Pladsmand og byggepladsservice

 

Byggepladser på Sjælland

Med en pladsmand fra Zimplex på byggepladsen får du en mand der hjælpe til med rigtig mange af alle de praktiske opgaver, der typisk er alt for dyrt, at sætte håndværkere til.

En pladsmand fra Zimplex koster markant mindre end en faglært håndværker. Vores priser ligger fra kun 250 kr pr. time

Pladsmand på byggepladsen

En pladsmand fra os kan bl.a. stå for oprydning på byggepladsen, affaldssortering, bestilling af containere, bestille afhentning af containere, flytning af byggematerialer, kørsel med teleskoplæsser og manitou, affaldshåndtering + meget andet.

Du bestemmer naturligvis selv hvor mange timer/hvor ofte, du har brug for at vi er på din byggeplads

Pladsmand fra Zimplex

Når du bestiller en pladsmand fra os, vil der ankomme en stabil og flittig medarbejder, der er fuldt udstyret til at arbejde på en byggeplads. Det vil sige med godkendt hjelm, sikkerheds sko og refleksvest.

Har du brug for at pladsmanden har specifikke eller særlige kompetencer, imødekommer vi normalt også dette
Bestil på Tlf.: 6910 2323

Hvorfor vælge os?

  • Vi tilbyder pladsfolk fra kun 250 kr. i timen
  • Vi tilbyder alt i byggepladsservice
  • Vi er særdeles fleksible og pålidelige
  • Vi arbejder på det meste af Sjælland
  • Vi rengøre også miljøvogne, skurvogne samt kontorvogne

Zimplex Facility Service tilbyder pladsfolk til alle typer byggepladser

En byggeplads er en særdeles dynamisk arbejdsplads med rigtig mange forskellige opgaver og håndværker.
Mange af de praktiske opgaver, kræver en fleksibel og dygtig pladsmand.
En faglært håndværker har typisk rigeligt at se til, og har ikke tid til mange af de daglige praktiske gøremål der er ud over sit eget håndværk. Desuden er hans timeløn markant højere, end en pladsmand fra Zimplex.

Derfor giver det rigtig god mening at benytte en pladsmand fra Zimplex, da han har den fornødne erfaring med opgaver på byggepladser samt kun koster fra 250 kr. i timen

Vi er en erfaren og fleksibel servicevirksomhed, der kan tilpasse os enhver opgave – stor som lille.
I kraft af en god håndfuld kvalificerede samarbejdspartnere dækker vi hele Sjælland.
Hos os kan du bestille en pladsmand i både kortere og længere perioder.

ren service

 

byggepladsservice1

Affald og containere

En pladsmand kan bl.a. stå for affaldshåndtering. Herunder kan han stå for sortering af affaldet, bestilling af container samt afhentning af container.

Dermed behøver i ikke at tænke på oprydning og byggeaffald på byggepladsen samt evt. bortskaffelse af affaldet med containere eller kørsel til genbrugsstationer.

Vi kan desuden også tilbyde at håndtere farligt affald, hvis dette skal blive nødvendigt, da vi har egen afdeling for miljøsanering.

Handyman på pladsen

Der opstår typisk rigtig mange praktiske opgaver, som skal løses så nemt og hurtigt som muligt. En pladsmand fra Zimplex, som også kan være byggepladsens handymand kan vise sig at være guld værd.

Han kan hurtigt løse de opgaver der helt naturligt opstår. Han kan bruge en skruemaskine, hammer osv. til at løse de mere almindelige praktiske opgaver. Kræver opgaven specialværktøj kan han ofte selv klare at stå for anskaffelse af dette, uden at andre på byggepladsen skal bruge tid på dette.

Praktiske opgaver

Vores medarbejdere der arbejder som pladsfolk, hjælper også ofte håndværkere m.v. med at håndtere de mere simple håndværksmæssige opgaver, som en ufaglært pladsmand kan udføre. Det er lige til opbygning af hegn, midlertidige trapper og opsætning af skilte til flytning eller rensning af byggematerialer og oprydning og rengøring efter håndværkere.

Dermed giver dette håndværkerne mere tid til deres mere komplicerede opgaver, og har nemmere ved at nå deadlines.

Manitou og teleskoplæsser

Byggelifte er et ideelt – og til tider – uundværligt supplement til bygge- og anlægsprojekter, hvor der stilles krav til løftekapacitet, fleksibilitet i rækkevidde samt kørsel i ujævnt terræn.

Flere af vores medarbejdere tilbyder blandt andet også kørsel og arbejde med manitou og teleskoplæssere på byggepladsen. Vi kan bistå med flytning og løft af byggematerialer, uden at i behøver at i behøver at benytte en faglært håndværker til denne del af opgaven.

 

Kontakt os, hvis du har brug for en eller flere
professionelle pladsfolk – Pris fra kun: 260 kr. i timen

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD