Kommune og regioner 

Zimplex

 

R

kommune og region

Zimplex tilbyder serviceydelser til både kommune, regioner, stat samt politi, brandvæsen m.v. Vi har både udstyr og ekspertise til at håndtere rigtig mange typer opgaver inden for offentligt regi.

Vi har allerede et rigtig samarbejde med flere kommuner på Sjælland, som kan se fordelen ved at have en solid og dygtig serviceleverandør, der er både stabil og som har særdeles attraktive priser

4 afdelinger

Zimplex består af 4 professionelle afdelinger, med hver deres serviceområde;
Afrensninger – Miljøsaneringer – Rengøring – Skadeservice

Med disse 4 afdelinger kan vi tilbyde kommuner og offentlige instanser en bred vifte af servicetilbud – Men da vi har fælles administration behøver du kun ét nummer: Tlf. 6910 2323

Attraktive priser

Vi tilbyder særdeles attraktive og  konkurrencedygtige priser til bl.a kommune og regioner.
Eksempelvis ved vi af erfaring at vi ofte ligger 15-35% under, hvad vores kollegaer tager for miljøsanering og skadeservice.

Dette skyldes hovedsageligt at vores administrationsomkostninger er lave da vores afdelinger har fælles administration.
vi sparer aldrig på kvaliteten af vores arbejde! 

Zimplex er altid klar til at hjælpe det offentlige på Sjælland.

Kommuner og regioner i Danmark har rigtig meget at se til. De har desuden mange forskellige opgaver, der på daglig basis skal løses.

Det er naturligvis ikke altid, at der er tid til at håndtere alle praktiske opgaver. Det er naturligvis heller ikke altid, at man selv råder over de faglige kompetencer som der er brug for.

Zimplex tilbyder at løse en del forskellige opgaver for det offentlige. Det kan være alt lige fra rengøring af skoler og børnehaver og social rengøring til graffitirens, bekæmpelse af skimmelsvamp og skadeservice.

Desuden ved vi af erfaring at mange kommuner desværre betaler en hel del for meget for forskellige serviceydelser.

Zimplex tilbyder høj faglighed, fleksibilitet og god service, til særdeles konkurrencedygtige priser.
Vi er ofte 15-35% billigere med specialrengøring, miljøsanering og skadeservice, end mange af vores konkurrenter.

Vi er desuden medlem af brancheforeningen. Dette giver ordnede forhold

Herunder har vi listet nogle af de services som bl.a.

kommuner ofte benytter os til at klare

Social rengøring

Zimplex tilbyder sin assistance, når en forsømt og usoigneret bolig skal rengøres eller ryddes. Vi har stor erfaring med social rengøring, og kan hjælpe både kommuner, institutioner og lign. med rengøring og håndtering af affald, opmagasinering af inventar m.v.

Læs mere her

Skimmelsvamp

Zimplex har både den fornødne erfaring og ekspertise og udstyr til at udføre professionel skimmelsvampsanering.
Vi har erfaring med at fjerne skimmelsvamp fra skoler, børnehaver, asylcentre og lign. bygninger

Læs mere her

Graffiti rengøring

Zimplex har mulighed for at tilbyder effektiv og alligevel skånsom graffiti rengøring. Vi kan rense graffiti af fra murværk, træværk, skulpturer og statuer, asfalt samt fra legepladser og borde og bænke i parker, køretøjer osv.

Læs mere her

Facaderens

Zimplex har de helt rigtige maskiner, midler og medarbejdere til at kunne tilbyde facadevask, facade afrensning samt algebekæmpelse fra næsten alle typer facader. Vi kan også tilbyder at rense de berygtede rødalger fra murværk.

Læs mere her

Rens af fliser, beton og asfalt

Zimplex kan tilbyde at rense næsten alle typer fliser, gangarealer, skolegårde, parkeringsarealer m.v. for både skidt, snavs og alger.
Vi har maskiner til at klare alle typer opgaver, og kan klare opgaver i alle størrelser

Læs mere her

Lugtsanering

Zimplex er eksperter i at fjerne dårlig lugte og lugtskader. det kan være lugt af røg og nikotin fra eksempelvis plejehjem, plejeboliger og lejligheder. Det kan også være lugtskader fra eksempelvis råddenskab, fæces, kloak, opløsningsmidler og lign.

Læs mere her

Vandskade

Er en kommune eller andre offentlige instanser så uheldig at blive ramt af oversvømmelse, vandskader eller fugtskader, kan i trygt tilkalde Zimplex. Vi har både det rette udstyr, de rigtige medarbejdere samt den nødvendige erfaring til at hjælpe

Læs mere her

Brugte kanyler

Zimplex tilbyder alle offentilge instanser at fjerne og håndtere brugte kanyler. De kan være særdeles sundhedsfarlige, og skal samles ind og bortskaffes på en sikker og korrekt måde. De ligger ofte på legepladser, i parker, p pladser og grønne områder.

Læs mere her

Anti graffiti

Når først vi har behandlet murværk på en bro, skole eller lignende bygning antigraffiti, er det let at fjerne ny graffiti. Man kan let vaske det ned, ved at bruge varmt vand og en højtryksrenser. Dette mindsker den fremtidige udgift til graffitirens markant

Læs mere her

Kontakt os, hvis i har brug for vores hjælp

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23