Zimplex: Når en aftale er en aftale

Facaderens

Facadevask, algebekæmpelse, imprægnering m.v.


Kontakt os:

Tlf.: 6910 2323

info@zimplex.dk

facaderens

Hvilken løsning passer til mig ?

Trænger din facade til en grundig afrensning ?

Skal din facade have imprægnering?

Hvilken type afrensning kan din facade tåle?

Hvilken type alger har du, og hvad kan fjerne dem ?

Lad Zimplex hjælpe dig med at finde de korrekte svar og løsninger.

facade-imprægnering

Skarpe priser

I Zimplex Facility Service tilbyder vi nogle af markedets bedste og mest attraktive priser på facaderens, facadevask og algebekæmpelse. Dette skyldes bl.a. vores lave og optimerede administrationsomkostninger.

Desuden har vi en omfattende og yderst moderne maskinpark, samt erfarent personale der bevirker at vi arbejder hurtigt og effektivt.
Sidst men ikke mindst har vores mange års erfaring og ekspertise gjort, at vi altid ved præcist hvordan vi finder den bedste og den mest økonomiske fordelagtige løsning til vores kunder.

algerens

Facaderens i alle højder?

Vi tilbyder facaderens og algebekæmpelse i alle højder. Det vil sige at vi naturligvis udfører opgaver der kan tages fra jorden af, eller måske fra stige eller et mindre stillads. Vi har udstyret til at kunne nå ret højt op uden brug af lift.

Vi har dog også stor erfaring i facaderens fra lift i næsten alle højder. Dette gælder både de mindre sakselift til de store lastvognelifte.

Hos os mener vi det virkelig, når vi siger at ingen opgave er for stor eller for lille!

Hvorfor vælge os?

Zimplex tilbyder facaderens og algebekæmpelse til yderst skarpe priser og ingen opgave er for stor, eller for lille.

Vi benytter de nyeste metoder og maskiner og vores maskinpark er ret omfattende.

HUSK: Vi renser facader for både erhverv og private.

Ring og hør nærmere:
Fastnet: 6910 2323
Mobil: 2087 8319

Facaderensning kræver fagkendskab

Går man selv i gang med en højtryksrenser, opnår du ikke det optimale resultat, og i de fleste tilfælde risikerer du at beskadige facaden og ødelægge overfladen. Vi foretager facadebehandling med professionelt udstyr, som garanterer dig et skånsomt og sikkert resultat. Vi udfører en professionel rensning af din facade, uanset type og alder.

Eksperter i optimale løsninger

Zimplex tilbyder professionel facaderens og algebekæmpelse af bygninger. siloer, akkumuleringstanke, tag, skorstene, skilte m.v. – uanset højden. Dette gælder ligeledes facadedele der er svært tilgængelige.

Vi er eksperter i at finde optimale løsninger, uanset opgavens art og udfordringer.

Når du kontakter os, vil vi i første omgang undersøge den facade, der skal renses. Det er nemlig facadens overflade, type og materialer, som sammen med vores tidligere erfaringer afgør, hvilken slags facaderens vi vælger at benytte.

Vores metoder er særdeles effektive, men samtidig skånsom mod facaden. Vi kan vælge at benytte rensning med et hedevandsanlæg, rentvandsanlæg, sodablæsning, skumudlægning og højtryksrens samt børster i alle længder og hårdhedsgrader

Benyt slideren til højre, og se før/nu foto >>       

 

VI TILBYDER BLANDT ANDET:

  • Rens af alle type facader
  • Bekæmpelser af alger
  • Imprægnering af facader
  • Rens med hedevandsanlæg
  • Højtryksrens af murværk
  • Sodablæsning af facader
  • Tørisblæsning af facader
  • Rens af facader i alle højder
  • + meget mere

Alle typer facader

Zimplex tilbyder at rense alle typer facader, uanset materiale. Så er din facade beskidt eller fyldt med alger kan du trygt kontakte os. Vi er eksperter i at afrense facader uanset størrelse og materiale. Vores metoder til at rense og vaske facader er særdeles effektive men skånsom mod selve facaden.

Desuden giver vi gerne tilbud på facaderens uanset størrelsen på opgaven. Vi renser både almindelige husfacader samt facader på store fabriksbygninger, lagerbygninger, siloer, etagebygninger osv.

Zimplex tilbyder også bekæmpelse af rødalger

Rødalger kan være svære at slippe af med. Ofte er det ikke nok, at benytte algefjerner, som man typisk kan benytte til de grønne alger.Dette skyldes at tørstofindholdet i rødalger faktisk er ca. 30-50 % større end tørstofindholdet i de grønne alger.
Zimplex benytter ofte sodablæsning eller tørisblæsning til at fjerne disse hårdføre rødalger.

Imprægnering – 10 års garanti

Imprægnering kan bruges til fugtsikring af overflader, hvor overfladen efter behandling får en vandafvisende effekt. Imprægneringen holder vandet ude, men tillader samtidig vanddamp at trænge igennem, så der ikke ophober sig fugt indvendigt. Eftersom imprægneringen holder din facade tør, minimerer du vækstbetingelserne for alger og mos.
Ved at imprægnere din facade undgår du samtidig en frostsprængt facade, og du styrker dermed underlaget, der imprægneres.

Vi giver 10 års garanti på imprægnering

Rens af facader og mursten med sodskader

Når der har været en brand i et lokale eller i en ejendom, opstår der typisk en del sodskader. Det kan være svært, og næsten umuligt selv at fjerne sod fra eksempelvis  facader af beton eller mursten.
Derfor kan det være en rigtig god ide, at lade en fagmand håndtere opgaven, og fjerne alle spor fra sod.

Det er her, vores effektive værktøjer og store erfaring kommer ind i billedet – vi tager os af alle former for sodskade, fra alle typer facader. Vi har flere forskellige metoder til at rense sod af. Metoden vi vælger, kommer mest an på hvilken type facade, der har en sodskade.

Er det eksempelvis murværk der har fået en sodskade, kan vi benytte vores effektive sodablæsnings-maskine, der kan blæse med soda. Vores maskine kan desuden blæse med både vand og soda på samme tid. Dette giver en særdeles effektiv men skånsom afrensning af alle typer mursten / murværk. –>  –>

Kontakt os, hvis du ønsker en skarp pris på facaderens, facadevask eller bekæmpelse af alger.

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

SKÅNSOM FACADEVASK OG VASK AF SOLCELLER

Zimplex har også special-udstyr til at vaske facader, der kræver særlig skånsom afrensning.

Vi har flere professionelle vaskeanlæg, der skånsom og alligevel effektivt kan vaske sarte facader samt solceller rene, uden at skade materialet eller efterlade striber af kalk fra vandet.

Alle glatte overflader som steniplader, aluminiumsplader, glas, stålplader samt solceller kan vi rengøre, ved at vaske med et vaskeanlæg med bløde børster og håndkraft, jf. mange producenternes anbefalinger.

Et vaskeanlæg hedder egentligt også et rentvandsanlæg. Det er et vandførende anlæg, hvor der benyttes filtreret vand til at rengøre vinduer, facader og lignende. Det filtreres via omvendt osmose.

Et rentvandsanlæg er den moderne måde at rengøre vinduer og sarte facader på. Overfladen vaskes med en blød vandførende børste, på teleskopstang og derefter skylles vinduerne rene. Metoden er harmløs over for maling, aluminium og træværk, og lignende overflader.

En anden fordel er, at vi ofte kan vaske facaden fra jorden, da vores vaskeanlæg har meget lange teleskop-stænger. Derfor kommer der ikke udgifter til lift.

Det er både nemt og enkelt at få et godt tilbud fra Zimplex

Henvendelse

Vi modtager en henvendelse fra dig via telefon eller mail

Besigtigelse

Hvis det er påkrævet, kommer vi snarest forbi og laver en besigtigelse

Beskrivelse

Kan det lade sig gøre, laver vi tilbud ud fra din beskrivelse og fotos.
l

Tilbud

Herefter modtager du et attraktivt skriftligt tilbud i din mailboks

Accepter tilbud

Du acceptere evt. vores tilbud, og aftaler en dato for udførsel af opgaven
Call Now Button FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD