Industrirengøring og specialrengøring til industrien

Faglighed og viden

I Zimplex besidder vi en stor og stolt faglighed og viden om rengøring inden for produktioner, rensningsanlæg, værksteder, maskinværksteder, fabrikker m.v. i ALLE størrelser

4 afdelinger - ét nummer

Zimplex består af 4 afdelinger, med hver deres speciale: Rengøring, Afrensninger, Miljøsanering og skadeservice. Du behøver dog altid kun ÉT nummer: 6910 2323

Uforpligtende snak

Har du en opgave eller et problem, som du tror at vi kan hjælpe med, kommer vi gerne forbi dig, og får en uformel snak om en løsning. Det samme gælder hvis det drejer sig om daglig/ugentlig rengøring

Tilbud om professionel udførsel af rengøring og specialopgaver til industri og produktion

Zimplex har stor erfaring med at udføre både daglig rengøring i industrien og produktioner. Vi tilbyder dog også at stå for specielle og krævende afrensnings- og rengøringsopgaver inden for industri og produktion samt lager og værksteder.

Vi tilbyder også hovedrengøring samt højderengøring af rør, ventilationer, skakte samt kabelbakker og bjælker og lignende elementer, der typisk er oppe under loftet i mange virksomheder.
Zimplex tilbyder desuden rengøring samt udførelse af specialopgaver inden for fødevare produktioner og virksomheder der eksempelvis laver emballager til fødevareindustrien.

Vi har både erfaringen, ekspertisen samt udstyret til at udføre effektiv daglig rengøring af alle typer produktioner og industrivirksomheder, samt de fleste specialopgaver.

industri

Herunder har vi listet nogle af de type opgaver,

som vi typisk bestilles til inden for industri og produktion

Industri rengøring

Zimplex’s afdeling for rengøring, har stor erfaring med at servicere mange forskellige typer virksomheder inden for både industri og produktion. Det gælder både den daglige rengøring og hovedrengøring.

Læs mere her

Betongulve

Vi tilbyder at enten rense, polere eller slibe gulve af beton i produktioner, lagerhaller, værksteder og lign. Er gulvets overflade meget beskadiget, kan vi tilbyde at slibe gulvet, og give det efterbehandling.

Læs mere her

Rens af facader

Vores afdeling for afrensninger tilbyder effektiv, men samtidig skånsom rens af facader. Vi kan ligeledes rense alger af facader, samt efterbehandle dem med imprægnering. Vi kan også fjerne den berygtede rødalge

Læs mere her

Specialrengøring

Zimplex kan også klare de mere specielle eller krævende opgaver. Vi har eksempelvis god erfaring med rengøring og nedvaskning af vandværker og deres faciliteter. Vi har også lavet mange special opgaver, rensninger og desinficering m.v.

Læs mere her

Tørisblæsning

Tørisblæsning kan med stor fordel benyttes i alle typer produktioner. Det er især velegnet til afrensning af anlæg og maskiner i fødevareproduktioner samt inden for medicinalindustri. Det kan også benyttes til ventilationsanlæg og ventilationsskakte.

Læs mere her

Sodablæsning

Zimplex har både udstyr og ekspertisen til at benytte sodablæsning til afrensninger. Vi kan blæse både stål, plastic og aluminium rent for eksempelvis fedt, olie, fastbrændte belægninger, maling, lak m.v. uden at skade eller ridse underlaget

Læs mere her

Lugtsanering

Zimplex fjerner alle typer ubehagelige lugte. Vi tilbyder lugtsanering af enkelte lokaler, større industri- og produktionslokaler samt hele bygninger og virksomheder. Vi fjerner eksempelvis lugt fra kloak, olie, råddenskab, opløsningsmidler + m.m.

Læs mere her

Asbestsanering

Mange produktionslokaler og industrilokaler af ældre dato, har risiko for at der er asbest materialer til stede. Det er typisk benyttet som isolering, klæber til fliser, tagplader, loftplader osv. Zimplex tilbyder professionel asbestsanering til skarpe priser

Læs mere her

Vandskade

Zimplex tilbyder opsugning af vand fra alle typer bygninger og lokaler, samt efterfølgende rengøring og affugtning. Vi sørger naturligvis også for desinficering efter urent vand, da der bl.a. kan forekomme kolibakterier i kloakvand.

Læs mere her

Brug for et godt tilbud?

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Call Now Button FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD