Brugte kanyler

Professionel håndtering af brugte kanyler

kanyler

Kanyler & sprøjter

Det er desværre et stigende problem med brugte sprøjter og kanyler i gadebilledet. De ligger ofte på fortov, parker, legepladser osv. Der er også en del ejendoms-foreninger og boligselskaber der oplever at der ligger brugte kanyler i kælderskakte, på flisearealer og på de grønne områder.

Kommunerne gør et kæmpe stykke arbejde med at fjerne brugte kanyler fra gadebilledet. Men hvis de ligger på privat grund, kan man få et firma som Zimplex til at komme og hjælpe.

kanyle-gade

Er de farlige?

JA! Vi opfordrer på ingen måde folk til selv at håndtere brugte kanyler der ligger og flyder. Stikker man sig på en brugt kanyle risikere man at blive smittet med hiv, hepatitis B og C. Det er selvfølgelig ikke sikkert at man bliver smittet, men risikoen er der desværre.

Alene tanken om, at man måske er blevet smittet med hepatitis hiv er jo uudholdelig. Hiv smitte er dog heldigvis meget sjælden, ved denne type uheld, men der går jo flere måneder før end man kan være 100% sikker på at man ikke er blevet smittet med hiv.

 

kanyler-affald

Hvad gør man?

Finder man brugte kanyler på sin grund, anbefaler vi at man kontakter os. Vi kan være behjælpelig med håndtering af disse brugte kanyler. Vores ansatte har det rigtige sikkerhedsudstyr, samt erfaring med at håndtere det som farligt affald.

Er problemet i en boligforening, ejerforening eller boligselskab, anbefaler vi at man går til bestyrelsen eller ledelsen, og evt. henvise til os.

Download vores lille folder om håndtering af brugte kanyler:

Brugte kanyler (1224 downloads)

Problemer med brugte kanyler der ligger og flyder?

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Brugte kanyler

Det er aldrig sjovt, hvis man har problemer med brugte kanyler der ligger og flyder på ens grund. Der behøver ikke at lige mere end et par stykker, før det faktisk er et problem. Børn og dyr ved ikke hvad der kan ske, hvis man stikker sig på en brugt kanyle. Voksne mennesker kender ofte faren, men kan nemt stikke sig ved et uheld.

Sikkerheden

Zimplex kan hjælpe med at få fjernet disse problematiske brugte kanyler og nåle fra din ejendom. Vi har den fornødne erfaring, og det rigtige sikkerhedsudstyr. Vi benytter blandt andet stikfrie handsker. På den måde er vi sikre på at vores folk ikke får stukket sig med en nål, ved et uheld.

Farligt affald

Hvis du bestiller Zimplex til at fjerne brugte kanyler og lignende, kan du være sikker på at problemet bliver håndteret sikkert og forsvarligt.Vi kommer ud og fjerner alle brugte kanyler der ligger og flyder. De fjernes med størst forsigtighed.Herefter opbevares de i godkendte kanylebokse indtil de afleveres til relevant myndighed.

Kanyler på legeplads

Vi har desværre oplevet at der ligger kanyler i naturen, på legepladser og på rastepladser. Er det et offentlig område, bør man kontakte kommunen, og fortælle om problemet. Ligger der derimod kanyler i din have, på din legeplads eller lignende, kan du trygt kontakte Zimplex.

KLIK HER FOR AT HENTE VORES LILLE FOLDER OM:

Brugte kanyler (1224 downloads)

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button KONTAKTINFO - TRYK HER