Lugtsanering

Zimplex er et yderst erfarent og kompetent firma, der tilbyder professionel lugtsanering.

Vi kan fjerne dårlige lugte fra vægge, lokaler eller hele ejendomme. Vi kan også fjerne dårlig lugte fra køretøjer og både.
Derudover er vi specialiserede i at fjerne lugte fra rygerhjem – gammel røg, tjære og nikotin

 

Zimplex tilbyder professionel lugtsanering, til både erhverv, boligselskaber, kommuner og private

Eksperter i lugtsanering

Ligegyldigt hvad kilden er, som lugten stammer fra, så kan vi normalt fjerne den. Vores udstyr og vores effektive lugtsanering kan fjerne mere eller mindre alle lugtgener!

De hyppigste lugte, som vores kunder gerne vil slippe af med, kommer fra sod, brand, røg, nikotin, rotter, råddenskab, affald, urin, døde dyr, eller skimmelsvamp.
Alle overstående kilder er dog bevist, at kunne overkommes og fjernet med vores lugtsanering.
Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du har behov for at fjerne luftgener.

En af vores bedste og mest benyttede metoder til at fjerne lugte med, er med et patenteret membransystem / lugtbehandlingssystem, der bl.a, består af en formuleret sammensætning af over 30 forskellige plante- ekstrakter. Systemet blev oprindelig udviklet til sikker og ugiftig neutralisering af ildelugt indenfor sundhedssektoren.

Lugtsanering

Lugt af sod, skimmelsvamp, røg, nikotin, fugt m.v. kan  være ret kompliceret at fjerne. Dette skyldes at lugtskader typisk er sammensat af rigtig mange forskellige komponenter.

Det er derfor vigtigt at man kan vurderer alle disse komponenter, før man beslutter, hvilken type lugtsanering der skal benyttes til at fjerne lugten.
Zimplex har den fornødne ekspertise og erfaring til at vurdere den korrekte løsning.

Lugt efter brandskader

Lugt efter en brand, kan være meget vanskelig at fjerne selv fra et lille hus eller køkken brand. Dette skyldes at lugten faktisk er sammensat af utallige komponenter. Det er derfor vigtigt at kunne vurderer sammensætningen af disse komponenter, før end man beslutter, hvilken løsning man vælger til at fjerne lugten med en lugtsanering.

Zimplex besidder både ekspertisen og erfaringen til at vælge den helt rigtige løsning til alle typer lugtsanering.

Vi FJERNER lugten

Der findes en hel del metoder, til at fjerne dårlig lugt.
Problemet med mange af metoderne, er at de ikke rigtigt fjerner den dårlige lugt, men ofte blot maskere den. At maskere dårlige lugte, er blot at øge den overordnede lugtintensitet for eftertrykkeligt at “dække over” en eksisterende dårlig lugt. Det betyder faktisk, at man indfører en ny lugt, der blot dufter kraftigere end den problematiske lugt, som man ønskede at fjerne. Det resulterer i yderligere et bombardement af opfattede dufte, der ikke gør noget for at fjerne kilden til den oprindelige dårlige lugt.

Zimplex FJERNER den dårlige lugt

 

 

Lugt i rygerboliger

I en lejlighed eller et hus, hvor der har været røget i flere år, kan det være svært selv at fjerne al lugt og nikotin fra boligen. Selv når man tror at alt er renset og nymalet, kommer lugten og den gule nikotinfarve igen.
Zimplex har hjulpet mange boligforeninger, boligselskaber, plejehjem og private med en løsning til at fjerne alle spor af nikotin og lugt af røg.

Vi kan tilbyde en komplet pakkeløsning, hvor vi kan håndtere alt lige fra nedtagning af tapet, slibning af træværk til malerarbejde med spærrende isotop maling og komplet effektiv lugtsanering

Ozon behandling

Ved hjælp af vores ozon maskine kan vi fjerne mange former for organiske lugte og faktisk også emner som bakterier, virus mv

En ozonmaskine frembringer ozon ud af luftens ilt. Processen sker i maskinen ved højspænding og spaltning af oxygen-atomer.

Den producerede ozon reagerer aktivt ved at oxidere og nedbryde lugtgivende emner.
Ozonens oxidering bevirker at de organismer, der er årsag til lugtproblemet, nedbrydes og fjernes.

Miljøvenlig lugtsanering

De materialer, kemi og teknologier vi benytter, er generelt ikke skadelig eller giftig for mennesker. Vores metode er heller ikke skadelig for dyr eller miljøet.
Vores mest benyttede kemi består af en koncentreret mikroemulsion af æteriske olier (30 forskellige plante- ekstrakter) og andre lugtnedbrydende stoffer. 

Den kemi vi typisk benytter er oprindeligt udviklet til sikker og ugiftig neutralisering af ildelugt indenfor sundhedssektoren.

Hvis det ønskes, kan vi altid fremsende datablade på de materialer vi benytter til en given opgave.

Typiske spørgsmål

Herunder giver vi svar på de typiske spørgsmål, vi bliver stillet vedr. lugtsanering

Zimplex har både den rette ekspertise, erfaring og professionelle udstyr til at fjerne de fleste typer dårlig lugt.
Er der ikke svar på dit spørgsmål, kontakter du os bare: Tlf.: 69102323 – info@zimplex.dk

Fjerner i kun lugt fra boliger

Nej, vi fjerner også dårlig lugt fra eksempelvis biler, motorcykler, både, møbler, tæpper mv.
Det er ofte genstande og køretøjer, der har stået i nærhed af brand,eller har stået et fugtigt sted.

Vi har faktisk også fjernet lugten af sod og røg fra et klaver og et større keyboard.
Så kontakt os endelig, hvis du har et problem med lugt uanset om det er bolig eller genstande

Hvorfor har i flere typer behandlinger

Dette skyldes at forskellige typer lugte, kan kræve forskellige typer behandlinger.

Nogen typer lugte reagerer bedst på eksempelvis koldtåge lugtsanering, mens andre lugte reagerer på ozonbehanhandling.

Zimplex har udstyret til at tilbyde næsten alle typer behandlinger af dårlig lugt

Er lugtsanering altid nok

Nej. Normalt må en behandling med lugtsanering ikke være den eneste behandling. Det er vigtig at fjerne/bekæmpe selve kilden til den dårlige lugt.

Hvis det er efter en brandskade, er det eksempelvis vigtigt at fjerne al sod, samt nedvaske for røg. Først herefter kan man udføre en korrekt lugtsanering.
Zimplex tilbyder både afrensning og professionel nedvask inden en behandling med lugtsanering påbegyndes.

Kan i fjerne alle lugte

Det er lidt svært at svare på. Men vi har endnu ikke prøvet ikke at kunne fjerne en lugt. Dermed ikke sagt at det jo ikke kan ske i fremtiden.

Vi har med succes fjernet lugt fra røg, nikotin, sod, kattepis, råddenskab, skimmelsvamp, fæces m.v.
Men vi har endnu til gode at støde på en lugt vi ikke kan finde en løsning på at fjerne

Benytter i giftig kemi

Det er vigtigt for os, ikke at bruge stærk og kraftig kemi. Dette er både for din skyld men i høj grad også for miljøet og vores medarbejderes skyld.
Vores absolutte foretrukne kemi består af en koncentreret mikroemulsion af æteriske olier (30 forskellige plante- ekstrakter) og andre lugtnedbrydende stoffer, og er oprindeligt udviklet til sikker og ugiftig neutralisering af ildelugt indenfor sundhedssektoren.
Den er ikke skadelig for hverken mennesker eller miljø.  Den kemi vi typisk benytter e

Hvor kører i henne

Vores servicebiler kører på det meste af Sjælland og vi tilbyder dermed professionel lugtsanering på næsten hele Sjælland.
Vi udfører lugtsanering for både erhverv, det offentlige samt hos private
Så har du problemer med en generende lugt, skal du blot kontakte os:
Zimplex Facility Service – Tlf.: 69102323  –  info@mail.dk

Vi er specialister i lugtsanering

Zimplex har oparbejdet stor erfaring med succesfuld lugtsanering. Vores viden og ekspertise på området er med til at sikre dig et godt resultat.

Vores metoder til at fjerne dårlig lugt
Hvilke lugtsanerings-metoder vi benytter, afhænger altid af de omstændigheder der er til stede ved hver enkelt opgave. Vores mest benyttede metoder til at fjerne dårlig lugt er:
Koldtågesanering, Ozonsanering og Vådsanering.
(efter at kilden til lugten er elimineret)

Uanset om du skal du have fjernet lugt efter brandskade, eller fjernet dårlig lugt fra stue eller kælder (eller noget helt tredje), så er du altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine lugtgener.

Lugtsanering

Har du problemer med ubehagelige lugte, som du ikke selv kan slippe af med? Zimplex er specialiseret i at fjerne dårlige lugte.
I mange tilfælde stammer lugtene fra eksempelvis nikotin. forrådnelse, døde dyr eller vandindtrængen og kan være særdeles svært at komme af med uden det rigtige udstyr.

Zimplex tilbyder at fjerne kilden til den ubehagelige lugt, og herefter rense overflader og luften for dårlig lugt.

Behandling med ozon

En professionel ozongenerator kan effektivt fjerne selv ret kraftige lugte fra  organiske / animalske lugte. Ozongeneratoren danner ozon via elektronisk spaltning af luftens ilt. Det sker helt uden brug af nogen form for kemikalier.
Ozon går i forbindelse med de organiske / animalske stoffer, der danner dårlig lugte. De omdannes til harmløse stoffer, og ozonen bliver omdannet til ilt og/eller vand.

Zimplex ejer flere typer ozon generatorer, og kan rense selv store bygninger med ozon

Har du spørgsmål eller brug for et tilbud?

Kontakt os enten på telefon, mail eller kontaktformular