Om Zimplex Facility Service;

Zimplex er et professionelt og yderst erfarent service firma, der hovedsageligt servicere erhvervslivet, håndværkere, boligselskaber og byggepladser på det meste af Sjælland.

Vi er ikke et traditionelt rengøringsfirma, selvom vi har mange faste kunder med daglig og ugentlig rengørings-aftaler.

Vi arbejder meget med specialopgaver, afrensninger og miljøsanering, og tilbyder alt lige fra facadevask, alge bekæmpelse, graffiti rengøring til asbestsanering, skimmelsvamp samt håndtering af brugte kanyler m.v.

Derudover er vi specialiseret i tørisblæsning og sodablæsning

Vi har en stor maskinpark samt meget erfarne og kompetente medarbejdere, og kan håndtere mange forskellige typer opgaver.

Vi benytter nogle af de nyeste og innovative maskine og metoder.

 

HUSK: Vi kører på det meste af Sjælland

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

Mobil:
Tlf.:20 87 83 19

 

Zimplex – 4 afdelinger og garantifond

Zimplex består af 4 forskellige afdelinger, med hver deres speciale.
De 4 afdelinger er: Afrensninger, Miljøsanering, Rengøring og skadeservice.

Overordnet er det ejeren; Michael Nielsen, der har det overordnede overblik over alle 4 afdelinger.
Han har dog nogle særdeles dygtige formænd til at hjælpe sig med at styre alle opgaverne og projekterne af.

Zimplex er medlem af Rengøringsselskabernes Branche- og arbejdsgiverforening – Danske Service, og er dermed indbefattet af ankenævn og garantifond. Desuden sikrer det ordnede forhold til vores ansatte, og giver jer som kunde, mere sikkerhed og tryghed.

Danske bank

Ejeren af Zimplex; Michael Nielsen på besigtigelse af en af de mange opgaver

Om Zimplex og de 4 afdelinger

Afrensning

facaderens

Zimplex tilbyder bl.a. professionel facaderens, facadevask samt alge bekæmpelse. Zimplex er vant til at arbejde i alle højder, og vasker med enten hedevandsanlæg, højtryksrens eller med et skånsomt vaskeanlæg. Vi tilbyder ligeledes terrasse- og fliserens samt bekæmpelse af alger.

Som nogle af de få firmaer på Sjælland er vi også specialiseret i at benytte sodablæsning og blæsning med tøris til forskellige typer afrensninger. Zimplex kan også tilbyde professionel graffitirens fra alle typer overflader. 

Miljøsanering

miljøsanering

Vores afdeling for miljøsanering er en yderst moderne og professionel afdeling der tilbyder effektive og økonomiske løsninger inden for blandt andet skimmelsvampsanering, asbestsanering, lugtsanering samt håndtering af asbestholdige materialer og håndtering af brugte kanyler.

Vi har en omfattende maskinpark samt ekspertise til at håndtere næsten alle typer miljøsanering. Vi kan blandt andet bekæmpe skimmelsvamp med tørdamp eller sodablæsning og fjerne enhver form for dårlig lugt med tågekanoner. 

Rengøring

zimplex-rengøring

Zimplex tilbyder blandt andet kontorrengøring, klinikrengøring samt alle typer for industrirengøring. Vores ekspertise og lange erfaring kommer dig til gode, når du vil sikre dig, at kontoret eller klinikken har hygiejnen i højsædet.

Vi har også stor erfaring med både håndværkerrengøring og slutrengøring. Vi har arbejdet med slutrengøringen på rigtig mange, og ofte store nybyggerier samt rengøring efter malerarbejde og tømrerarbejde. Zimplex tilbyder også skurvognsrengøring.

Skadeservice

Vi kan tilbyde kunder på Sjælland professionel og effektiv skadeservice. Zimplex har de nødvendige kompetencer og det helt rigtige udstyr, til at hjælpe ved oversvømmelse, fugtskader, graffiti og hærværk, brand- og sodskader m.v.

Zimplex ved hvor vigtigt det er at få håndteret skadeservice korrekt helt fra fra start. Vi sikrer at du ikke kommer til at få problemer med skimmelsvamp og andre følgeskader, fordi den valgte håndtering af skadeservice var forkert.

Vi tilbyder skadeservice til både private og erhverv.

DOWNLOAD VORES BROCHURE HER:

  Zimplex Facility Service (1778 downloads)

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button KONTAKTINFO - TRYK HER