69 10 23 23 info@zimplex.dk

   Anti graffiti

   Anti Graffiti

   Vi tilbyder at behandle næsten alle typer facader, murværk og hele ejendomme med en særdeles effektiv anti grafitti (imprægnering), som danner en usynlig film.

   Zimplex kan bl.a. behandle beton, murværk, træ, fliser med anti graffiti. Rammes du herefter af graffiti, kan dette vaskes af med rent og varmt vand.

   anti-graffiti

   Anti graffiti

   Vi kan desværre ikke love dig, at din ejendom ikke udsættes for graffiti. Men vi kan overfladebehandle din ejendom med anti graffiti.

   Fælles for næsten alle typer anti graffiti produkter er, at de danner en næsten usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader.
   Dette gør at fremtidig graffiti rengøring er markant hurtigere og billigere. Desuden er det med til at beskytte overfladen.

   Inden vi behandler din facade med anti graffiti, laver vi gerne et prøvefelt. På den måde kan du være sikker på, at vores behandling ikke skaber misfarvninger på overfladen.

   Vi sørger naturligvis for at vælge det rette produkt til netop din facades overflade, så du får det bedst mulige resultat.

   Hvordan virker anti graffiti?

   En behandling med anti graffiti fra Zimplex, danner en usynlig men beskyttende hinde på den behandlede overflade.

   Når overfladen bliver udsat for graffiti, fjernes graffitien nemt og skånsomt. Vi kan nemlig rense det af, blot ved at spule med varmt vand.

   Hvad er fordelen ved anti graffiti?

   Det gør at fremtidig rens af graffiti bliver mærkbar billigere.
   Oftest kan graffitien renses af, med varmt vand, hvis overfladen er blevet behandlet med den rette anti graffiti.

   Ikke nok med at det er billigere, så bevirker det også at underlaget ikke slides af gentagne gange med graffiti rens, samt at maling ikke trænger ind i overfladen.

   Hvor kan anti graffiti bruges?

   Vi behandler ofte beton, murværk, træ, fliser mv med anti graffiti.

   Zimplex har faktisk behandlet alt lige fra boligblokke og facader til tunneler og broer.

   Den hinde som anti graffiti skaber, bevirker at man kan afvaske overfladen med varmt vand, hvis overfladen udsættes for graffiti

    

    

   Hvem har brug for det?

   Dem der ofte udsættes for graffiti, har i sagens natur stor gavn af behandling med anti graffiti fra Zimplex.

   Men det kan også med stor fordel benyttes som beskyttelse på sarte overflader, hvor at graffiti og rens af graffiti kan skade overfladen.