Servicetilbud målrettet håndværkere

Zimplex

Håndværkere

Vi har rigtig gode erfaringer med at servicere næsten alle typer håndværkere, samt deres kunder. Vi samarbejder både med tømrer, murer og vvs’er med alt lige fra asbestsanering og blysanering til rengøring, facadevask og rens af murværk.

Zimplex har stor forståelse for, at man som håndværker, også skal tjene penge på opgaverne. Derfor kører vi med attraktive og skarpe priser.

Ærlighed

Hos Zimplex vil du hurtig opdage at et ord er et ord, og vi holder hvad vi lover.
Du oplever bestemt heller aldrig, at der er skrevet for mange timer på en opgave, eller at der faktureres for opgaver der ikke er løst.

Vi er meget ærekær med vores arbejde og service, og vil altid behandle dine kunder, som var de vores egne 

Kaffemøde

Vi vil altid gerne komme forbi dit firma, og snakke om, hvad vi  kan hjælpe din virksomhed og dine kunder med, samt hvilke skarpe priser vi tilbyder. Vores tilbud på opgaver fra dig er altid 100% uforpligtende, og du skal kun vælge os, hvis du føler at pris, service og kvalitet hænger sammen.

Du er også MEGET velkommen til at kigge forbi vores administrations-kontor og få en snak og en kop kaffe.

Håndværkere på Sjælland

Lille udpluk af opgaver vi er blevet bestilt til af tømrer, murer m.v.

Tørisblæsning

En lokal murer havde problemer med at fjerne et lag støvet puds fra en større bygning.
Hans medarbejdere havde forsøgt sig med flere forskellige metoder, men uden held.

Problemet var at det kun var det absolutte yderste lag der skulle fjernes, og ikke andre lag såsom maling osv.

Derfor bestilte han os til at tørisblæse bygningens facader, således at det problematiske støv/puds kom af, UDEN at de andre lag eller facade tog skade.

Sodablæsning

En tømrer stod og skulle enten rense/vaske lægter og tagspær efter en brandskade, eller simpelthen skifte alt træværket. Dette ville blive en særdeles omfattende opgave, og ville koste kunden/forsikringsselskabet mange penge.

Derfor henvendte tømreren sig til os, og spurgte om vi kunne hjælpe.

Herefter kom vi med vores anlæg til sodablæsning, og blæste alt sod/sort væk fra træværket. Vi fjernede både sodskaderne, brandskaderne og lugten, og efterlod kun det oprindelige træværk.

Dette sparede tømreren samt kunde/forsikringsselskab for mange penge og tid.

Håndtering af asbest materialer

Vi har serviceret en del tømrer med at fjerne og håndtere asbestholdige byggematerialer. Dette har typisk været at fjerne træværk og loftsplader der indeholder asbest, samt sikker fjernelse af maling med bly.

Zimplex har ligeledes hjulpet flere tømrer med at nedtage tagplader med asbest, så tømreren kunne lægge nyt tag hos hans kunde.

Vi har også hjulpet gulvlæggere med at fjerne asbestholdigt gulvbelægning, så der kunne lægges nyt gulv på.

Vi tilbyder alle håndværkere professionel asbestsanering, og til priser alle håndværkere kan være med på.

Rengøring efter håndværkere

Vi arbejder for en del tømrer virksomheder. En af vores kunder benytter os ofte til at rengøre efter at deres tømrer er færdig med deres arbejde.

Et eksempel er at vi var ude og besigtige en håndfuld lejligheder, som tømrermesterens folk havde istandsat. Herefter gav vi en skarp pris på en rengøring der fjernede alle spor efter håndværkerne.

Vi har også bl.a. været hyret til:

  • Rengøring af lejligheder der er blevet istandsat
  • Rengøring efter håndværkerne ved opførsel af nyt hus
  • Slutrengøring af nyopførte lejligheder/rækkehuse

Rydning og rengøring af boliger

Vi laver en del rydninger og rengøringer af boliger der skal istandsættes.
Zimplex blev eksempelvis hyret ind til at rydde og rengøre en særdeles forsømt lejlighed, som en lejer havde fraflyttet. Tømreren skulle istandsætte lejligheden, men den var fyldt med affald og møbler og var virkelig meget beskidt.

Vi kom og sorterede alt affald og fjernede møbler og ødelagte hårde hvidevarer. Alt blev kørt på genbrugsplads. Herefter blev hele lejligheden grundigt rengjort og gulvet blev renset med maskine.
Afslutningsvis blev lejligheden lugtsaneret, den markante og skarpe lugt forsvandt igen.

Herefter stod boligen klar og frisk til at tømrer og maler kunne gå i gang med at istandsætte boligen.

Tørisblæsning af bygning – Udført for en murermester 

Herunder har vi listet nogle af de services vi tilbyder,

som håndværkere på Sjælland ofte benytter sig af.

Håndværkerrengøring

Zimplex har stor erfaring i håndværkerrengøring, og ved hvad der kræves samt til hvilken pris! Vi har erfaring med både de mindre opgaver såsom ved flyttelejligheder eller ved mindre renoveringer til slutrengøring af store byggeentrepriser.

Læs mere her

 

Skimmelsvamp

Zimplex har både den fornødne erfaring og ekspertise og udstyr til at udføre professionel skimmelsvampsanering. Dette gør vi ofte for både malere og tømrerfirmaer, der har projekter, hvor der har brug for bekæmpelse af skimmelsvamp.

Læs mere her

Tørisblæsning

Blæsning med tøris er en tør afrensnings-metode, der ikke har en slibende effekt. Tørisblæsning er derfor ideelt til afrensning af maskiner, motordele, direkte på el-installationer, træværk, murværk, facader samt graffiti og skimmelsvamp + m.m

Læs mere her

Nedbrydning

Vi har stor erfaring med alle former for nedbrydninger og mange typer for mindre nedrivninger. Vi fjerner vægge, vinduer, tapet, fliser, maling, lofter, gulve, isolering osv. Vi håndtere også asbest affald.

Læs mere her

Asbestsanering

Zimplex kan være behjælpelig med professionel håndtering og nedtagning af alle typer materialer med asbest såsom lim, klæber, isoleringsmaterialer samt tagplader med asbestfibre og korrekt bortskaffelse af asbestholdige materialer.

Læs mere her

Sanering af tungmetaller

Zimplex tilbyder professionel og sikker sanering samt håndtering og bortskaffelse af affald med tungmetaller. Vi tilbyder også at fjerne maling med bly, zink osv fra vægge, vinduer, døre, murværk og træværk

Læs mere her

Sodablæsning

Sodablæsning er en effektiv og skånsom rensemetode, der i princippet fungere lige som sandblæsning. Ved sodablæsning er det dog soda der benyttes som blæsemiddel, og det skader på ingen måde overflader

Læs mere her

Sod- og brandskade

Vi kan hjælpe blandt andet tømrerfirmaer, murer og andre håndværkere med at rense træværk, murværk, vinduer osv. fri for sod og brændt materiale, hvis de har været udsat for brandskade eller sodskade.

Læs mere her

Graffiti rengøring

Vi hjælper ofte malere og deres kunder med rens og rengøring af graffiti. Når der er malet graffiti på porøs eller sarte overflader, skal der ofte males efter endt afrensning. Zimplex kan fjerne graffiti fra alle typer overflader.

Læs mere her

Syrefri afrensning

Zimplex har erfaring med afrensninger af de fleste typer mursten og tegl – Uanset alder og stand. Vi kan afrense mursten uden brug af saltsyre og andre kraftige kemiske midler. Vores metoder er skånsomme, og skader på ingen måde murværket der skal afrenses.!

Læs mere her

 

Facaderens

Zimplex kan tilbyde at vaske, rense og klargøre facader i alle størrelser og højder, til eksempelvis murerarbejde. Vi har udstyr til at rense facader med enten hedevandsanlæg, skånsomt vaskeanlæg, højtryksrenser og sodablæsning

Læs mere her

Kontakt os, hvis du mener at vi kan hjælpe dig,
dit firma eller din kunde

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23