Nedbrydning og nedrivning 

 

 

Nedbrydning

Zimplex har efterhånden en hel del års erfaring med indvending, eller selektiv nedrivning som det også kaldes. Vores afdeling for nedbrydning og nedrivning er specialister i at foretage indvendig rydning af bygninger, som skal bevares.

Du kan bruge os til enhver form for indvendig nedrivning – fx kontorlokaler, skoler, børnehaver, butikscentre, erhvervslokaler eller private beboelsesejendomme.

Vi tilbyder:

Zimplex har stor erfaring i blandt andet nedbrydning af vægge, træværk og murværk. Vi har ligeledes god erfaring i fjernelse af puds, fliser, maling samt klæber og tapet.

Vi samarbejder ofte med tømrer, murer og malere med at klargøre vægge, døre, vinduesrammer, gulve, inventar, loft, tag m.v. Vi fjerner alt efter os, og sørger for korrekt affaldssortering og bortskaffelse / deponi

Asbest, pcb, bly m.v

Vores afdeling for nedbrydning tilbyder også professionel miljøsanering.

Zimplex har sin egen afdeling, der håndterer sanering af materialer med asbest, pcb, bly m.v. Dette bevirker at vi er utrolige effektive og hurtige, samt at vi kan holde omkostningerne nede. Dermed kan vi tilbyde en samlet pakkeløsning til en særdeles skarp pris!
(Klik her og læs mere om miljøsanering)

Hvorfor vælge os?

  • Vi har stor erfaring i indvendig nedbrydning og nedrivning
  • Vi udfører korrekt affaldshåndtering, sortering mm.
  • Vi har egen afdeling der udfører miljøsanering
  • Vores priser er særdeles konkurrencedygtige

Sikkerhed, afdækninger og værnemidler

Når vi påtager os en opgave, sikrer vi gennem vores kvalitets-procedurer, at du som kunde har tryghed for, at sikkerhedsregler, miljøregler og nabohensyn bliver tilgodeset. Vi sørger naturligvis for at afdække alle berørte områder, så at støv m.v. ikke kan brede sig. Vi benytter desuden også 3-kammer sluser, special støvsugere, Hepa-filtrer, undertryk, udsugning m.v når opgaven kræver det.

Vi anvender altid nødvendige værnemidler og specialudstyr i forbindelse med alle former for miljøsanering. Desuden er vi specialister i affaldshåndtering af farligt affald. Vi bortskaffer alle former for miljøbelastende og/eller sundhedsskadelige typer affald efter alle gældende regler ( fra bl.a. miljøstyrelsen)

ren service

Nedrivning

Vi tilbyder næsten alle former for indvendig nedbrydning og nedrivninger såsom: Nedbrydning af murværk, mursten samt vægge af gips eller træ. Vi tilbyder at fjerne fliser, klæber, puds, gammel maling, døre, vinduer og lign.
Vi kan desuden tilbyde fjernelse og håndtering af asbest, pcb og bly. Dette ses ofte i gammel maling, isolering, tagplader, klæber og ældre typer byggematerialer

Selektiv nedrivning

Med selektiv nedrivning, nedtages materialer på en sådan måde, at materialer, kan sorteres korrekt og efterfølgende anvendes bedst muligt samtidig med, at de materialer, som indeholder problematiske mængder af miljøfremmede stoffer, udsorteres til bortskaffelse og deponi.
Ifølge aftalen i NMK 96 om Brancheaftale om selektiv nedbrydning mv. skal der kildesorteres, hvis den totale affaldsmængde overstiger 10 tons.

 

Nedbrydningsopgaver

Når Zimplex udfører nedbrydningsopgaver, sørger vi altid for at udføre arbejdet så effektivt som muligt, og vi efterlader altid området ryddet, når vi er færdige. Gennem en god dialog med dig som kunde, kan du være sikker på, at dine ønsker til projektet bliver opfyldt, og vi giver dig gerne vejledning og info omkring opgaven på forhånd. Når vi går i gang, er der lavet en præcis beskrivelse af opgaven, så vi er helt enige om, hvad der skal brydes ned, og hvornår vi er færdige. Du kan være sikker på, at vi altid overholder alle aftale.

Miljøsanering

Zimplex har egen professionel afdeling der har stor erfaring i korrekt håndtering af miljøfarlige stoffer som eksempelvis asbest, bly, PCB og skimmel. Disse stoffer opdages ofte ved nedbrydning og renovering af ældre bygningsdele, tagplader, fliser og klæber og skal fjernes under korrekte arbejdsmiljøforanstaltninger.

Dette kan vi…og til særdeles skarpe priser!

Brug for mere info eller en skarp pris?

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Kontakt info