Social rengøring og oprydning.

Social rengøring : Zimplex er et yderst erfarent og kompetent firma, der tilbyder professionel og diskret social rengøring.

Vi tilbyder at stå for både oprydning, sortering, affaldshåndtering samt selve rengøringen.

Social rengøring:

Z

Forståelse

I Zimplex vil du altid blive mødt af stor forståelse og professionalisme 

Z

Diskretion

Vi lover at vi er yderst diskrete, når vi udfører social rengøring

Z

Oprydning

Skal boligen ryddes op inden rengøring, er dette absolut intet problem

Z

Affaldshåndtering

Vi tilbyder både at sortere affald, samt sørge for korrekt bortskaffelse

4 afdelinger – Ét telefonnummer
6910 2323

p

Social rengøring

Betegnelsen social rengøring og social rydning dækker over omfattende rengøring, oprydning og/eller rydning af boliger, der er stærkt forsømte eller ligefrem misligholdt.
Vi har også erfaring med at reetablere lejligheder, værelser og andre typer lokaler og boliger, hvor der eksempelvis har boet personer med psykiske lidelser, som ikke har magtet at rydde op eller gøre rent igennem længere tid.

Z

Zimplex og social rengøring

Zimplex tilbyder bl.a. at stå for:

 • Oprydning og sortering
 • Bortskaffelse af affald
 • Grundig rengøring
 • Afkalkning og rens af sanitet
 • fjernelse af fæces og urin
 • Fjernelse af gammel mad og lign.
 • Rens af mug og skimmel
 • Prof. lugtsanering
 • + meget andet

Hvem hjælper vi

 • Offentlige institutioner
 • Boligselskaber
 • Private
 • Offentlige instanser
 • Ejerforeninger
 • Andelsforeninger
 • Kommuner

Uanset kunden og grunden, behandler vi alle kunder og opgaver med
respekt, værdighed og stor professionalisme.

Hvorfor vælge os?

I Zimplex har vi den fornødne erfaring, og vi er diskrete og hensynsfulde. Vi har erfarne og dygtige medarbejdere, og vi tilbyder at stå for HELE opgaven. Dette gælder lige fra oprydning og rengøring til sortering og bortskaffelse af affald.

Dermed behøver du kun én serviceleverandør, ligegyldigt hvor omfattende opgaven er.

Ring og hør nærmere:
Fastnet: 6910 2323
Mobil: 2087 8319

Socialrengøring

Alle kan desværre nå derud, hvor rengøringen af ens bolig bliver fuldstændig uoverskuelig. Dette skyldes ofte sygdom og kan desværre ramme enhver.
Er det sket for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os – Vi forstår situationen og sætter en ære i at få hjemmet på rette kurs igen.
Vi er både diskrete, yderst forstående + grundige og erfarne.

Det kræver nemlig både stor erfaring, diskretion og professionel empati at tage hånd om en social rengøring hos f.eks. særligt udsatte borgere.
Dette besidder vi så absolut hos Zimplex Facility Service. Vi har hjulpet rigtig mange – både private kunder, boligforeninger, boligselskaber mv. men også borgere der har fået hjælp igennem sin kommune.
Som oftest er det en medarbejder fra kommunen eller en kontakt-/støtteperson, der ved en tilspidset krisesituation henvender sig til os, eller evt. en boligforening, boligselskab og lign.
Det er som regel aldrig den udsatte borger, som selv henvender sig til os. Dette skyldes i høj grad, at det ofte kan være en yderst grænseoverskridende og smerteligt for borgeren selv at henvende sig og bede om hjælp.

Vi lover dog både professionalisme og forståelse ligegyldigt om du ringer på egne vegne, eller på vegne af en ven, familiemedlem eller klient.

Affald og rengøring

En typisk opgave kræver ofte en grundig oprydning og bortskaffelse af affald, herunder også organisk affald.

Herefter kan en rensning/grundrengøring af alle rum begynde. Vi tilbyder at vaske alle overflader af, uanset hvordan boligen ser ud, og hvad snavset består af. Er boligen meget slem udføres desinficering af alle overflader grebsflader. Derudover skal der oftest afkalkes sanitet, armaturer og fliser.

Skimmelsvamp og lugtsanering

I nogle boliger er der desværre opstået skimmelvækst. Det er vigtigt at dette behandles korrekt, da dette er sundhedsskadeligt. Zimplex er specialister i bekæmpelse og sanering af skimmelsvamp, så disse opgaver skal vi nok også tage os af.

En sjælden gang kan boligen stadig lugte, efter en social rengøring. Dette er heldigvis sjældent, da en grundig oprydning, rengøring og udluftning normalt er nok. Skulle det ske at der er brug for behandling af dårlig lugt, kan vi tilbyde professionel lugtsanering. Vi kan fjerne lugt af alle typer affald, skimmelsvamp, fæces, råddenskab mv.

Der er givet tilladelse til gengivelse af nedenstående fotos. Vi offentliggører aldrig fotos af denne type opgaver, uden tilladelse

Zimplex tilbyder:

 • Rydning af sociale lejligheder
 • Social rengøring af boliger
 • Tømning af dødsboer
 • Desinficering
 • Lugtsanering
 • Nedpakning af løsøre
 • Bortkørsel af løsøre eller affald
 • Rengøring af skimmelsvamp

Inventar og affald

Zimplex tilbyder at rydde hele boliger for al skrald, affald og inventar der ikke kan bruges mere. Vi sørger også for korrekt sortering og bortskaffelse af affaldet og inventaret. Der er dog ofte noget inventar, man ønsker at genbruge.
Vi tilbyder at rense det inventar der ønskes genbrugt, og sørger efterfølgende for desinfektion. Desuden kan vi fjerne dårlig lugt fra næsten alle typer inventar. Ønsker man ikke at genbruge noget, køres det hele til forbrænding.

Skimmelsvamp

Vi oplever desværre ofte, at efter en grundig social rydning og rengøring, at der dukker flere områder op, som er ramt af skimmelsvamp. Skimmelsvamp er særdeles usundt, og kan ødelægge gulve, vægge og træ i en bolig.
Zimplex har sin egen afdeling inden for miljøsanering. Derfor kan vi hurtigt sørge for en sikker og billig løsning på problematikken omkring skimmelsvamp. Vi har de fornødne maskiner og materialer, til effektiv og sikker bekæmpelse af skimmelsvamp

Badeværelse og sanitet

Badeværelser og toiletter er ofte et af de områder der er hårdest ramt, når Zimplex påbegynder en social rengøring. Det er dog dyrt at skulle udskifte al sanitet og armaturer. Derfor sætter vi en ære i, at få badeværelset og sanitet så flot som muligt.

Vi sørger for at alle belægninger, snavs og bakterier fjernes og der desinficeres naturligvis grundigt efterfølgende. Dermed kan meget sanitet genbruges, og man sparer for en fordyrende udskiftning

Rydning af dødsbo

Når dødsboer ryddes er det ofte både en følelsesladet, uoverskuelig og tidskrævende proces. Vi tilbyder at rydde og tømme dødsboet 100% efter dine ønsker og anvisninger. Vi kører det du ikke ønsker at beholde til forbrænding, og de ting du vil beholde, kan vi køre hjem til dig, eller evt. til opmagasinering. Herefter kan vi rengøre hele boligen, så alt fremstår friskt og rent. Zimplex kan være behjælpelig med  alt det praktiske

Situationen kan også være den, at et boligselskab eller en kommune står med et dødsbo, men der er desværre ingen arvinger til at tage sig af boet. Det kan desuden i nogle tilfælde være et hjem der er fyldt med gammelt inventar, affald og andet rod der skal ryddes op.
I disse situationer, kræves der herefter en grundig rengøring, så boligen kan benyttes igen.

Uanset situationen kan du trygt og sikkert lade Zimplex håndtere dødsboet. Vi gør intet, uden at der ligger en klar forudgående aftale, baseret på dine ønsker og behov. På den måde er du sikker på at alt håndteres præcist efter dine ønsker.

Zimplex: 6910 2323

BEMÆRK: Vi tager aldrig fotos af denne type opgaver uden forudgående tilladelse. Fotos på denne side er af ældre dato, og beskåret så man ikke kan identificere bolig eller personer.

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button
📞 Ring mig op
close slider
Vi ringer tilbage snarest muligt