skimmel

Skimmelsvamp

Skimmelsvamp kræver altid 3 ting for at kunne vokse: Ilt, organisk materiale og fugt. Dette er grunden til at skimmelsvampe kan vokse i stort set alle slags boliger og ejendomme, når blot der er fugtigt.
Fugtproblemer opstår ofte p.g.a. et utæt tag, revner i murværk eller træværk, en kuldebro, eller efter vandskader og oversvømmelser.

Hvis der er tilpas fugtigt og varmt, samt organisk materiale, kan skimmelsvampe faktisk etablere sig på kun 1 uge.

loft-skimmelsvamp

Er det farligt?

Skimmelsvampe frigiver stoffer, som kan være sundhedsskadelige for nogle mennesker.

Udsættelse for fugt og skimmelsvampevækst kan medføre luftvejs-infektioner, hovedpine, træthed, hoste og udslæt. Der findes desværre ingen lovmæssig grænseværdi for, hvor meget skimmelsvamp mennesker kan tåle. Det er nemlig meget forskelligt, hvor lidt der skal til, før mennesker reagerer på skimmelsvamp.

skimmelsvamp_tørdamp

Kan Zimplex hjælpe

JA!
Zimplex har både den fornødne erfaring og ekspertise og udstyr til at udføre professionel skimmelsvampsanering.

Vi udfører desuden effektiv og korrekt rengøring af skimmelsvamp – Både før og efter sanering. På den måde sikre vi, at der kommer et sundt og behageligt indeklima igen, efter skimmelsvamp.

Desuden kan vi tilbyde skimmelsvampsanering til nogle af markedets bedste priser!

 

Sanering

Det kan være næsten umuligt selv at fjerne skimmelsvamp, så der ikke er nogen spor efter skimmelsporer bagefter. Men det er vigtigt, at skimmelsvampene bliver fjernet helt, da der ellers er risiko for, at svampene breder sig igen.

Zimplex benytter ofte tørdamprensning til at slå skimmelsporene ihjel. Dette er den mest effektive metode, og samtidig er det yderst miljøvenligt. Tørdamprensning kommer ind i alle sprækker og revner, og skader ikke selve materialet.

Ramt af skimmelsvamp? Ring trygt til os

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Har du fået skimmelsvamp i dit hjem, eller byggeri, er du bestemt ikke den eneste.

Eksempelvis skønner Statens Byggeforskningsinstitut, at mere end hver tiende af alle lejeboliger i Danmark er ramt af skimmelsvampe, som er tegn på fugt. Dertil kommer de skjulte tilfælde af skimmelsvampe, som ikke kan ses med det blotte øje.

Zimplex har  stor erfaring med at fjerne skimmelsvamp fra skoler, børnehaver og lignende institutioner.

Ofte aftaler vi at vi fjerner skimmelsvamp i weekender, så vi forstyrrer mindst muligt. Desuden er det også mere sikkert for børnene, hvis de ikke kan få adgang til de berørte lokaler.

Skimmelsvamp er ikke godt for dit helbred eller indeklimaet

Der er nogle symptomer som går igen hos mange folk, der oplever at have skimmelsvampe i deres bolig, på deres arbejdsplads eller i deres klasselokale. Det er oftest: – Træthed – Kvalme – Hæshed – Hovedpine – Hoste – Kronisk bihulebetændelse – Koncentrationsbesvær – Trykkende fornemmelse for brystet – udslæt m.v.

HEPA© til rengøring af skimmelsvamp

Vi sørger naturligvis også for at støvsuge alt med en støvsuger med special-filter — HEPA©
Et HEPA-filter er så effektiv, at for hver 10.000 partikler, så vil kun 3 partikler over 0,3 my komme igennem.Desuden sætter vi også luftrensere op med et specielt filter, for at sikre et sundt og rent indeklima igen.

  Kontakt info