ANTI GRAFFITI

Skån din facade

Træt af graffiti?

Vi kan desværre ikke love dig, at din ejendom ikke udsættes for graffiti. Men vi kan overfladebehandle din ejendom med anti graffiti.

Fælles for næsten alle typer anti graffiti produkter er, at de danner en næsten usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader.
Dette gør at fremtidig graffiti rengøring er markant hurtigere og billigere. Desuden er det med til at beskytte overfladen.

Anti graffiti

Vi tilbyder at behandle næsten alle typer facader, murværk og hele ejendomme med en særdeles effektiv anti grafitti (imprægnering), som danner en usynlig film.

Zimplex kan bl.a. behandle beton, murværk, træ, fliser med anti graffiti. Rammes du herefter af graffiti, kan dette vaskes af med rent og varmt vand.

Vi kan bl.a beskytte

Vi tilbyder behandling med anti graffiti på eks.:

  • facader og murværk
  • metalfacader og støjskærme
  • skilte og skiltemaster
  • altaner og rækværk
  • + meget andet

Services

Zimplex tilbyder sin hjælp ved bl.a.

Anti graffiti

Når først vi har behandlet din facade med antigraffiti, er det let at fjerne ny graffiti. Man kan let vaske det ned, ved at spule det med varmt vand. Til dette, benytter vi en af vores hedevandsanlæg. Så er graffitien hurtigt væk igen

Det mindsker den fremtidige udgift til graffitirens markant

Test

Inden vi behandler din facade med anti graffiti, laver vi gerne et prøvefelt. På den måde kan du være sikker på, at vores behandling ikke skaber misfarvninger på overfladen.

Vi sørger naturligvis for at vælge det rette produkt til netop din facades overflade, så du får det bedst mulige resultat.

Fordele

Med den rette behandling kan Zimplex tilbyde at gøre overflader vand- og olieafvisende, så graffitimalingen derved får sværere ved at fæstne på underlaget og derved også meget lettere samt billigere at rense.
Oftest kan graffitien renses af, med varmt vand, hvis overfladen er blevet behandlet med den rette anti graffiti.

Ikke nok med at det er billigere, så bevirker det også at underlaget ikke slides af gentagne gange med graffiti rens

Vi behandler

Mursten, betonfacader, vejbroer og tunneler
Facadeplader, vejskilte og skiltemaster

Trafiklys, master, støjskærme og læskærme
Altaner, Lygtepæle og belysningsmaster

Skurvogne, containere, hegn, og porte + meget andet

anti-graffiti
anti graffiti
anti_graffiti

Er du allerede blevet ramt af graffiti?

Man siger at graffiti avler graffiti. Med dette mener man at hvis der først er blevet udført graffiti på en væg, opfordrer det desværre hurtigt andre til at gøre det samme.

Derfor er det en rigtig god ide at få graffiti fjernet hurtigst muligt. Ellers risikerer man at man snart bliver ramt af yderligere graffiti. Dette er ikke blot ærgerligt, men medfører derudover også større omkostninger, end hvis det oprindelige graffiti var blevet fjernet.

Zimplex tilbyder udover behandling med anti graffiti, også professionel rens og rengøring af graffiti.

Vi kan fjerne graffiti fra alle typer facader, skilte, hegn, broer, tunnel osv.
Derudover tilbydes graffitirens til særdeles attraktive priser.

LÆS MERE OM RENS AF GRAFFITI HER