Professionel tørisblæsning

Tørisblæsning : Zimplex er et yderst erfarent og kompetent firma, der tilbyder tørisblæsning som metode til afrensninger.

Vi tilbyder at rense eksempelvis maskiner, produktionsanlæg, forme, ovne, motorer, fælge, facader, træværk, aluminium, jern, biler, både, statuer, murværk osv.
Det er desuden yderst velegnet til rensning af produktionsudstyr i fødevarebranchen + meget andet.

Tørisblæsning:

Z

Miljørigtigt

Tørisblæsning er en særdeles miljøvenlig metode til at afrensninger. Der benyttes ingen kemi

Z

Spar tid og penge

Tørisblæsning kan ofte spare dig for en del arbejdstid samt penge

Z

Tørisblæsning

Det kan rense emner rene, der er udført i eks. plast, jern, glas, sten, træ, glasfiber, aluminium, stål m.v.

Z

Pudset murværk

Metoden er også meget velegnet til at rense vægge, facader samt pudset murværk

4 afdelinger – Ét telefonnummer
6910 2323

p

Hvad er tørisblæsning?

Tøris er kort fortalt kuldioxid i fast form. Tørisblæsning er en skånsom men effektiv afrensningsmetode, som anvender tøris som blæsemiddel. Når tørispillerne rammer overfladen, løsnes og sprækker belægningen. Den kolde tøris får i princippet snavset til at fryse, hvorefter der sker en udvidelse og den efterfølgende eksplosionseffekt, løfter belægningen fra overfladen.

Da tøris omdannes til luft i det øjeblik, det rammer en overflade, er der ikke noget restprodukt, og overflader efterlades tør og ren uden behov for efterfølgende rengøring.

Hvad bruges det til?

Blæsning med tøris er en tør afrensnings-metode, der ikke har en slibende effekt. Derfor kan tørisblæsning foretages på næsten alle typer overflader uden at skade selve overfladen. Tørisblæsning er derfor ideelt til afrensning af maskiner, el-installationer, elektro-mekanik, overflader og forme.

Da der ikke er noget restaffald tilbage efter afrensningen, er metoden særdeles velegnet til industrier,
der kræver en høj grad af hygiejne, og tørisblæsning er derfor ideel i fødevare- og medicinalindustrien.

N

Det benyttes til:

Vi benytter ofte tørisblæsning til:

 • Afrensning af industri maskiner
 • I fødevareindustrien
 • Rens af motordele 
 • Rensning af både og biler
 • Afrensning af ovne og forme
 • Rens af el-installationer
 • Rens af alger og skimmel
 • Afrensning af graffiti
 • Rens af aluminium og metal
 • Facaderens og rens af maling
 • Rensning af både og vogne

Tørisblæsning

Tørisblæsning kan i mange tilfælde erstatte andre traditionelle blæsemetoder såsom højtryksspuling, damprensning, sandblæsning, osv.
Blæsning med tøris kan faktisk også erstatte et utal af andre rensemetoder, der eks. involverer brug af kemikalier. Dette gør samtidig metoden særdeles miljøvenlig.

Tørisblæsning i industrien

Tørisblæsning kan med stor fordel bruges i mange typer industrier og er blandt andet velegnet til industrier og produktioner, der kræver en høj grad af hygiejne.
Det hænger hovedsageligt sammen med, at man efter en afrensning af en maskine, faktisk slet ikke har noget restaffald tilbage. Tørisen fordamper lige efter blæsningen.

Samtidig er metoden effektiv, hvis du har emner der har sarte eller skrøbelige overflader, finmekanik og elektriske komponenter at gøre.

Blæsning med tøris til facaderens

Tørisblæsning er desuden en god og skånsom metode til afrensning af alle typer facader. Det kan f.eks. være træfacader, pudset facader samt kalkede facader (eksempelvis kirker).
Metoden er også god i forbindelse afrensning af motorer, karrosseri og motorcykeldele samt til afrensning af bundmaling på både i træ eller glasfiber.

Tørisblæsning

Der er meget stor forskel på at benytte tøris som blæsemiddel, i forhold til eksempelvis sand.

Når men benytter det rigtige udstyr og det korrekte tøris, er mulighederne indenfor afrensninger næsten uendelige. Da tørisblæsning er en meget skånsom og alligevel en effektiv rensemetode, kan man rense selv sarte overflader for snavs, belægninger m.v.

Tør og ikke-slibende rensemetode

Tørisblæsning er en fuldstændig tør rensemetode, selvom navnet kunne antyde det modsatte. Det enestående ved teknologien bag tøris som blæsemiddel er, at tørispillerne omdannes til luft i det øjeblik, de rammer en overflade.

Dette betyder, at den behandlede overflade efterlades tør og ren uden behov for yderligere rense- eller blæsemidler.

Da der er tale om en fuldstændig tør og ikke-strømførende metode der ligeledes heller ikke er slibende, kan tørisblæsning bruges på områder, hvor mange andre metoder ikke er anvendelige.
Det er eksempelvis muligt, at benytte tørisblæsning direkte på el-motorer, el-skabe, tekniske anlæg med elektriske og hydrauliske el-motorer.

Tøris er lugtfri, giftfri og ikke brændbar.
Samlet set er tørisblæsning en miljøvenlig, effektiv, udgiftsbesparende og hurtig rensemetode.

Alligevel er det de færreste der kender til rensemetoden med tørisblæsning.
Dette er ærgerligt, da der er rigtig MANGE fordele ved afrensning med tøris.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om alle mulighederne tørisblæsning giver.
info@zimplex.dk    Tlf.: 69102323    Kontaktformular: Klik her

Rensning af maskiner

Blæsning med tøris er særdeles effektivt og alligevel skånsom metode til at afrense maskiner og motordele fra industrien. Vi har hjulpet mange forskellige typer virksomheder med at få afrenset alt lige fra hele maskiner og motordele til ovne og forme.

Det kan benyttes til at fjerne eksempelvis fastbrændt skidt og snavs, olie- og fedtrester, limrester, maling, rust, lak osv.

Tørisen renser effektivt, og ridser ikke selve materialet der skal renses. Desuden skader tørisblæsning ikke el-installationer og motordele. 

Facaderens

Tørisblæsning kan også med fordel benyttes til at rense facader. Dette er hvad enten facaden skal renses for snavs, trafikfilm, alger, rødalger eller gammel maling. Det kan også benyttes til at fjerne alle typer puds fra de fleste typer murværk. 

Vi vil meget gerne komme ud og kigge på din facade og vurdere og tørisblæsning er den rigtige løsning for dig. Modsat sandblæsning er tørisblæsning miljøvenligt, skånsom og på ingen måder sundhedsskadelig.

Fødevareproduktion

Da der ikke er noget restaffald tilbage efter afrensningen, er metoden med tøris særdeles velegnet til industrier som fødevare- og medicinalindustrien eller andre typer virksomheder, hvor hygiejnen skal være helt i top.

Det kan benyttes til at rense forme, kar, ovne, og lignende elementer, hvor der ikke bør efterlades restaffald efter rensning.

Tøris til ovne m.v

Det kan også med fordel benyttes i andre industrier, hvor der skal renses olie, fastbrændt materiale, tjære, slagger af maskiner og andet produktionsudstyr. Det er også yderst effektiv til afrensning af ovne og hærdeovne.

Det kan benyttes direkte på maskine, kontrolborde, motordele, samlebånd, tandhjul og lignende.

Rens af alu og jern

Da tørisblæsning ikke efterlader nogen former for deformation eller overfladeændring af det rensede materiale, kan det også med fordel anvendes på metal og aluminium.

Tørisblæsning opvarmer eller beskadiger nemlig ikke metallet, som det eksempelvis kan ske ved sandblæsning.

Tøris mod alger

Afrensning med tøris kan også anvendes i forbindelse med svampeskader og algevækst. Da metoden er meget skånsom mod den overflade der skal renses, kan den anvendes på særligt skrøbelige overflader som fx krom, nikkel og aluminium.

Det renser effektivt, men er utrolig skånsom mod overfladen med alger.

Tøris mod rust

Afrensning med tøris kan også benyttes til at fjerne overfladerust. Det er en effektiv måde at få fjernet rusten på og dermed få det oprindelige look tilbage på en overflade der er ramt af en del overfladerust.

Tørisen fjerner rusten, og skader på ingen måde materialet der er inden under. 

Træværk og maling

Afrensning med tøris kan også med stor fordel anvendes til afrensning af alle former for træværk i bebyggelser. 

Vi kan eksempelvis rense gammel maling og lak af træværk, så det originale træ kommer til sin ret igen. Da tørisblæsning er en skånsom rensemetode tager selve træværket på ingen måde skade af denne rensemetode. 

Tørisblæsning på maskiner og motorer og lign.

Når Zimplex benytter tøris som blæsemiddel, kan vi rense næsten alle typer maskiner og anlæg i industrien. Det gælder både i fødevareindustrien og andre typer produktioner og værksteder.

Vi kan rense alle former for belægninger af. Der er alt ligefra fastbrændt snavs og skidt af, gammel olie og fedt, til limrester, klister, maling, lak osv.

Vi har også gode erfaringer med at anvende tørisblæsning inden for metalindustrien til bl.a. at rengøre maskiner og mindre metaldele.
Zimplex tilbyder desuden at afrensningen kan foregå på stedet, uden nogen former for demontering.

Det er ligeledes en metode der er særdeles velegnet til rens af alle typer motorer – Uanset størrelsen. Det kan være en motor på en maskine på en fabrik eller værksted eller en motor på en bil eller motorcykel. Da metoden er skånsom, kan metoden også benyttes på motorer eller motordele på ældre veteran køretøjer.

Vil du høre nærmere, så ring på tlf.:6910 2323 eller skriv til info@zimplex.dk

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud på tørisblæsning fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button
📞 Ring mig op
close slider
Vi ringer tilbage snarest muligt