————————————————————————————————————————————————–

Salg og administration

Zimplex Facility Service
Aarsleffsgade 7
4760 Vordingborg
Tlf: 5534 2319
info@zimplex.dk

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 6910 2323

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 5534 2319


HUSK:
Vi kører på det meste af Sjælland

VORES ARBEJDSMETODER OG HØJE KVALITETSKRAV ER UDARBEJDET EFTER VÆRDIER
FRA DENGANG RENGØRING STADIG BLEV BETRAGTET SOM ET HÅNDVÆRK.

Afrensning

Zimplex tilbyder bl.a. professionel facaderens, facadevask samt alge bekæmpelse. Zimplex er vant til at arbejde i alle højder, og vasker med enten hedevandsanlæg, højtryksrens eller med et skånsomt vaskeanlæg. Vi tilbyder ligeledes terrasse- og fliserens samt bekæmpelse af alger.

Som nogle af de få firmaer på Sjælland er vi også specialiseret i at benytte sodablæsning og blæsning med tøris til forskellige typer afrensninger. Zimplex kan også tilbyde professionel graffitirens fra alle typer overflader. 

Miljøsanering

Vores afdeling for miljøsanering er en yderst moderne og professionel afdeling der tilbyder effektive og økonomiske løsninger inden for blandt andet skimmelsvampsanering, asbestsanering, lugtsanering samt håndtering af asbestholdige materialer og håndtering af brugte kanyler.

Vi har en omfattende maskinpark samt ekspertise til at håndtere næsten alle typer miljøsanering. Vi kan blandt andet bekæmpe skimmelsvamp med tørdamp eller sodablæsning og fjerne enhver form for dårlig lugt med tågekanoner. 

Rengøring

Zimplex tilbyder blandt andet kontorrengøring, klinikrengøring samt alle typer for industrirengøring

Udover traditionel rengøring tilbyder Zimplex også social rengøring og social rydninger.
Vi har også stor erfaring med både håndværkerrengøring og slutrengøring. Vi har arbejdet med slutrengøringen på rigtig mange, og ofte store nybyggerier samt rengøring efter malerarbejde og tømrerarbejde. Zimplex tilbyder også skurvognsrengøring.

Skadeservice

Vi kan tilbyde kunder på Sjælland professionel og effektiv skadeservice. Zimplex har de nødvendige kompetencer og det helt rigtige udstyr, til at hjælpe ved oversvømmelse, fugtskader, graffiti og hærværk, brand- og sodskader m.v.

Zimplex ved hvor vigtigt det er at få håndteret skadeservice korrekt helt fra fra start. Vi sikrer at du ikke kommer til at få problemer med skimmelsvamp og andre følgeskader, fordi den valgte håndtering af skadeservice var forkert.

Vi tilbyder skadeservice til både private og erhverv.

Vi kan tilbyde afrensninger, miljøsanering
samt rengøring på det meste af Sjælland.

Zimplex’s kontor ligger i Vordingborg, Sydsjælland.
Her har vi også et af vores værksteder samt et af vores lagerlokaler.

Vores servicebiler kører altid ud i vores lokalområde, som dækker både Lolland, Falster og Møn og byer på Sydsjælland såsom Vordingborg, Næstved, Præstø, Stege og Fakse og tilbyder blandt andetfacaderens, graffitirens, skimmelsvamp rengøring, asbestsanering samt erhvervsrengøring

Desuden tilbyder vi alle former for afrensninger, miljøsaneringer og rengøring i områderne i Ringsted, Roskilde og Køge og op til Storkøbenhavn, Valby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Hedehusene og Frederiksberg.

Men groft sagt, kører vi på næsten hele Sjælland