Møbelrens

Rens af stole, sofaer, puf + m.m

sofa

Beskidte møbler

Det er aldrig sjovt når ens møbler får pletter eller skæmmende skjolder. Pletter m.v. opstår ofte ved at man spilder noget i sin sofa, eller at man har kæledyr som med tiden, kan få plettet dine møbler.

Problemet med pletter og snavs er at det naturligvis ikke ser pænt ud, og samtidig kan man ofte blot gør skaden værre, ved selv at prøve at rense det af.

 

 

skimmel-sofa

Skimmelsvamp

Det er naturligvis heller aldrig sjovt, hvis man opdager at der er skimmel svamp på ens møbler. Her er problemet ikke bare kosmetisk, men også yderst sundhedsskadelig.

Hvis man selv prøver at rense skimmelsvamp af, er der desværre stor fare for at man får spredt de små skimmelsporer rundt i lokalet samtidig med at man får indåndet det.

møbel-rens

Eget værksted

Zimplex har stor erfaring med at fjerne både snavs, pletter, urin, hundehår, kattehår, skjolder m.v. fra de fleste typer møbler. Vi er desuden specialiseret i at rense møbler for skimmelsvamp og skimmelsporer.

Da alle opgaver kan kræve forskellige maskiner og materialer samt god udluftning, foretrækker vi altid at behandle dine møbler på eget værksted. Vi tilbyder naturligvis altid, at både hente og bringe

Hvorfor vælge os?

  • Vi har eget værksted til rensning
  • Vi fjerner pletter, bakterier, lugte osv.
  • Vi har særdeles erfarne og dygtige medarbejdere
  • Vi tilbyder transport til yderst fair priser
  • Vi renser både tekstil, træ og andre materialer
  • Vi benytter ikke en “standard-rens”

Professionel og prisvenlig rensning af møbler

Vi tilbyder at fjerne alt, lige fra pletter og skjolder til dårlige lugte, skimmelsporer, støvmider, pollen samt hår fra hunde og katte m.v.

Hos Zimplex betragtes møbelrens som et godt gammelt håndværk.
Vi kan desværre ikke garantere dig et helt nyt møbel. MEN vi kan dog ofte komme tæt på.

Rensningen vil typisk foregå på vores værksted. Her har vi alle vores maskiner og materialer. Desuden har vi korrekt udsugning i vores værksted. Vi ønsker heller ikke at sprede bakterier eller skimmelsporer i kunders hjem. Skal møblet renses eller behandles på vores værksted, tilbyder vi selv at komme og afhente det, til en god pris.

ren service

 

Kontakt os på
mail: info@zimplex.dk eller på tlf.: 6910 2323

Møbelrens

Møbler bliver med tiden beskidte og snavset. Støv, bakterier, snavs fra bukser, snavs og hår fra dyr eller nikotin sætter sig i stoffet. Støvmider og andre bakterier har dermedgode vækstbetingelser, hvilket eksempelvis kan medføre dårligt indeklima. Det sammen kan nikotin og gammelt støv.

Rens af tekstil

Zimplex har god erfaring med at rense sofaer og stole samt hynder og puder med tekstil. Det er hvad enten problemet er snavs og støv, eller røg og nikotin. Vi kan også gøre sofaen som ny, selvom den har sodskade og røgskader. Vi kan fjerne både det synlige snavs, samt bakterier og lignende. Zimplex kan også fjerne dårlig lugt fra sofaen, så den både ser ud som ny og dufter friskt.

Skimmelsvamp

Opdager du at der er opstået problemer med skimmelsvamp på dine møbler, er det bedst at lade en fagmand håndtere problemet. Skimmelsvamp og skimmelsporer er sundhedsskadelig, og man kan hurtig få spredt de næsten usynlige skimmelsporer rundt i lokalet, hvis man selv prøver at rense det af. Sådan en rensning bør foretages under ordnede og egnede forhold. Dette har Zimplex 

Transport

Vi tilbyder at hente og bringe møbler til rensning i områderne:Vordingborg, Nykøbing Falster, Guldborgsund, Næstved, Præstø, Stege, Sakskøbing og Møn.Vi kører også gerne ud til byerne og områderne omkring: Ringsted, Roskilde, Køge samt Solrød og Greve. Zimplex kan også tilbyde at sørge for billig transport til og fra møbelrens samt bringe dem hjem igen hvis du bor i København

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button
📞 Ring mig op
close slider
Vi ringer tilbage snarest muligt