Lugtskader

Håndtering og fjernelse af alle typer lugtskader

Lugtskader

Lugt af sod, skimmelsvamp, røg, kloak m.v. kan  være ret kompliceret at fjerne. Dette skyldes at lugtskader typisk er sammensat af rigtig mange forskellige komponenter.

Det er derfor vigtigt at man kan vurderer alle disse komponenter, før man beslutter, hvilken type lugtsanering der skal benyttes til at fjerne lugten.

Hvad skal man gøre?

Lugtskade
Zimplex har den fornødne ekspertise samt udstyr til at klare lugtsanering ved selv særlig slemme lugtskader .
Vi kommer ind i alle revner, sprækker og lign. ved blandt andet at bruge en tågemaskine der laver en slags “tåge” med effektiv lugtsanerings-enzymer.

Vi benytter desuden yderst effektive og moderne luftrensere, kemi og rengøringsmidler.

luftfrisker

Hvilke lugtskader kan fjernes?

Zimplex er eksperter i at fjerne dårlig lugte og lugtskader, eksempelvis ved:

  • Brandskader
  • Sodskader
  • Oversvømmelser
  • Kloakskader
  • Fugtskader
  • Skimmelsvamp
  • Røgskader

Lugtsanering

Zimplex har flere metoder til at fjerne lugtskader på. De 3 mest brugte er:

Tør lugtsanering: Her blæser vi en særlig tåge ud i rummet, der nedbryder lugtpartiklerne med specielle enzymer.

Våd lugtsanering: Her afvasker vi rummet grundigt med speciel kemi og effektive rengøringsmidler, som fjerner lugten fuldstændigt.

Rens af tekstil: Denne metode fjerner både lugte og kemiske stoffer i tøj, gardiner og lign. tekstiler

Lugt fra røgskader

Lugt efter en brand, kan være meget vanskelig at fjerne selv fra et lille hus eller køkken brand. Dette skyldes at lugten faktisk er sammensat af utallige komponenter. Det er derfor vigtigt at kunne vurderer sammensætningen af disse komponenter, før end man beslutter, hvilken løsning man vælger til at fjerne lugten.

Zimplex besidder både ekspertisen og erfaringen til at vælge den helt rigtige løsning til alle typer lugtsanering.

Lugt fra skimmelsvamp

Det kan være svært at fjerne lugt fra skimmelsvamp og fugt. Vi anbefaler, at man sikrer sig at alle der er rengjort for skimmelsvamp og lignende, inden man påbegynder lugtsanering mod lugt fra skimmelsvamp. Der er stor forskel på hvor meget skimmelsvampe lugter, men fælles for de fleste er, at jo mere massiv vækst der er, jo værre eller mere massiv bliver lugten.

Lugtskade og lugtgener

Zimplex kan tilbyde lugtsanering af bygninger og faciliteter med eksempelvis lugt fra døde rotter og mus, lugt efter fund af lig, lugten fra urin, efterladenskaber fra dyr samt vanskelige røglugtskader efter brand samt lugtgener efter tobaksrygning. Vi kan også fjerne  lugtgener efter angreb af skimmelsvampe. Dog anbefaler vi at man får fjernet selve skimmelsvampen først.

NYHED – Lugtsanering af tøj og tekstil

Lugte og kemi efter eksempelvis røgskader, brandskader, fugtskader m.v. kan være en særdeles stor udfordring at fjerne og neutralisere, og der kasseres hvert år tøj og tekstiler for meget store værdier.

Endvidere stiger antallet af personer med duftallergier og kemikalieoverfølsomhed, hvilket også er en udfordring for hele skadeservicebranchen, idet de gængse vaskemidler og skyllemidler typisk indeholder kemi og duftstoffer, og dermed findes der ikke mange muligheder for at komme disse lugte, samt duft- og kemiske stoffer til livs.

Zimplex benytter sig altid af den nyeste teknologi og kan tilbyde at fjerne lugtskader samt duft- og kemiske stoffer ved en effektiv absorbering og ægte neutralisering. Der er tale om en reel fjernelse af disse mange skadelige stoffer, hvilket betyder, at personer med allergier og kemikalieoverfølsomhed kan føle sig helt trygge ved at modtage tøj retur fra Zimplex.

 

RING: 6910 2323

DOWNLOAD VORES BROCHURE HER:   [download id=”723″]

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button KONTAKTINFO - TRYK HER