Rygerbolig

Total rens og lugtsanering af rygerhjem

Er det svært at sælge en rygerbolig?

Ja. Mange boligkøbere vil ikke købe et hus eller en lejlighed, der lugter af røg, og dette smitter af på prisen. Hvor meget varierer fra bolig til bolig, men ofte er salgsprisen på en rygerbolig mindst 10-12 % lavere.

Dermed kan en bolig der har en værdi af 2 millioner kroner, ofte kun sælges for under 1.790.000,00 kr. Hvis man så bestiller en komplet sanering fra Zimplex, som måske koster 50 – 80.000 kr, er denne udgift hurtigt tjent hjem igen, og man har sandsynligvis et hurtigere hussalg

Bør man købe en rygerbolig?

Da både lejligheder, huse og sommerhuse, som der har været røget i, er sværere at sælge, betyder det ofte, at man kan spare en del penge, via nedslag i prisen. Som køber kan der faktisk være rigtig mange penge at spare. En bolig med tydelige spor af røglugt kan være over 100 – 200.000 kr. billigere end en tilsvarende bolig, der har været røgfri.

Hvis man så bestiller en komplet sanering fra Zimplex, som måske koster 50 – 80.000 kr, har man faktisk stadig sparet en del penge.

Hvad kan i hjælpe med?

Alt efter hvor slem boligen er kan vi bl.a. tilbyde:

  • Fjernelse af gammel tapet
  • Rengøring af nikotin
  • Slibning af træværk
  • Rens af døre, karme m.v
  • Malerarbejde med specialmaling
  • opsætning af tapet
  • professionel lugtsanering

Kort fortalt: Vi fjerner ethvert spor af gammel røg og nikotin

NYHED - Bestil rapport

Nu kan alle der står til enten at købe eller sælge et rygerhjem, bestille en rapport der kan bruges til at beregne omfanget og prisen på en total rensning af boligen.

En huskøber kan benytte rapporten til at få nedslag i prisen og danne sig et præcist overblik over opgaverne og udgifter.

En sælger kan bruge rapporten til at vise interesserede købere, hvad det vil koste at få fjernet alle spor efter rengøringen.
Rapporten og tilbuddet kan overdrages til sælger.

Klik her og læs mere

 

KØB ELLER SALG AF RYGERHJEM:

Zimplex er specialiseret i at udbedre rygerhjem. Med en rapport fra os får du et fuldt overblik over hvad der skal udbedres, hvordan det skal udbedres samt hvad det vil koste.

Sådan en rapport er et rigtig godt og billigt værktøj til enten en køber eller sælger af en rygerbolig. Det giver et økonomisk og praktisk overblik.

Brug rapporten til at beregne hvilket nedslag der bør gives ved en handel af et rygerhjem

>>KLIK HER OG LÆS MERE<<

Er det farligt at bo i en rygerbolig?

Hvis du køber eller bor en tidligere rygerhjem, der stadig lugter af røg, er det påvist, at der kan opstå problemer med såkaldt tredjehånds-rygning, da de skadelige stoffer i tobaksrøgen sætter sig selv de fineste revner.

Stofferne kan også trænge dybere ned i visse materialer. Derfra udskiller partikler skadelige stoffer i månedsvis efter, at rygningen er ophørt

Kan man selv fjerne lugten

Ja, lugt af røg kan man i princippet godt selv fjerne fra en bolig. Det kan dog være et stort og vanskeligt arbejde. Fx skal du ofte tage tapetet ned og sætte nyt op, male med spærrende maling, og sørge for at ALT er vasket ned i lugtsanerende rensemiddel. Alligevel kan man godt være ude for at lugten stadig er i boligen.

Zimplex kan fjerne alle spor af røg og nikotin, så du får en frisk, sund, ren og pæn bolig

Billig drømmebolig eller sommerhus

Det er rigtig ærgerligt når man eksempelvis har fundet sin drømmebolig, og man så opdager at det lugter af røg og nikotin. Ofte vil man nok droppe tanken igen.
MEN det behøver du bestemt ikke. Som oftest kan man få et pænt nedslag i prisen, hvis der er tale om en rygerbolig. Noget af den besparelse, kan du så bruge på en komplet sanering af boligen. Herefter står du med din drømmebolig – UDEN røglugt, og til en god pris

Kan Zimplex fjerne alle spor efter rygning?

Kort og godt: JA
Zimplex har hjulpet mange boligkøbere, boligforeninger, boligselskaber, plejehjem og private med at fjerne alle spor af nikotin og lugt af røg – Til særdeles atraktive priser!
En anden klar fordel ved at vælge Zimplex til at lugtsanere ens bolig, er at vi benytter produkter der er miljøvenlige, og helt uskadeligt for både mennesker, dyr og planter

 

[fblike]

Tobaksrøg kan også sætte sig i træ – såsom døre af ubehandlet træ, trælofter og trægulve. I gulvene kan lugten og farven sætte sig, hvis der er revner eller store fuger mellem plankerne, eller hvis gulvets lakering er slidt af, eller trægulvet er ubehandlet.

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button KONTAKTINFO - TRYK HER