Rygerbolig – Rens og sanering af rygerhjem

Rygerbolig : Zimplex har både stor erfaring og stor succes med at rense og sanere rygerhjem.

Det er forskelligt hvilke metoder og omfang der skal til, for at rense den enkelte bolig.
Typisk afhænger det af hvor længe der har været røget i boligen.

Rygerbolig:

Z

Nikotin

Vi tilbyder special-nedvaskning af nikotin fra vægge og lofter m.v.

Z

Køb af rygerbolig

Du kan typisk få et godt afslag af købsprisen, ved køb af rygerbolig. Herefter renser vi den

Z

Salg af rygerhjem

Det kan være svært at sælge et rygerhjem. Lad os rense den inden et salg

Z

Gammel røg

Studier viser at gammel røg ( tredjehåndsrøg) er særdeles skadeligt for helbredet. Bestil professionel hjælp her

4 afdelinger – Ét telefonnummer
6910 2323

Er det svært at sælge en rygerbolig?

Ja. Mange boligkøbere vil ikke købe et hus eller en lejlighed, der lugter af røg, og dette smitter af på prisen. Hvor meget varierer fra bolig til bolig, men ofte er salgsprisen på en rygerbolig mindst 10-15 % lavere.

Dermed kan en bolig der har en værdi af 2 millioner kroner, måske kun sælges for 1.700.000,00 kr. Hvis man så bestiller en komplet sanering fra Zimplex, som måske koster 50 – 100.000 kr, er denne udgift hurtigt tjent hjem igen, og man har sandsynligvis et markant hurtigere hussalg

Bør man købe en rygerbolig?

Da både lejligheder, huse og sommerhuse, som der har været røget i, er sværere at sælge, betyder det ofte, at man kan spare en del penge, via nedslag i prisen.
Som køber kan der faktisk være rigtig mange penge at spare. En bolig med tydelige spor af røglugt kan være over 100 – 300.000 kr. billigere end en tilsvarende bolig, der har været røgfri.

Hvis man så bestiller en komplet sanering fra Zimplex, som måske koster 50 – 100.000 kr, har man faktisk stadig sparet en del penge.
Skal boligen kun nedvaskes for nikotin og herefter lugtsaneres er prisen faktisk markant lavere 15 – 20.000 kr.

N

Hvad kan i hjælpe med?

Alt efter hvor slem boligen er kan vi bl.a. tilbyde:

  • Fjernelse af gammel tapet
  • Rengøring af nikotin
  • Slibning af træværk
  • Rens af døre, karme m.v
  • Malerarbejde med specialmaling
  • opsætning af tapet
  • professionel lugtsanering

Kort fortalt: Vi fjerner ethvert spor af gammel røg og nikotin

l

NYHED - Bestil rapport

Nu kan alle der står til enten at købe eller sælge et rygerhjem, bestille en rapport der kan bruges til at beregne omfanget og prisen på en total rensning af boligen.

En huskøber kan benytte rapporten til at få nedslag i prisen og danne sig et præcist overblik over opgaverne og udgifter.

En sælger kan bruge rapporten til at vise interesserede købere, hvad det vil koste at få fjernet alle spor efter rengøringen.
Rapporten og tilbuddet kan overdrages til sælger.

Klik her og læs mere

 

KØB ELLER SALG AF RYGERHJEM:

Zimplex er specialiseret i at udbedre rygerhjem. Med en rapport fra os får du et fuldt overblik over hvad der skal udbedres, hvordan det skal udbedres samt hvad det vil koste.

Sådan en rapport er et rigtig godt og billigt værktøj til enten en køber eller sælger af en rygerbolig. Det giver et økonomisk og praktisk overblik.

Brug rapporten til at beregne hvilket nedslag der bør gives ved en handel af et rygerhjem

>>KLIK HER OG LÆS MERE<<

Rygerbolig – Er det farligt?

Det er desværre ikke kun selve cigaretrøgen, der er kræftfremkaldende for rygerne og dem, de omgås, viser ny forskning.

Du kender nok til direkte og passiv rygning. Men ved du, at du også skal være opmærksom på tredjehåndsrygning?

Fænomenet, der hedder tredjehåndsrygning, refererer i korte træk til de stoffer, som eksempelvis nikotin, der er tungtopløselige og bliver spredt til alle overflader, efter røgen har lagt sig, eller der er blevet luftet ud.

Længe efter cigaretten er slukket udsættes vi nemlig for tredjehåndsrygning, da rester af tobaksrøgen sætter sig i støv, vægge, lofter, tapet, træværk, møbler m.m. og kan påvirke os, når vi befinder os i et rum, der har været røget i.

Det viser sig at man ophober kræftfremkaldende stoffer i eksempelvis sin bolig eller på en arbejdsplads, ved at ryge indendørs. Det samme gælder faktisk også, hvis der ryges i en bil eller lastbil.

”De kræftfremkaldende stoffer vil lægge sig overalt og udgøre en sundhedsrisiko for de mennesker, der selv ryger, og for de mennesker, der bruger lokalerne eller bilerne, efter der er blevet røget”
Kilde: Overlæge og ph.d. Inge Haunstrup Clemmensen fra Kræftens Bekæmpelse.

Salg af et rygerhjem

Ud over de sundhedsmæssige konsekvenser af rygning, så har rygning en stor og negativ påvirkning ved et evt. salg af et hjem der er røget i. Både vægge, lofter, døre, vindueskarme, skabe, træværk m.v. kan få et gulligt skær, og ofte vil der hænge en kraftig lugt af røg ved.

Da både lugt af røg og misfarvninger fra nikotin og tjære er svær at komme af med, vil man ofte ikke kunne skjule, at her er tale om en rygerbolig. Dette vil ofte påvirke salget af boligen negativt.

undersøgelser viser nemlig, at over 90 procent af ejendomsmæglerne i DK oplever, at boligkøbere har en stærk negativ holdning til rygerboliger.

Det giver færre potentielle købere til boligen, og i sidste ende kan det betyde, at man ikke kan sælge sin bolig. Kan den sælges er det ofte med et markant, og unødvendigt afslag i prisen.

Zimplex kan hjælpe dig til at få renset og lugtsaneret din bolig, inden du sætter den til salg

Rens af nikotin m.v.

Zimplex har efterhånden stor erfaring i at rense vægge, lofter, gulve og lignende fri for spor efter rygning. Vi tilbyder professionel rengøring af rygerhjem, og efterfølgende effektiv lugtsanering.

Misfarvninger fra nikotin efter rygning mv. er ikke en fornøjelse at se på, når det hænger på vægge og lofter.
Derudover er også sundhedsskadeligt og bestemt ikke behageligt at lugte til. Dette gælder selvom det måske er flere år siden, at nogle har røget i boligen.

Man skal også huske at fjerne misfarvninger fra eks. nikotin inden du maler. Spor efter rygning har en skrap evne til at trænge igennem den nye maling,
hvilket kan gøre dit store arbejde værdiløst og meget svært at rette op på.

Zimplex har flere metoder til at rengøre boliger for nikotin m.v. Vi benytter bl.a. en speciel kemi, der er særdeles effektiv til at fjerne misfarvninger forårsaget af rygning.
Er væggen eller loftet meget slemt, har vi derudover en speciel damprenser, der er rigtig god til at opløse og fjerne spor efter nikotin m.v.

For at lugten efter rygning forsvinder, tilbyder vi en lugtsanering, der med aktive enzymer, bekæmper de proteiner m.v. der skaber lugte. Vores lugtsanering trænger ind i selv de mindste revner og sprækker, og fjerne effektiv lugten af nikotin og gammel røg

Er det farligt at bo i en rygerbolig?

Hvis du køber eller bor en tidligere rygerhjem, der stadig lugter af røg, er det påvist, at der kan opstå problemer med såkaldt tredjehånds-rygning, da de skadelige stoffer i tobaksrøgen sætter sig selv de fineste revner.

Stofferne kan også trænge dybere ned i visse materialer. Derfra udskiller partikler skadelige stoffer i månedsvis efter, at rygningen er ophørt.

Læs evt. mere: klik her

Kan man selv fjerne lugten

Ja, lugt af røg kan man i princippet godt selv fjerne fra en bolig. Det kan dog være et stort og vanskeligt arbejde. Fx skal du ofte tage tapetet ned og sætte nyt op, male med spærrende maling, og sørge for at ALT er vasket ned i lugtsanerende rensemiddel. Alligevel kan man godt være ude for at lugten stadig er i boligen.

Zimplex kan fjerne alle spor af røg og nikotin, så du får en frisk, sund, ren og pæn bolig

Billig drømmebolig eller sommerhus

Det er rigtig ærgerligt når man eksempelvis har fundet sin drømmebolig, og man så opdager at det lugter af røg og nikotin. Ofte vil man nok droppe tanken igen.
MEN det behøver du bestemt ikke. Som oftest kan man få et pænt nedslag i prisen, hvis der er tale om en rygerbolig. Noget af den besparelse, kan du så bruge på en komplet sanering af boligen. Herefter står du med din drømmebolig – UDEN røglugt, og til en god pris

Kan Zimplex fjerne alle spor efter rygning?

Kort og godt: JA

Zimplex har hjulpet mange boligkøbere, boligforeninger, boligselskaber, plejehjem og private med at fjerne alle spor af nikotin og lugt af røg – Til særdeles atraktive priser!
En anden klar fordel ved at vælge Zimplex til at lugtsanere ens bolig, er at vi benytter produkter der er miljøvenlige, og de er helt uskadelig for både mennesker, dyr og planter.

 

 

Tobaksrøg kan også sætte sig i træ – såsom døre af ubehandlet træ, trælofter og trægulve. I gulvene kan lugten og farven sætte sig, hvis der er revner eller store fuger mellem plankerne, eller hvis gulvets lakering er slidt af, eller trægulvet er ubehandlet.

Kan man måle gammel røg?

Man kan desværre ikke rigtig måle på gammel røg i en bolig eller bil.

Vi anbefaler at du i stedet for stoler på sin lugtesans. Næsen er faktisk et ret fintfølende og et udmærket måleinstrument.

Hvis man kan lugte tobaksrøg i en hjem, er der stadig rester fra røgen i hjemmet. Dog kan rygere have sværere ved at lugte gammel røg frem for ikke-rygere

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Skarp pris? ✉
close slider