69 10 23 23 info@zimplex.dk

   Edderkopper

   Sprøjtning mod kryb og edderkopper

   Edderkopperne i Danmark

   Alene i Danmark findes ca. 500 forskellige arter. De er nyttedyr i den forstand, at de fanger og fortærer enorme mængder af de insekter, vi betragter som skadedyr.

   Den største edderkop som findes i Danmark naturligt, er den store hus-edderkop, hvor hannen kan blive op til 10 cm i diameter

   Ubehag og angst ved edderkopper

   De mennesker der hader edderkopper, oplever bestemt ikke edderkoppen som et nyttedyr. Den kan skabe ubehag hos en del mennesker, og nogen er desværre direkte angste for dem.

   Tilhører du en af overstående grupper, vil en effektiv bekæmpelse af edderkopper i dit hjem, sommerhus eller på din arbejdsplads måske være et passende alternativ for dig.

   Sprøjtning mod edderkopper

   Med de midler og gifte, der er tilgængelige i fri handel, er det så godt som umuligt selv at udføre en effektiv bekæmpelse.

   Professionel bekæmpelse fra Zimplex i din bolig, sommerhus osv. foregår ved, at der udsprøjtes langtidsvirkende specialmidler.

   Midlerne udsprøjtes primært udvendigt på bygninger, langs sokler, rundt om døre og vinduer, ved tagrender og udhæng, ved udendørslamper eller på hele facadepartier.

   Hvorfor vælge os?

   Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og vi har stor erfaring med bekæmpelse af edderkopper. Udover edderkopper  fjerner vi naturligvis også spindelvæv. 

   Vores behandling mod edderkopper gør at du slipper for spindelvæv og pupper i vinduer og udhæng. Med en professionel bekæmpelse af edderkopper fra os af, gør at du slipper for edderkopper både inde og ude.

   Ring og hør nærmere:
   Fastnet: 6910 2323
   Mobil: 2087 8319

   De opgaver vi typisk løser for vore kunder, er håndtering af edderkopper i og på bygninger, hvor edderkopper, spind og kokoner i vinduespartier og alle typer udhæng, er en udpræget gene.

   På den korte bane

   Er der tale om et akut problem, hvor der er mange levende edderkopper eller reder, kan vi også sprøjte med en gift mod dem. Dermed dør alle edderkopperne inden for meget kort tid, og du er helt fri for edderkopper. Giften er ikke skadelig for mennesker og dyr (undtagen edderkopper)
   Behandlingen holder i op til flere måneder, ( dog afhængigt af vejr og klima.) Bekæmpelses midlet vi benytter er selvfølgelig både miljørigtigt og 100% uskadelig for mennesker og husdyr.

   På den lange bane

   Vores forebyggende behandling er 100% biologisk og indeholder kun naturlige ekstrakter, der sikrer at overfladen forbliver fri for forurening foretaget af edderkopper og insekter. (også ekskrementer)
   Hermed skabes overflader med en smudsafvisende belægning, som insekter og edderkopperne bestemt ikke ønsker at bosætte sig på og ved.

    

   Sprøjtning af ejendomme

   Vi har ofte opgaver, hvor der skal sprøjtes hele kontorejendomme, boligkomplekser, sommerhuse, villaer og lejligheder skal behandles på dele af – eller hele facader.
   Typisk foretager vi en inspektion af problemet, inden vi finder den optimale løsning.
   Zimplex tilbyder forskellige effektive bekæmpelser af edderkopper samt forebyggende behandlinger, der sikrer at edderkopperne ikke vender tilbage.

   Miljørigtig løsning

   Vores  mest brugte produkt beskytter overfladen med et glat beskyttende lag som bevirker at spindelsvæv ikke kan klæbe.
   Insekter og edderkopperne er således ikke i stand til at klæbe sig på den behandlede overflade.
   Det virker effektivt i op til 3 måneder, og kan have en virkning i op til 6 måneder, afhængig af vejrforholdene.
   Produktet giver et smudsafvisende lag som sikrer at forureningen fra edderkopperne, lus, fluer, myg, hvepse, hvid flue, bug, thrips og spindemider frastødes, hvorved den behandlede overflade forbliver ren i lang tid.

    

   Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

   Henvendelse

   Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

   Besigtigelse

   Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

   Beskrivelse

   Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
   l

   Tilbud

   Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

   Accepter tilbud

   Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven

   [fblike]