Tørisblæsning

Professionel rensning og blæsning med tøris

Få et godt tilbud:
Tlf.: 6910 2323
Mobil: 2087 8319
tøris

Hvad er tørisblæsning

Tøris er kort fortalt kuldioxid i fast form. Tørisblæsning er en skånsom men effektiv afrensningsmetode, som anvender tøris som blæsemiddel. Når tørispillerne rammer overfladen, løsnes og sprækker belægningen. Den kolde tøris får i princippet snavset til at fryse, hvorefter der sker en udvidelse og den efterfølgende eksplosionseffekt, løfter belægningen fra overfladen.

Da tøris omdannes til luft i det øjeblik, det rammer en overflade, er der ikke noget restprodukt, og overflader efterlades tør og ren uden behov for efterfølgende rengøring.

tørisblæsning

Hvad kan det bruges til?

Blæsning med tøris er en tør afrensnings-metode, der ikke har en slibende effekt. Derfor kan tørisblæsning foretages på næsten alle typer overflader uden at skade selve overfladen. Tørisblæsning er derfor ideelt til afrensning af maskiner, el-installationer, elektro-mekanik, overflader og forme.

Da der ikke er noget restaffald tilbage efter afrensningen, er metoden særdeles velegnet til industrier,
der kræver en høj grad af hygiejne, og tørisblæsning er derfor ideel i fødevare- og medicinalindustrien.

tøris-industri

Hvad benytter vi det til

Vi benytter ofte tørisblæsning til:

 • Afrensning af industri maskiner
 • I fødevareindustrien
 • Rens af motordele 
 • Rensning af både og biler
 • Afrensning af ovne og forme
 • Rens af el-installationer
 • Rens af alger og skimmel
 • Afrensning af graffiti
 • Rens af aluminium og metal
 • Facaderens og rens af maling
 • Rensning af både og vogne

Hvorfor vælge os?

Zimplex har opbygget en meget stor erfaring med tørisblæsning, og vi tilbyder særdeles attraktive priser på blæsning med tøris.
Vi har en omfattende og moderne maskinpark og vores medarbejdere er både erfarne og dygtige.

Vi kan rense en bred vifte af komponenter og emner, meget effektivt og uden brug af kemikalier eller slid.

Ring og hør nærmere:
Fastnet: 6910 2323
Mobil: 2087 8319

 

Tørisblæsning kan i mange tilfælde erstatte andre traditionelle blæsemetoder såsom højtryksspuling, damprensning, sandblæsning, osv. Blæsning med tøris kan faktisk også erstatte et utal af andre rensemetoder, der eks. involverer brug af kemikalier.

Tørisblæsning

Der er meget stor forskel på at benytte tøris som blæsemiddel, i forhold til eksempelvis sand.

Når men benytter det rigtige udstyr og det korrekte tøris, er mulighederne indenfor afrensninger næsten uendelige. Da tørisblæsning er en meget skånsom og alligevel en effektiv rensemetode, kan man rense selv sarte overflader for snavs, belægninger m.v.

Rensning af maskiner

Blæsning med tøris er særdeles effektivt og alligevel skånsom metode til at afrense maskiner og motordele fra industrien. Vi har hjulpet mange forskellige typer virksomheder med at få afrenset alt lige fra hele maskiner og motordele til ovne og forme.

Det kan benyttes til at fjerne eksempelvis fastbrændt skidt og snavs, olie- og fedtrester, limrester, maling, rust, lak osv.

Tørisen renser effektivt, og ridser ikke selve materialet der skal renses. Desuden skader tørisblæsning ikke el-installationer og motordele. 

Facaderens

Tørisblæsning kan også med fordel benyttes til at rense facader. Dette er hvad enten facaden skal renses for snavs, trafikfilm, alger, rødalger eller gammel maling. Det kan også benyttes til at fjerne alle typer puds fra de fleste typer murværk. 

Vi vil meget gerne komme ud og kigge på din facade og vurdere og tørisblæsning er den rigtige løsning for dig. Modsat sandblæsning er tørisblæsning miljøvenligt, skånsom og på ingen måder sundhedsskadelig.

Fødevareproduktion

Da der ikke er noget restaffald tilbage efter afrensningen, er metoden med tøris særdeles velegnet til industrier som fødevare- og medicinalindustrien eller andre typer virksomheder, hvor hygiejnen skal være helt i top.

Det kan benyttes til at rense forme, kar, ovne, og lignende elementer, hvor der ikke bør efterlades restaffald efter rensning.

Tøris til ovne m.v

Det kan også med fordel benyttes i andre industrier, hvor der skal renses olie, fastbrændt materiale, tjære, slagger af maskiner og andet produktionsudstyr. Det er også yderst effektiv til afrensning af ovne og hærdeovne.

Det kan benyttes direkte på maskine, kontrolborde, motordele, samlebånd, tandhjul og lignende.

Rens af alu og jern

Da tørisblæsning ikke efterlader nogen former for deformation eller overfladeændring af det rensede materiale, kan det også med fordel anvendes på metal og aluminium.

Tørisblæsning opvarmer eller beskadiger nemlig ikke metallet, som det eksempelvis kan ske ved sandblæsning.

Tøris mod alger

Afrensning med tøris kan også anvendes i forbindelse med svampeskader og algevækst. Da metoden er meget skånsom mod den overflade der skal renses, kan den anvendes på særligt skrøbelige overflader som fx krom, nikkel og aluminium.

Det renser effektivt, men er utrolig skånsom mod overfladen med alger.

Tøris mod rust

Afrensning med tøris kan også benyttes til at fjerne overfladerust. Det er en effektiv måde at få fjernet rusten på og dermed få det oprindelige look tilbage på en overflade der er ramt af en del overfladerust.

Tørisen fjerner rusten, og skader på ingen måde materialet der er inden under. 

Træværk og maling

Afrensning med tøris kan også med stor fordel anvendes til afrensning af alle former for træværk i bebyggelser. 

Vi kan eksempelvis rense gammel maling og lak af træværk, så det originale træ kommer til sin ret igen. Da tørisblæsning er en skånsom rensemetode tager selve træværket på ingen måde skade af denne rensemetode. 

Tørisblæsning på maskiner og motorer og lign.

Når Zimplex benytter tøris som blæsemiddel, kan vi rense næsten alle typer maskiner og anlæg i industrien. Det gælder både i fødevareindustrien og andre typer produktioner og værksteder.

Vi kan rense alle former for belægninger af. Der er alt ligefra fastbrændt snavs og skidt af, gammel olie og fedt, til limrester, klister, maling, lak osv.

Vi har også gode erfaringer med at anvende tørisblæsning inden for metalindustrien til bl.a. at rengøre maskiner og mindre metaldele.
Zimplex tilbyder desuden at afrensningen kan foregå på stedet, uden nogen former for demontering.

Det er ligeledes en metode der er særdeles velegnet til rens af alle typer motorer – Uanset størrelsen. Det kan være en motor på en maskine på en fabrik eller værksted eller en motor på en bil eller motorcykel. Da metoden er skånsom, kan metoden også benyttes på motorer eller motordele på ældre veteran køretøjer.

Vil du høre nærmere, så ring på tlf.:6910 2323 eller skriv til info@zimplex.dk

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven

GALLERI

Call Now Button KONTAKTINFO - TRYK HER