Facaderens, facadevask og algerens

facaderens

Hvilken løsning passer til mig ?

Trænger din facade til en grundig afrensning ?
Skal din facade have imprægnering, og i så fald, hvilken type ?
Hvilken type afrensning kan din facade tåle, uden at den tager skade ?
Hvilken type alger har du, og hvad kan fjerne dem ?

Lad Zimplex hjælpe dig med at finde de korrekte svar og løsninger.

facade-imprægnering

syrefri rens af murværk

I Danmark har man i mange år afsyret nyt murværk for at undgå mørtelrester. Det ser flot ud i begyndelsen, men efter kort tid kan murstenene få syreskader og misfarvninger.

Zimplex tilbyder at fjerne overskydende mørtel, snavs og andre tilsmudsninger på murværk, tegl og mursten uden brug af traditionelle syreholdige produkter. Se evt: Syrefri afrensning

facadevask

Klargøring til maler arbejde

Zimplex kan også vaske facader og murværk ned, så det er klar til at blive malet.
En facade skal være vasket ren, før end den kan males.

Vi kommer ud og får vasket facaden,og gør den klar til maleren.

algerens

Har du problemer med alger?

Klimaet i Danmark, kræver at man ofte er nødt til at behandle facader med algerens.
Vi har de rigtige midler og maskiner til facaderens, algerens, og evt. efterfølgende imprægnere muren.

Vi kan også effektivt afrense den lidt berygtede rødalge.

Kontakt os, hvis du ønsker en skarp pris på facaderens, facadevask eller bekæmpelse af alger.

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

Overvejer du facaderens

Det er på ingen måder besværligt at få et klart overblik ove,r hvad det kræver og hvad det koster, at få en flot facade.

Lad Zimplex Facility Service udarbejde et løsningsforslag, med udførlig forklaringer samt en skarp pris og evt. en prøverens.
Vi tager stort hensyn til både overflader og miljø, og kan altid aflevere et perfekt resultat, til en god pris!

Syrefri rens af mursten og tegl

Zimplex tilbyder at rense mursten, murværk samt tegl UDEN brug af traditionel saltsyre. Vi kan fjerne mørtel og murerslør fra bl.a. nybyggerier, uden at skade murstenen, eller skabe farveforskelle.

Zimplex kan også rense ældre samt nye mursten og murværk uden brug af stærk og skadelig kemi eller syre. Vi kan rense både snavs, alger, sod, salt, rust, mangan m.v.

Læs mere her: Syrefri afrensning

 

Zimplex tilbyder også bekæmpelse af rødalger

Rødalger kan være svære at slippe af med. Ofte er det ikke nok, at benytte algefjerner, som man typisk kan benytte til de grønne alger.Dette skyldes at tørstofindholdet i rødalger faktisk er ca. 30-50 % større end tørstofindholdet i de grønne alger.
Zimplex benytter ofte sodablæsning eller tørisblæsning til at fjerne disse hårdføre rødalger.

Vi tilbyder også soda- og tørisblæsning

Sodablæsning og tørisblæsning fungere i princippet lige som sandblæsning. Den store forskel er, at sodablæsning og tørisblæsning er utrolig skånsom mod facaden. Sodablæsning og tørisblæsning har den klare fordel, at det er meget effektiv mod algebelægninger, maling, lak m.v uden at det ødelægger murværket. Desuden er det en yderst miljøvenlig metode.

SKÅNSOM FACADEVASK OG VASK AF SOLCELLER

Zimplex har også special-udstyr til at vaske facader, der kræver særlig skånsom afrensning.

Vi har flere professionelle vaskeanlæg, der skånsom og alligevel effektivt kan vaske sarte facader samt solceller rene, uden at skade materialet eller efterlade striber af kalk fra vandet.

Alle glatte overflader som steniplader, aluminiumsplader, glas, stålplader samt solceller kan vi rengøre, ved at vaske med et vaskeanlæg med bløde børster og håndkraft, jf. mange producenternes anbefalinger.

Et vaskeanlæg hedder egentligt også et rentvandsanlæg. Det er et vandførende anlæg, hvor der benyttes filtreret vand til at rengøre vinduer, facader og lignende. Det filtreres via omvendt osmose.

Et rentvandsanlæg er den moderne måde at rengøre vinduer og sarte facader på. Overfladen vaskes med en blød vandførende børste, på teleskopstang og derefter skylles vinduerne rene. Metoden er harmløs over for maling, aluminium og træværk, og lignende overflader.

En anden fordel er, at vi ofte kan vaske facaden fra jorden, da vores vaskeanlæg har meget lange teleskop-stænger. Derfor kommer der ikke udgifter til lift.

DOWNLOAD VORES BROCHURE HER:    Zimplex Facility Service (966 downloads)

Hvor på Sjælland kører vi så ?

Zimplex tilbyder facaderens, facadevask, bekæmpelse af alger og imprægnering af facader på både Sydsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland samt i hovedstadsområdet.

Vi arbejder rigtig meget med facaderens og facadevask i vores lokalområder såsom Vordingborg, Næstved, Nykøbing Falster, Guldborgsund, Præstø og hele Møn.

Desuden har vi servicebiler der også ofte kører i områderne ved Ringsted og Roskilde samt fra Køge og op mod Greve, Solrød og omegn.

Vores afdeling i København tilbyder også facaderens og algerens i hele storKøbenhavn samt i områderne omkring Hedehusene, Glostrup, Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre, Valby.

Kort sagt: Vi kører på det meste af Sjælland!

  Kontakt info