69 10 23 23 info@zimplex.dk

   Serviceydelser målrettet private

   Zimplex

    

   Private kunder

   Selvom størstedelen af vores kunder er erhvervskunder, servicere vi faktisk også en del private kunder. Det er ligefra hovedrengøring og fliserens til bekæmpelse af skimmelsvamp.

   Derudover tilbyder vi også private at nedtage asbesttag fra deres ejendom, til en rigtig god og konkurrencedygtig pris

   Special-opgaver

   Da vi har 4 afdelinger er det langt fra kun almindelige rengøringsopgaver vi kan løse. Vi kan håndtere rigtig mange forskellige og specielle opgaver – også de svære og tekniske.

   Det kan eksempelvis være sanering og håndtering af asbest og blyholdig maling.

   Priser til private

   Selvom Zimplex har 4 afdelinger, har vi kun én fælles administration. Dette bevirker bl.a. at vi kan holde vores udgifter nede… og dermed også vores priser. Dette kommer naturligvis vores kunder til gode.

   Derfor vil du hurtig opdage at vores priser er særdeles attraktive for private

   Her er et LILLE udpluk af opgaver vi har løst for private

   Asbesttag

   En privat kunde kontaktede os, da han ønskede at få fjernet sit tag. Taget bestod af skiferplader med asbest. Asbesttage er ikke noget man selv bør fjerne, da der er risiko for at man indånder asbestfibre, der er særdeles sundhedsskadelige.

   Vi udarbejdede et godt tilbud til kunden, som inkluderede nedtagning af tag, rullestillads, sikkerhedsudstyr samt håndtering af asbestaffald (asbestholdige tagplader), bestilling af asbestcontainer og aftale med miljøstation.

   Kunden accepterede vores gode pris, og i løbet af et par dage var alle spor efter kundens asbesttag væk, og tagpladerne var kørt til korrekt deponi hos miljøstationen.

   Social rydning for private

   En kunde fra København skrev til os, da hans far var syg og havde været syg i længere tid.
   Dette havde desværre resulteret i at hans hus var voldsomt forsømt vedr. oprydning og rengøring.
   Sønnen var både ked af det, og også lidt flov på farens vegne.

   Boligen var fyldt med affald, madrester og tomme flasker. Derudover var boligen meget beskidt.
   Vi forsikrede kunden om, at vi sagtens kunne hjælpe hans far, og at der absolut ikke var noget at være flov over. Ingen kan gøre for at man bliver syg, eller boligen vokser en over hovedet.

   Vi tømte boligen for affald, og kørte det hele på genbrug. Hele boligen blev herefter nedvasket og rengjort, og vinduerne blev pudset.
   Herefter var hele boligen igen både ren, frisk og pæn igen.

   Rygerhjem

   Vi bliver jævnligt kontaktet er private kunder der ønsker at få en bolig renset for spor og lugt efter rygning.

   Eksempelvis blev vi kontaktet af en kunde der havde fundet sin drømmebolig – en stor lejlighed i København, og til en rigtig god pris.

   Det viste sig at grunden til den gode pris, skyldtes at der havde været røget i lejligheden i de sidste 30 år.
   Dette havde naturligvis sat sine tydelige spor, og lugten var også ret slem.

   Vi lavede et skarpt tilbud til kunden der dækkede nedvaskning af nikotin, rengøring, nedtagning og opsætning af nyt tapet samt lugtsanering og malerarbejde med special maling der er spærrende.

   Dette kostede kunden 58.000 kr. mens lejligheden faktisk var sat 200.000 kr. under normal markedspris.
   Dermed fik kunden en meget billig lejlighed, der var nymalet, ren og velduftende.

   Hovedrengøring til private

   Vi udfører ofte hovedrengøring for private kunder.
   Zimplex får med jævne mellemrum henvendelser fra private, der ønsker hjælp til en grundig hovedrengøring af deres ejendom.

   Mange mennesker, har ikke tid til selv at udføre en større hovedrengøring hjemme hos dem selv. Vi lever jo ofte i en stresset og hektisk hverdag, hvor man kun har tid til den basale hverdags-rengøring. Derfor vælger mange at lade et professionelt firma om at klare hovedrengøringen.

   Vi kan klare alt fra selve rengøringen og vinduespudsningen til tæpperens, møbelrens og bortkørsel af affald….. Og det er ofte billigere end mange tror.

   Skimmelsvamp

   Vores afdeling for miljøsanering håndterer mange sager med skimmelsvamp. Vi servicerer både private og erhverv med bekæmpelse og rensning af skimmelsvamp.

   En af vores opgaver, var hos en kunde der opdagede at der var svampevækst bag flere af deres høje skabe.
   Da dette kan sprede sig meget hurtigt og samtidigt er sundhedsskadeligt, skyndte kunden sig at kontakte vores afdeling for miljøsanering.

   Herefter gav vi kunden en god pris på opgaven, som kunden hurtigt accepterede.

   Vi kom ud til kunden og udførte først en grundig støvsugning af de berørte områder. Dernæst sanerede vi alle områderne med tørdamp, der slår alle sporer ihjel. Herefter blev væggene vasket. Til sidst behandlede vi overfladerne med Protox Hysan. Herefter var huset fri for skimmelsvamp, hvilket også blev konstateret ved en uvildig test, udført af et eksternt firma. Denne test var bestilt af Zimplex, for at give kunden tryghed.

   Herunder har vi listet de typer opgaver, som vi oftest yder til private

   Hovedrengøring

   Det er altid rart med et helt rent hjem. Det er bare ikke altid at tiden eller ressourcerne er til det. Vi lever i en travl tid, og det kan være svært at nå det hele. Zimplex tilbyder en komplet professionel hovedrengøring til yderst fornuftige priser

   Kontakt os her

   Skimmelsvamp

   Zimplex tilbyder private husstande professionel skimmelsvampsanering og efterfølgende effektiv rengøring og desinficering. Prisen afhænger naturligvis altid af, hvor omfattende opgaven er. Men vi giver gerne et tilbud inden start.

   Læs mere her

   Asbesttag

   Zimplex Facility Service’s afdeling for miljøsanering har stor erfaring og de rette kompetencer til at nedtage asbesholdige tagplader.
   Vi sørger for en sikker nedtagning samt efterfølgende korrekt og forsvarlig bortskaffelse af alle typer tagplader med asbestfibre i.

   Læs mere her

   Rens af alger

   Zimplex kan tilbyde alle former for bekæmpelse og rensning af alger fra både murværk og træværk. Vi kan også tilbyde at fjerne den berygtede og genstridige rødalge. Vi har udstyr til at lave enten en tørrensning eller vådrensning

   Læs mere her

   Graffiti rengøring

   I Zimplex er vi specialiseret i alle former for afrensning af graffiti. Vi anbefaler at alt graffiti fjernes hurtigst muligt. Dette skyldes hovedsageligt at hvis der først er blevet malet graffiti opfordrer det desværre også andre, til også at skrive eller male samme sted.

   Læs mere her

   Rygerbolig

   Zimplex har hjulpet mange boligforeninger, boligselskaber, plejehjem og private med at fjerne alle spor af nikotin og lugt af røg.Vi kan tilbyde en komplet pakkeløsning, hvor vi kan håndtere alt lige fra nedtagning af tapet, slibning af træværk til malerarbejde med spærrende isotop maling og komplet effektiv lugtsanering – Og til en rigtig god pris!

   Læs mere her

   Gulvrens

   Zimplex tilbyder vask, rensning, efterbehandling og pleje af alle gulvtyper såsom linoleum, vinyl, træ, beton, parket m.v.
   Vi tilbyder desuden rensning og evt imprægnering af terrazzo gulve og marmorgulve

   Læs mere her

   Lugtsanering

   Den type lugtsanering vi oftest laver hos private, er at fjerne lugten af røg og cigaretter. Men vi kan også tilbyde at fjerne lugten fra bl.a. skimmelsvamp og fugt, kloak og fæces, sod, råddenskab og mange andre ubehagelige lugte.

   Læs mere her

   Fliserens

   Vi tilbyder effektiv og alligevel skånsom fliserens og rens af træterasser. Zimplex har maskiner til at klare alle typer opgaver, og er efterhånden eksperter i effektiv og skånsom fliserens og evt. imprægnering efter fliserensningen.

   Læs mere her

   Fugt- og vandskade

   Zimplex kan være behjælpelig, når uheldet er ude. Har du fået vandskade eller fugtskade kan vi tilbyde både udpumpning eller opsugning af vand, opsætning af affugtere samt desinficering efter urent vand

   Læs mere her

   Møbelrens

   Hos Zimplex betragtes møbelrens som et godt gammelt håndværk. Vi tilbyder at fjerne alt, lige fra pletter og skjolder til dårlige lugte, skimmelsporer, støvmider, pollen samt hår fra hunde og katte m.v. fra sofaer, stole og lign.

   Læs mere her

   Har du brug for vores service ?

   Vest- & SydSjælland:
   Tlf.: 55 34 23 19

   Midtsjælland og hovedstadsområdet:
   Tlf.: 69 10 23 23