Hærværk

Hjælp til håndtering af skader og hærværk

Hærværk og skader

Der findes desværre mange former for hærværk, som man kan blive udsat for. Det kan være alt lige fra graffiti, smadret vinduer, ødelagte døre, påsat brand i alle størrelser, ødelagt inventar osv.
Zimplex kan heldigvis være behjælpelig med hjælp og assistance ved næsten alle typer hærværk

Udsat for hærværk

Det er ALDRIG sjovt at ens bygning, ejendom, grund, butik osv er blevet udsat for hærværk. Alt efter hvilken type hærværk man er blevet udsat for, kan det også være forbundet med store udgifter, tabt arbejdsfortjenste og stort oprydningsarbejde. Derfor er det vigtigt at man får udbedret skaderne, og minimeret omkostningerne.

Lad Zimplex hjælpe

Det kan være meget uoverskueligt at udbedre skader samt rydde op og gøre rent efter hærværk. Derfor kan der være rigtig god mening i at lade et professionelt firma om at håndtere skaden.
Zimplex tilbyder hjælp til både ved genopretninger af skader samt oprydning og rengøring.

Ring og hør nærmere:
Fastnet: 6910 2323
Mobil: 2087 8319

Kontakt os, hvis du har været udsat for hærværk

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Ødelagte vinduer

Det sker desværre ofte, at der er nogen der synes at det er sjovt eller spændende at smadre andre folks vinduer. Ikke nok med at det kan skabe utryghed hos den det går ud over. Det kan også resultere i en del oprydning, rengøring og genopretning.

Har du været udsat for den type hærværk og vandalisme, kan du trygt kontakte Zimplex. Vi kan hjælpe med at fjerne alle skår og glasstykker og udføre en komplet rengøring bagefter.

Vi kan også opsætte en solid midlertidig plade, indtil en glarmester har tid til at komme og sætte en ny rude i.

Graffiti og maling

Det kan se både grimt og voldsomt ud, hvis man er blevet udsat for hærværk i form af graffiti eller at der er smurt eller kastet maling på ens ejendom. Derudover kan det være svært at få renset af. Forsøger man selv, ender man ofte med et trist resultat, og et skadet underlag. Det er en rigtig god ide at lade en fagmand håndtere disse typer skader. Desuden er det ofte billigere end mange tror.

Zimplex kan rense alle typer graffiti og maling af næsten alle typer overflader. Al afrensning sker med skånesomme metoder og stor opmærksomhed  på det underlag det sidder på.

Indbrud og hærværk

Desværre sker der en del indbrud og forsøg på indbrud i Danmark. Selvom det ikke altid lykkes for indbrudstyven at komme ind, eller stjæle ret meget, sker der ofte større materielle skader. Af ukendte grunde er der også en indbrud, hvor der samtidig sker omfattende hærværk og ødelæggelser. Det kan både være ødelæggelser på ens ejendom eller inventar.

Zimplex tilbyder sin assistance, og kan være behjælpelig med afdækning, oprydning samt efterfølgende rengøring og bortskaffelse af evt. affald. Vi kan ligeledes stå for malerarbejde og lign. praktiske opgaver.

Mange typer hærværk

Der findes desværre mange former for hærværk. Fælles for de fleste tilfælde er at de er meningsløse, ødelæggende, tidskrævende og bekostelige.

Hvis du lader Zimplex hjælpe dig, ved udsættelse for hærværk af alle typer, kan vi hjælpe med at minimere dine bekymringer, omkostninger samt tidsforbruget inden alt er som før igen.

Er der en del af opgaverne, der ligger uden for vores arbejdsområde, står vi også gerne for kontakten til håndværkere, glarmestre m.v.

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven