Rengøring

Zimplex kan tilbyde daglig og ugentlig rengøring af kontorer, kliniker, lager, værksteder m.v. samt professionel rengøringsløsninger til industrien samt i de fleste typer produktioner. Vi tilbyder også hovedrengøringer samt specialrengøring samt rengøring af renrum, vandværker og lignende krævende opgaver.
Zimplex tilbyder desuden social rengøring samt social rydning. Vi håndtere både oprydning, sortering, bortskaffelse af affald samt effektiv hovedrengøring. Skulle der opstå behov for lugtsanering eller skimmelsvamp sanering, kan vores afdeling for miljøsanering også klare dette.

HUSK: Zimplex kører på det meste af Sjælland

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Zimplex’s afdeling for erhvervsrengøring har erfaring og ekspertise til at stå for den daglige eller ugentlige rengøring for en hel del forskellige brancher.

Vi har erfaring med alt lige fra kontor-rengøring og klinik-rengøring til industri-rengøring og rengøring i fødevareindustrien.

Læs mere her >>

Slutrengøring

håndværkerrengøring

Zimplex har igennem tiden oparbejdet en rigtig stor og særdeles bred erfaring med byggerengøring, slutrengøring og håndværkerrengøring. Vi arbejder med både rengøring efter maler arbejde, ved flyttelejligheder og byggeentrepriser i alle størrelser. Vi har håndteret projekter fra 100 kvadratmeter til projekter på over 40.000 kvadratmeter.

Læs mere her >>

Social rengøring

Zimplex tilbyder professionel og effektiv social rengøring og/eller social rydning., når en forsømt og usoigneret bolig skal rengøres. Vi kan stå for både oprydning, bortskaffelse af affald, samt en grundig rengøring. Vores kunder inden for social rengøring, består meget ofte af offentlige institutioner og instanser samt en hel del boligselskaber.

Læs mere her >>

Vinduespudsning

vinduespudsning

Zimplex tilbyder vinduespudsning i alle højder, og også ved svært tilgængelige vinduer.
Vores speciale er vinduespudsning af erhvervsbygninger, institutioner, boligblokke og andre større projekter.
Vi har desuden meget stor erfaring med vinduespudsning ved større nybyggerier, når håndværkerne er færdige.

Læs mere her>>

Zimplex Facility Service – Midtsjælland og hovedstadsområdet: Tlf.: 6910 2323 Vest- & SydSjælland: Tlf.: 5534 2319

 

 

 

 

 

Kontakt info