Tagrenderensning

Uden brug af stiger og lifte

tagrende

Hvorfor bør man rense tagrender

Et tag på et almindeligt hus modtager hvert år omkring 100 tons nedbør i form af regn og sne. Det vand skal ledes effektivt væk for ikke at forårsage skader på huset.
Hvis tagrenderne er  tilstoppet, vil vandet finde andre veje ned fra taget. Derfor skal du rense og efterse tagrenderne mindst én gang om åre

tagrendestøvsuger

Tagrenderens uden brug af stiger, stillads eller lifte

Når Zimplex renser tagrender sker det typisk med en speciel og kraftig støvsuger. Med den kan vi effektivt rense dine tagrender uden at benytte lift eller stige. Samtidig får vi opsamlet alt skidtet i samme arbejdsproces.
Vores tagrende-støvsugere kan nå tagrender i 12-13 meters højde.

billig-tagrenderens

Økonomisk løsning

Da Zimplex kan rense tagrender fra jorden, sparer du udgiften til lift, stillads eller en ekstra mand der skal holde en stige.

Det er dermed ikke kun en hurtig og effektiv løsning, men har også en betydelig økonomisk gevinst for dig.

Vi benytter den nyeste teknologi!

Vores udstyr er et specielt bygget carbon system,
og udstyret kamera og videoudstyr, som dokumenterer at jobbet er veludført.

Kontakt os, og få en skarp pris på tagrenderens.

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

tagrenderens-zimplex

Foto dokumentation

Vores maskine og udstyr har monteret et skarpt HD kamera samt en monitor. Dermed kan vi tydeligt se hvad vi laver, trods at vi står på jorden og arbejder. Desuden kan vi efter rensning af dine tagrender sende billeder til dig, så du kan se hvad vi har lavet.

Støder vi på en defekt i tagrende eller nedløbsrør, sender vi billeddokumentation af dette til dig, så du hurtigst muligt kan få den repareret og undgå følgeskader. Gem & afslut

 

Tagrenderens i 2. sals højde

Vores unikke system til tagrenderens, kan rense og suge alt lige fra blade og jord til små stykker tegl, mos og grene ud af tagrender
– i op til 12-13 m højde.
Du undgår at der skal opstilles stillads eller en dyr lift, når du skal have renset dine tagrende.

Dette gør vores metode til at være både effektiv, hurtig og økonomisk fordelagtig.

Undgå skader på ejendommen

En tagrenderens fra Zimplex kan effektivt forhindre tilstoppede tagrender, så du undgår at regnvandet vil ryge ned over din facade, kælderrum, udhæng og lignende. Hvis vandet ikke kan løbe ned i tagrenderne, vil vandet løbe ned ad murværket og kan på sigt ødelægge det. Derfor er det vigtigt at få en tagrenderens inden skaden sker.

En tagrenderens er derfor ekstremt vigtig at få foretaget mindst én gang om året.

Svært tilgængelig tagrender.

Med vores udstyr kan vi også rense de tagrender der er særdeles svære at komme til. Vi kan nå ind over udestuer, skure, garager m.v. Vores udstyr bevirker også at vi kan rense tagrender uden at risikere at ødelægge eller tilsvine tilbygninger, parkerede biler og lignende.

Vi benytter os af den nyeste teknologi på markedet og vi renser din tagrende på rekordtid, selv om dine tagrender kan være besværlige og svære at komme til.

  Kontakt info