Så tøv ikke med at kontakte os, hvis dit terrazzo trænger til nyt liv. Ring: 6910 2323

Galleri

  Kontakt info