Social rydning og rengøring.

Social rydning : Zimplex er et yderst erfarent og kompetent firma, der tilbyder professionel social rydning og rengøring.

Vi tilbyder at stå for både oprydning, sortering, affaldshåndtering samt selve rengøringen.

Social rengøring:

Boligselskaber

Vi udfører ofte denne type arbejdsopgaver for boligselskaber

Kommuner på Sjælland

Zimplex samarbejder også med kommuner om at udføre denne type jobs

Boligforeninger

Boligforeninger er ligeledes begyndt at benytte os til denne type opgaver

Private kunder

Private kunder er altid velkommen til at kontakte os

4 afdelinger – Ét telefonnummer
6910 2323

p

Social rydning

Betegnelsen social rengøring og social rydning dækker over omfattende oprydning og/eller rydning af boliger, der er stærkt forsømte eller ligefrem misligholdt.
Vi har også erfaring med at reetablere lejligheder, værelser og andre typer lokaler og boliger, hvor der eksempelvis har boet personer med psykiske lidelser, som ikke har magtet at rydde op eller gøre rent igennem længere tid.

|

Komplet service

Vælger du Zimplex som service leverandør, for du et firma der kan stå for hele processen. Vi tilbyder at stå for både oprydning, affaldshåndtering samt rengøring og bortskaffelse af affald.
Vi tilbyder også skimmelsanering og evt. lugtsanering, hvis dette skulle være nødvendigt.

Respekt for beboeren

Zimplex udfører altid social rydning med stor respekt for beboeren. Grunden til at vi skriver det på den måde er, at det ikke altid er beboeren af boligen der bestiller os.
Vi udfører naturligvis også social rydning med respekt for kunden, hvis det er beboeren selv der har kontaktet os. 

Hvem hjælper vi

  • Offentlige institutioner
  • Boligselskaber
  • Private
  • Ejerforeninger
  • Andelsforeninger
  • Kommuner

Social rydning

Alle kan desværre nå derud, hvor rengøringen af ens bolig bliver fuldstændig uoverskuelig. Dette skyldes som oftest sygdom, og kan desværre ramme enhver.
Er det sket for en beboere i dit boligselskab eller boligforening skal du endelig kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe.
Er det sket for dig eller et familiemedlem, så tøv endelig ikke med at kontakte os – Vi forstår situationen og sætter en ære i at få hjemmet på rette kurs igen.

Det kræver nemlig både stor erfaring, diskretion og professionel samt empati at tage hånd om en social rengøring hos f.eks. særligt udsatte borgere.
Zimplex har hjulpet rigtig mange – både private kunder, boligforeninger, boligselskaber mv. men også borgere der har fået hjælp igennem sin kommune.
Vi lover både professionalisme og fuld forståelse ligegyldigt om du ringer på egne vegne, eller på vegne af en ven, familiemedlem eller klient.

Affald og rengøring

En typisk opgave kræver ofte en grundig oprydning og bortskaffelse af affald, herunder også organisk affald.

Herefter kan en rensning/grundrengøring af alle rum begynde. Vi tilbyder at vaske alle overflader af, uanset hvordan boligen ser ud, og hvad snavset består af. Er boligen meget slem udføres desinficering af alle overflader grebsflader. Derudover skal der oftest afkalkes sanitet, armaturer og fliser.

Services

Zimplex tilbyder sin hjælp ved bl.a.

Oprydning og inventar

Zimplex tilbyder at rydde hele boliger for al skrald, affald og inventar der ikke kan bruges mere.
Vi sørger også for korrekt sortering og bortskaffelse af affaldet og inventaret.
Der er dog ofte noget inventar, man ønsker at genbruge.

Vi tilbyder at rense det inventar der ønskes genbrugt, og sørger efterfølgende for desinfektion. Desuden kan vi fjerne dårlig lugt fra næsten alle typer inventar. Ønsker man ikke at genbruge noget, køres det hele til forbrænding.

Badeværelset

Badeværelser og toiletter er ofte et af de områder der er hårdest ramt, når Zimplex påbegynder en social rengøring. Det er dog dyrt at skulle udskifte al sanitet og armaturer. Derfor sætter vi en ære i, at få badeværelset og sanitet så flot som muligt.

Vi sørger for at alle belægninger, snavs og bakterier fjernes og der desinficeres naturligvis grundigt efterfølgende. Dermed kan meget sanitet genbruges, og man sparer for en fordyrende udskiftning

Hårde hvidevarer

Komfuret, køleskabet og/eller fryser og emhætte er ofte områder der er meget forsømte, ved sociale rengøringer. Dette er nemlig ofte områder man hurtigt mister overblikket over, og som det er meget svært at komme igang med at rengøre, hvis der først er kommet mug, skidt, dårlig lugt m.v.

Dette har vi fuld forståelse overfor, og vi vil meget gerne være behjælpelig med enten at rengøre tingene, smide affaldet ud eller køre hvidevarene på genbrug.

Skimmelsvamp

Vi oplever desværre ofte, at efter en grundig social rydning og rengøring, at der dukker flere områder op, som er ramt af skimmelsvamp.

Skimmelsvamp er særdeles usundt, og kan ødelægge gulve, vægge og træ i en bolig.
Zimplex har sin egen afdeling inden for miljøsanering. Derfor kan vi hurtigt sørge for en sikker og billig løsning på problematikken omkring skimmelsvamp. Vi har de fornødne maskiner og materialer, til effektiv og sikker bekæmpelse af skimmelsvamp

Gulve og tæpper

I en forsømt bolig er det ofte at tæpper og gulvene er hårdt medtaget. Dette er meget naturligt, da det er det underlag man har alle sine ting på, samt her at man af naturlige grunde går rundt.
Det er også dette underlag at affald, kasser osv. ofte ligger på. Dette medfører ofte at det er nødvendigt at skifte tæpper eller slibe gulve.

Zimplex har dog rigtig gode erfaringer med eksempelvis at rense gulve, som kunden troede skulle skiftes. Vi har nogle specielle maskiner, der er yderst effektive til at rense gulve
(uden at skade dem)

Asbest ifm brand

Alle områder som kan være forurenet med asbeststøv skal asbestrengøres.

Zimplex er specialiseret i rengøring af asbestmaterialer og asbestfibre.

Rengøring sker typisk ved en grundig støvsugning med en støvsuger med et filter beregnet til at tilbageholde asbeststøv (HEPA 13). Vi aftørrer desuden alle overflader med special udviklede klude, der binder støvet. Disse klude kasseres naturligvis efter brug. Ofte afslutter vi herefter opgaven med en afsluttende hovedrengøring.

Rydning af dødsbo

Når dødsboer ryddes er det ofte både en følelsesladet, uoverskuelig og tidskrævende proces. Vi tilbyder at rydde og tømme dødsboet 100% efter dine ønsker og anvisninger. Vi kører det du ikke ønsker at beholde til forbrænding, og de ting du vil beholde, kan vi køre hjem til dig, eller evt. til opmagasinering. Herefter kan vi rengøre hele boligen, så alt fremstår friskt og rent. Zimplex kan være behjælpelig med  alt det praktiske

Situationen kan også være den, at et boligselskab eller en kommune står med et dødsbo, men der er desværre ingen arvinger til at tage sig af boet. Det kan desuden i nogle tilfælde være et hjem der er fyldt med gammelt inventar, affald og andet rod der skal ryddes op.
I disse situationer, kræves der herefter en grundig rengøring, så boligen kan benyttes igen.

Uanset situationen kan du trygt og sikkert lade Zimplex håndtere dødsboet. Vi gør intet, uden at der ligger en klar forudgående aftale, baseret på dine ønsker og behov. På den måde er du sikker på at alt håndteres præcist efter dine ønsker.

Zimplex: 6910 2323

BEMÆRK: Vi tager aldrig fotos af denne type opgaver uden forudgående tilladelse. Fotos på denne side er af ældre dato, og beskåret så man ikke kan identificere bolig eller personer.