RENSNING AF MØBLER

Vi tilbyder at fjerne pletter, skjolder samt bakterier og dårlig lugt

Professionel og prisvenlig rensning af møbler

Vi tilbyder at fjerne alt, lige fra pletter og skjolder til dårlige lugte, skimmelsporer, støvmider, pollen samt hår fra hunde og katte m.v.

Hos Zimplex betragtes møbelrens som et godt gammelt håndværk.
Vi kan desværre ikke garantere dig et helt nyt møbel. MEN vi kan dog ofte komme tæt på.

Rensningen kan enten foregå hos dig selv eller på vores værksted. Det kommer oftest an på møblet, materialet samt opgavens omfang. Skal møblet renses eller behandles på vores værksted, tilbyder vi selv at komme og afhente det, til en god pris.

Brug for professionel møbelrensning?

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Møbelrens

Møbler bliver med tiden beskidte og snavset. Støv, bakterier, snavs fra bukser, snavs og hår fra dyr eller nikotin sætter sig i stoffet. Støvmider og andre bakterier har dermedgode vækstbetingelser, hvilket eksempelvis kan medføre dårligt indeklima. Det sammen kan nikotin og gammelt støv.

Rens af sofaer

Zimplex har god erfaring med at rense sofaer. Det er hvad enten problemet er snavs og støv, eller røg og nikotin. Vi kan også gøre sofaen som ny, selvom den har sodskade og røgskader. Vi kan fjerne både det synlige snavs, samt bakterier og lignende. Zimplex kan også fjerne dårlig lugt fra sofaen, så den både ser ud som ny og dufter friskt.

Rens af stole

Har du stole der trænger til en grundig afrensning, er det også Zimplex du skal have fat i. Vi kan rense stoffet på stole, så de ser ud som nye, og afvaske træværket eller stålstel m.v. så hele stolen vil stå som ny. Vi kan naturligvis og rense lænestole, otium stole, kontorstole, konferencemøbler osv.

Transport

Vi tilbyder at hente og bringe møbler til rensning i områderne:Vordingborg, Nykøbing Falster, Guldborgsund, Næstved, Præstø, Stege, Sakskøbing og Møn.Vi kører også gerne ud til byerne og områderne omkring: Ringsted, Roskilde, Køge samt Solrød og Greve. Zimplex kan også tilbyde at sørge for billig transport til og fra møbelrens samt bringe dem hjem igen hvis du bor i København

  Kontakt info