Servicetilbud målrettet håndværkere

Håndværkere

Vi har rigtig gode erfaringer med at servicere næsten alle typer håndværkere, samt deres kunder. Vi tror desuden på at tillid og loyalitet giver det bedste samarbejde.

Ærlighed

Hos Zimplex vil du hurtig opdage at et ord er et ord, og vi holder hvad vi lover. Du oplever bestemt heller aldrig, at der er skrevet for mange timer på en opgave.

Kaffemøde

Vi vil altid gerne komme forbi dit firma, og snakke om hvad vi sandsynligvis kan hjælpe din virksomhed og dine kunder med, samt hvilke skarpe priser vi tilbyder

Håndværkere på Sjælland

Mange håndværkere kommer ud for, at de har brug for et servicefirma, til at hjælpe til med deres opgaver ude hos deres kunder, eller med tilbudsberegninger, når de skal afgive tilbud på større projekter. Det er naturligvis ikke de håndværkernæssige områder Zimplex kan hjælpe håndværkere med. Det vi kan hjælpe med, er rengøringsopgaver, specialrengøring, afrensninger og miljøsaneringer.

Zimplex kan tilbyde at hjælpe både murer, tømrer, malere, gulvlæggere og andre typer håndværkere, med at løse opgaver hos deres kunder. Vi kan være behjælpelig med alt, lige fra tilbudsberegninger og håndværkerrengøring, til skimmelsvampsanering, lugtsanering og håndtering af asbest.

Desuden har Zimplex stor forståelse for, at man som håndværker, også skal tjene penge på opgaverne. Derfor kører vi med særdeles attraktive og skarpe priser.

asbestsanering for håndværkere

Zimplex tilbyder bl.a. professionel asbestsanering for håndværkere

Herunder har vi listet nogle af de services vi tilbyder, som håndværkere på Sjælland ofte benytter sig af

Håndværkerrengøring

Zimplex har stor erfaring i håndværkerrengøring, og ved hvad der kræves samt til hvilken pris! Vi har erfaring med både de mindre opgaver såsom ved flyttelejligheder eller ved mindre renoveringer til slutrengøring af store byggeentrepriser.

Læs mere her

 

Skimmelsvamp

Zimplex har både den fornødne erfaring og ekspertise og udstyr til at udføre professionel skimmelsvampsanering. Dette gør vi ofte for både malere og tømrerfirmaer, der har projekter, hvor der har brug for bekæmpelse af skimmelsvamp.

Læs mere her

Tørisblæsning

Blæsning med tøris er en tør afrensnings-metode, der ikke har en slibende effekt. Tørisblæsning er derfor ideelt til afrensning af maskiner, motordele, direkte på el-installationer, træværk, murværk samt graffiti og skimmelsvamp + m.m

Læs mere her

Nedbrydning

Vi har stor erfaring med alle former for nedbrydninger og mange typer for mindre nedrivninger. Vi fjerner vægge, vinduer, tapet, fliser, maling, lofter, gulve, isolering osv. Vi håndtere også asbest affald.

Læs mere her

Asbestsanering

Zimplex kan være behjælpelig med professionel håndtering og nedtagning af alle typer materialer med asbest såsom lim, klæber, isoleringsmaterialer samt tagplader med asbestfibre og korrekt bortskaffelse af asbestholdige materialer.

Læs mere her

Blysanering

Zimplex tilbyder professionel og sikker blysanering samt håndtering og bortskaffelse af affald med bly. Vi tilbyder også at fjerne blyholdig maling fra vægge, vinduer, døre, murværk og træværk

Læs mere her

Sodablæsning

Sodablæsning er en effektiv og skånsom rensemetode, der i princippet fungere lige som sandblæsning. Ved sodablæsning er det dog soda der benyttes som blæsemiddel, og det skader på ingen måde overflader

Læs mere her

Sod- og brandskade

Vi kan hjælpe blandt andet tømrerfirmaer, murer og andre håndværkere med at rense træværk, murværk, vinduer osv. fri for sod og brændt materiale, hvis de har været udsat for brandskade eller sodskade.

Læs mere her

Graffiti rengøring

Vi hjælper ofte malere og deres kunder med rens og rengøring af graffiti. Når der er malet graffiti på porøs eller sarte overflader, skal der ofte males efter endt afrensning. Zimplex kan fjerne graffiti fra alle typer overflader.

Læs mere her

Syrefri afrensning

Zimplex har erfaring med afrensninger af de fleste typer mursten og tegl – Uanset alder og stand. Vi kan afrense mursten uden brug af saltsyre og andre kraftige kemiske midler. Vores metoder er skånsomme, og skader på ingen måde murværket der skal afrenses.!

Læs mere her

 

Facaderens

Zimplex kan tilbyde at vaske, rense og klargøre facader i alle størrelser og højder, til eksempelvis malerarbejde. Vi har udstyr til at rense facader med enten hedevandsanlæg, skånsomt vaskeanlæg, højtryksrenser og sodablæsning

Læs mere her

Kontakt os, hvis du mener at vi kan hjælpe dig,
dit firma eller din kunde

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Call Now Button FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD