Kontor og kontorlandskaber

p

Stor erfaring og faglighed

Hos os får du en samarbejdspartner der besidder stor faglighed og med meget stor erfaring med kontorrengøring i Storkøbenhavn, Midtsjælland og Sydsjælland

Alle størrelser opgaver

I Zimplex har vi erfaringer med daglig og ugentlig rengøring af mindre kontorer, kontorlandskaber, administrationsbygninger, hovedsæder samt hele kontor-hoteller.

Kvalitet og skarpe priser

Vi har via optimering af både arbejdsgange og administration, været i stand til at presse vores priser, uden at gå på kompromis med vores egne krav til kvaliteten!

Zimplex har opbygget en stor og rigtig god erfaring med kontorrengøring og lignende typer erhvervsrengøring.

Indeklimaet på et kontorer påvirkes i høj af den kontorrengøring, der bliver udført.

Er kontorrengøringen dårligt udført, så kan kontoret desværre faktisk være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima, som kan koste på virksomhedens bundlinje pga. syge medarbejdere.
Zimplex kan tilbyde at udføre alle former for kontorrengøring, der måtte være brug for på en moderne arbejdsplads. Som kontor er det vigtigt, at arbejdspladsen fremstår ren og ordentlig, når medarbejderne møder ind hver morgen.Vores kontorrengøring udføres naturligvis, når det passer jer bedst. Vi arbejder desuden efter grundigt beskrevne arbejdsplaner, og har en effektiv egenkontrol.

Vi kan tilbyde at stå for rengøringen på både mindre kontorer, kontorlandskaber, større administrationsbygninger samt hele kontorhoteller.

Da Zimplex består af 4 forskellige afdelinger kan vi tilbyde en bred vifte af service tilbud. Du skal derfor altid kun have fat i én leverandør, hvad enten det drejer sig om almindelig rengøring, special rengøring, skadeservice m.v.

 

Vi er desuden medlem af brancheforeningen. Dette giver ordnede forhold

kontorrengøring

Zimplex er eksperter i god og ordentlig  kontorrengøring

Herunder har vi listet nogle af de services som virksomheder med kontorer, administrationsbygninger samt kontorhoteller ofte efterspørger, og som Zimplex tilbyder

Kontorrengøring

Zimplex tilbyder professionel og effektiv rengøring af kontorer, receptioner, administrationer samt hele kontorhoteller. Vi har den rette erfaring, ekspertise til at kalde os selv
Eksperter i god rengøring

Læs mere her

Gulvrens og pleje

Vi kan tilbyde at rense alle typer gulve, og evt. give det en efterbehandling, så gulvet bliver ekstra holdbart. Dette gælder både trægulve, linoleumsgulve, terrazzo- og marmorgulve m.v. Vi kan naturligvis også rense tæpper og måtter

Læs mere her

Møbelrens

Zimplex kan tilbyde rensning af alle typer kontormøbler, konferencemøbler, sofaer og stole fra venteværelser m.v. Vi kan fjerne både pletter, skjolder og dårlig lugt, samt bakterier fra alle typer textilmøbler og lædermøbler

Læs mere her

Lugtsanering

Zimplex er eksperter i at fjerne dårlig lugte og lugtskader. Lugten og luften i et kontormiljø betyder meget for arbejdsmiljøet. Vi kan fjerne lugte såsom røg, nikotin, affald, kloak, råddenskab, fugt og skimmelsvamp + m.m.

Læs mere her

Graffiti rengøring

Er i så uheldige at jeres virksomhed rammes af graffiti, kan Zimplex være behjælpelig med en effektiv graffitirens, til særdeles konkurrencedygtige priser. Foruden at vores medtoder er effektive, er de samtidig skånsomt mod mursten, beton osv

Læs mere her

Anti graffiti

Når først vi har behandlet en facade med antigraffiti, er det let at fjerne ny graffiti. Man kan let vaske det ned, ved at bruge varmt vand og en højtryksrenser. Dette mindsker jeres fremtidige udgifter til graffitirens markant, og skåner underlaget.

Læs mere her

Fliserens

Zimplex kan tilbyde at rense næsten alle typer udendørs fliser, gangarealer, gårdspladser, parkeringspladser m.v. for både skidt, snavs og alger og flisepest. Vi har maskiner til at klare alle typer opgaver, og er faktisk eksperter i effektiv og skånsom fliserens.

Læs mere her

Facaderens

Zimplex’s afdeling for afrensninger, kan tilbyde at rense virksomhedens facader, bekæmpe alger og/eller evt. imprægnere jeres facade. Dette vil give jeres bygning et rigtig flot og indbydende udseende, og sender et godt signal til jeres gæster og kunder.

Læs mere her

Skimmelsvamp

Skimmelsvamp kan give en del helbredsmæssige problemer på et kontor. Der kan opstå skimmel i kanterne på vinduer, bag ved reoler og større møbler osv. Zimplex tilbyder at fjerne alle skimmelsporer, og rengøre grundigt bagefter.

Læs mere her

Kontakt os, hvis du ønsker et godt tilbud

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Call Now Button FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD