Rengøring

Zimplex kan tilbyde daglig og ugentlig rengøring af kontorer, kliniker, lager, værksteder m.v.
samt professionel rengøringsløsninger til industrien samt i de fleste typer produktioner.

Vi tilbyder også hovedrengøringer samt specialrengøring samt rengøring af renrum, vandværker og lignende krævende opgaver.

Zimplex tilbyder desuden social rengøring samt social rydning.
Vi håndtere både oprydning, sortering, bortskaffelse af affald samt effektiv hovedrengøring.

 

HUSK: Zimplex kører på det meste af Sjælland

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Zimplex’s afdeling for erhvervsrengøring har erfaring og ekspertise, til at stå for den daglige eller ugentlige rengøring for en hel del forskellige brancher.

Vi har erfaring med alt lige fra kontorrengøring og klinikrengøring til industrirengøring samt opgaver i fødevareindustrien.

Læs mere her >>

Slutrengøring

håndværkerrengøring

Zimplex har igennem tiden oparbejdet en rigtig stor og særdeles bred erfaring med byggerengøring, slutrengøring og håndværkerrengøring. Vi arbejder med både rengøring efter maler arbejde, ved flyttelejligheder og byggeentrepriser i alle størrelser. Vi har håndteret projekter fra 100 kvadratmeter til projekter på over 40.000 kvadratmeter.

Læs mere her >>

Social rengøring

Zimplex tilbyder professionel og effektiv social rengøring og/eller social rydning., når en forsømt og usoigneret bolig skal rengøres. Vi kan stå for både oprydning, bortskaffelse af affald, samt en grundig rengøring. Vores kunder inden for social rengøring, består meget ofte af offentlige institutioner og instanser samt en hel del boligselskaber.

Læs mere her >>

Industrirengøring

industrirengøring

Zimplex har stor erfaring med industrirengøring. Det er hvad enten det drejer sig om daglig rengøring eller specielle opgaver. Uanset hvad, er vi klar med en skræddersyet løsning, der vel og mærke også er til at betale!

Vi har erfaring med alt lige rengøring og opgaver i eks. trykkerier og fødevareindustrien til værksteder, produktioner og vandværker.

Læs mere her >>

Vinduespudsning

vinduespudsning

Zimplex tilbyder vinduespudsning i alle højder, og også ved svært tilgængelige vinduer.
Vores speciale er vinduespudsning af erhvervsbygninger, institutioner, boligblokke og andre større projekter.
Vi har desuden meget stor erfaring med vinduespudsning ved større nybyggerier, når håndværkerne er færdige.

Læs mere her>>

Trappevask

trapper

Zimplex tilbyder trappevask af alle typer trapper. Det er hvad enten det drejer sig om stentrapper, linoleums trapper, terrazzo trapper eller tæppebelagte trapper. Foruden at vaske dem og holde dem rene, ved vi også hvordan man vedligeholder og plejer dem, så de holder i mange år.

Læs mere her >>

Call Now Button
📞 Ring mig op
close slider
Vi ringer tilbage snarest muligt