69 10 23 23 info@zimplex.dk

   SODABLÆSNING VED SODSKADER

   Sodablæsning

   Soda-blæsning er en innovativ rensemetode hvor soda, via maskine med trykluft, blæses på den overflade der er eksempelvis er dækket med sod. Vi kan på den måde rense alt sod af den berørte overflade, UDEN at skade selve overfladen.

   Dette er en MARKANT mere effektiv metode end eksempelvis afvaskning af sod. Samtidig kan sodablæsning komme ind i alle hjørner og kroge. Desuden kan det ofte forhindre at man er nødt til at udskifte træværk såsom spær og lignende med sod. 

   Desuden kan sodablæsning benyttes på både træværk, mursten, beton, natursten, metal m.v. 
   Det er en effektiv, billig og nem løsning, som eksempelvis allerede benyttes med stor succes i USA.

   Vi kan blæse rigtig mange typer overflader rene for sod:

   • Spær og lægter
   • Mursten
   • Natursten
   • Træværk
   • + mm

   Sodablæsning og vand

   Er der store sodskader på murværk kan det være nødvendigt at benytte en maskine der kan blæse med både vand og soda på en gang.

   Dette giver en særdeles effektiv men skånsom rensning, der fjerner sod fra murværk, og efterlader murstenene pæne og rene igen.

   Dette er markant mere effektivt end en traditionel nedvaskning med eksempelvis grundrens eller lignende. Man slipper desuden også for at slibe på murstenene for at fjerne soden. 

   Zimplex har en stor og yderst moderne maskinpark, og har naturligvis også det nyeste inden for sodablæsning med både soda og vand. Vi kan også blæse med tøris, lava, sand, vand, silikat, glas mv.