Tyggegummirens

Rens af tyggegummi fra fliser, asfalt, beton m.v.

Tyggegummi

Mange butikker døjer med problemet med tyggegummi på deres p pladser, fliser og/eller indgangsparti. Dette skyldes at mange kunder der tygger tyggegummi i bilen, lige spytter det ud inden man går ind og handler.

Dette er jo heller ikke et problem i sig selv. Men når mange hundreder af kunder har gjort det, ser det pludselig ret voldsomt ud.

Kan det renses?

Det kan godt renses. Men har man selv forsøgt, ved man også at det kan føles som en næsten umulig opgave at fjerne tyggegummiet. Ligemeget hvor meget man forsøger at rense det af, kan man ikke få det hele med.

Zimplex Facility Service har det rigtige udstyr til at fjerne tyggegummi fra asfalt, beton, fliser osv. Vi benytter ofte en maskine med børster og damp, der kan rense tyggegummi af, uden brug af kemi

Hvorfor vælge os?

Zimplex har den fornødne erfaring, og det helt rigtige udstyr. Vi kan rense uden brug af kemi, og vores metoder er skånsomme mod underlaget.
Vi tager hensyn til evt. kunder, og vores priser er yderst fair

Ring og hør nærmere:
Fastnet: 6910 2323
Mobil: 2087 8319

Tyggegummi på asfalt og fliser, er desværre et stigende problem for mange, og det skæmmer både gamle og nyanlagte gågader, indkørsler og parkeringspladser mv. Det ser ikke godt ud og eksempelvis er en del af kundernes indtryk af netop din butik, også arealet foran butikken.

Tyggegummirens

Er dit indgangsparti, fliser eller din parkeringsplads fyldt med grimme grå og hvide pletter af gammelt tyggegummi?
Førstehåndsindtryk til dine kunder betyder rigtig meget, og det er vigtigt at dine kunder får et rigtig godt indtryk, så snart de ankommer til din butik eller anden virksomhed.

Gammelt tyggegummi pynter desværre ikke

Afrensningen

Hvis man selv har prøvet at fjerne gammelt nedtrådt tyggegummi fra fliser og lign. ved man at det er næsten umuligt at fjerne med traditionelle metoder. Zimplex benytter sig typisk af 2 forskellige metoder. Det afhænger gerne af selve opgaven.

Vi kan eksempelvis fryse tyggegummiet, og derefter fjerne det. Vi kan også fjerne det effektivt med damp

Tyggegummi

Mange mennesker spytter deres tyggegummi ud, lige inden man går ind i en bygning, eller når man står ud af sin bil. Når først flere hundrede mennesker har gjort dette, samtidig med at det bliver trådt godt ned i underlaget, ser det ikke særlig pænt ud mere.

Zimplex kan heldigvis være behjælpelig med en effektiv løsning.

Zimplex Facility Service

Vi har de rigtige maskiner og materialer til at få fjernet tyggegummi foran butikker og lignende. Desuden har vi fuld forståelse for, at det kan genere kunder, hvis man eksempelvis udfører opgaven i butikkens åbningstid.

Desuden er vores rensemetoder miljøvenlige, og er uskadelig for kunder, dyr og natur 

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button
📞 Ring mig op
close slider
Vi ringer tilbage snarest muligt