Rygerbolig med lugt og skader fra røg og nikotin

 

 

Er det svært at sælge en rygerbolig?

Ja. Mange boligkøbere vil ikke købe et hus eller en lejlighed, der lugter af røg, og dette smitter af på prisen. Hvor meget varierer fra bolig til bolig, men ofte er salgsprisen på en rygerbolig mindst 10-12 % lavere.

Dermed kan en bolig der har en værdi af 2 millioner kroner, ofte kun sælges for under 1.790.000,00 kr. Hvis man så bestiller en komplet sanering fra Zimplex, som måske koster 50 – 80.000 kr, er denne udgift hurtigt tjent hjem igen, og man har sandsynligvis et hurtigere hussalg

Bør man købe en rygerbolig?

Da både lejligheder, huse og sommerhuse, som der har været røget i, er sværere at sælge, betyder det ofte, at man kan spare en del penge, via nedslag i prisen. Som køber kan der faktisk være rigtig mange penge at spare. En bolig med tydelige spor af røglugt kan være over 100 – 200.000 kr. billigere end en tilsvarende bolig, der har været røgfri.

Hvis man så bestiller en komplet sanering fra Zimplex, som måske koster 50 – 80.000 kr, har man faktisk stadig sparet en del penge.

Hvad kan i hjælpe med?

Alt efter hvor slem boligen er kan vi bl.a. tilbyde:

 • Fjernelse af gammel tapet
 • Nedvaskning af nikotin
 • Slibning af træværk
 • Rens af døre, karme m.v
 • Malerarbejde med specialmaling
 • opsætning af tapet
 • professionel lugtsanering

Kort fortalt: Vi fjerner ethvert spor af gammel røg og nikotin

Hvorfor vælge os?

 • Vi kan fjerne alle spor efter rygning
 • Vi tilbyder alt i rengøring og lugtsanering
 • Vi tilbyder også tapetsering og malerarbejde
 • Vi laver gerne først et skarpt og komplet tilbud
 • Vi har både erfaringen og ekspertisen
 • Vi har nogle af markedets bedste priser

Når bare én cigaret ryges, udskilles der over 4.000 forskellige kemiske forbindelser. Det er bl.a tjære, kulilte og nikotin. Det er rester fra tjære og nikotin, som går i forbindelse med fx tapet, træværk, maling på dørkarme og på lofter og farver den gullig.

Er det farligt at bo i en rygerbolig?

Hvis du køber en tidligere rygerbolig, der stadig lugter af røg, er det påvist, at der kan opstå problemer med såkaldt tredjehånds-rygning, da de skadelige stoffer i tobaksrøgen sætter sig selv de fineste revner.

Stofferne kan også trænge dybere ned i visse materialer. Derfra udskiller partiklerne skadelige stoffer i månedsvis efter, at rygningen er ophørt

Kan man selv fjerne lugten

Ja, lugt af røg kan man i princippet godt selv fjerne fra en bolig. Det kan dog være et stort og vanskeligt arbejde. Fx skal du ofte tage tapetet ned og sætte nyt op, male med spærrende maling, og sørge for at ALT er vasket ned i lugtsanerende rensemiddel. Alligevel kan man godt være ude for at lugten stadig er i boligen.

Zimplex kan fjerne alle spor af røg og nikotin, så du får en frisk, sund, ren og pæn bolig

Billig drømmebolig eller sommerhus

Det er rigtig ærgerligt når man eksempelvis har fundet sin drømmebolig, og man så opdager at det lugter af røg og nikotin. Ofte vil man nok droppe tanken igen.
MEN det behøver du bestemt ikke. Som oftest kan man få et pænt nedslag i prisen, hvis der er tale om en rygerbolig. Noget af den besparelse, kan du så bruge på en komplet sanering af boligen. Herefter står du med din drømmebolig – UDEN røglugt, og til en god pris

Kan Zimplex fjerne alle spor efter rygning?

Kort og godt: JA
Zimplex har hjulpet mange boligkøbere, boligforeninger, boligselskaber, plejehjem og private med at fjerne alle spor af nikotin og lugt af røg – Til særdeles atraktive priser!
En anden klar fordel ved at vælge Zimplex til at lugtsanere ens bolig, er at vi benytter produkter der er miljøvenlige, og helt uskadeligt for både mennesker, dyr og planter

Tobaksrøg kan også sætte sig i træ – såsom døre af ubehandlet træ, trælofter og trægulve. I gulvene kan lugten og farven sætte sig, hvis der er revner eller store fuger mellem plankerne, eller hvis gulvets lakering er slidt af, eller trægulvet er ubehandlet.

Kontakt os, hvis du står med en rygerbolig

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Kontakt info