Professionel og særdeles effektiv lugtsanering

 

 

 

Lugtskader

Det er ALDRIG rart at være plaget af dårlig lugt eller lugtskader

Lugt af sod, skimmelsvamp, røg, nikotin, fugt m.v. kan  være ret kompliceret at fjerne. Dette skyldes at lugtskader typisk er sammensat af rigtig mange forskellige komponenter.

Det er derfor vigtigt at man kan vurderer alle disse komponenter, før man beslutter, hvilken type lugtsanering der skal benyttes til at fjerne lugten.
Zimplex har den fornødne ekspertise og erfaring til at vurdere den korrekte løsning.

Hvad kan man gøre?

Lad Zimplex hjælpe dig. Det er ofte både billigere og nemmere end man tror!

Zimplex’ metoder er til lugtsanering er særdeles effektive, men helt uden at skade materialer og indeklimaet.
De midler vi benytter er desuden miljøvenlige, og består hovedsageligt af naturlige ekstrakter og enzymer.

Modsat af, hvordan mange andre lugtsanerende midler virker, er vores midler ikke lugt-maskerende. De midler Zimplex benytter, fjerner dårlig lugt, fremfor blot at ”dække” over den dårlige lugt.

luftfrisker

Lugtsanering

Vi fjerner al dårlig lugt

Zimplex er eksperter i at fjerne dårlig lugte og lugtskader. Det kan være lugtgener lige fra sodskader, brand- og røgskader og lugtskader efter skimmelsvamp til lugtskader forårsaget af nikotin, cigaretrøg, manglende udluftning osv.

Vi kan fjerne lugte fra træværk, vægge, murværk, møbler, biler og meget andet. Faktisk har Zimplex endnu ikke været ude for en lugtskade som vi ikke kunne fjerne.

Hvorfor vælge os?

  • Vi kan fjerne alle typer lugte
  • Vi benytter miljørigtige metoder
  • Vi kan rense hele boliger og ejendomme
  • Vores metoder er ikke sundhedsskadelige
  • Vores priser er skarpe

Nikotin og røg

Det kan være yderst svært at fjerne lugt fra nikotin og røg. Dette skyldes eksempelvis at en enkelt tændt cigaret udskiller over 4.000 forskellige kemiske forbindelser. De mest kendte stoffer er tjære, kulilte og nikotin.

Lugten sætter sig især i tekstiler, tapet, træværk og papir. Zimplex kan faktisk fjerne ethvert spor af tidligere rygning fra lejligheder, villaer og sommerhuse. Vi kan ligeledes fjerne røglugt fra tøj, gardiner m.v.

Rens af rygerbolig

I en lejlighed eller et hus, hvor der har været røget i flere år, kan det være svært selv at fjerne al lugt og nikotin fra boligen. Selv når man tror at alt er renset og nymalet, kommer lugten og den gule nikotinfarve igen.
Zimplex har hjulpet mange boligforeninger, boligselskaber, plejehjem og private med at fjerne alle spor af nikotin og lugt af røg.

Vi kan tilbyde en komplet pakkeløsning, hvor vi kan håndtere alt lige fra nedtagning af tapet, slibning af træværk til malerarbejde med spærrende isotop maling og komplet effektiv lugtsanering – Og til en rigtig god pris!

Lugt fra røgskader

Lugt efter en brand, kan være meget vanskelig at fjerne selv fra et lille hus eller køkken brand. Dette skyldes at lugten faktisk er sammensat af utallige komponenter. Det er derfor vigtigt at kunne vurderer sammensætningen af disse komponenter, før end man beslutter, hvilken løsning man vælger til at fjerne lugten.

Zimplex besidder både ekspertisen og erfaringen til at vælge den helt rigtige løsning til alle typer lugtsanering.

Lugtskade

Zimplex kan tilbyde lugtsanering af bygninger og faciliteter med eksempelvis lugt fra døde rotter og mus, lugt efter fund af lig, lugten fra urin, efterladenskaber fra dyr samt vanskelige røglugtskader efter brand samt lugtgener efter tobaksrygning.

Vi kan også fjerne  lugtgener efter angreb af skimmelsvampe. Dog anbefaler vi at man fjerne selve skimmelsvampen først

Zimplex FJERNER den dårlige lugt!

Der findes en del metoder, til at fjerne dårlig lugt.
Problemet med mange af metoderne, er at de ikke fjerner den dårlige lugt, men ofte blot maskere den.

At maskere dårlige lugte, er blot at øge den overordnede lugtintensitet for eftertrykkeligt at “dække over” en eksisterende dårlig lugt. Det betyder faktisk, at man indfører en ny lugt, der blot dufter kraftigere end den problematiske lugt, som man ønskede at fjerne.
Det resulterer i yderligere et bombardement af opfattede dufte, der ikke gør noget for at fjerne kilden til den oprindelige dårlige lugt.

Vores metode fjerner den dårlige lugt, og nøjes ikke med at overdøve den.

Kontakt os, hvis der er brug for lugtsanering

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Zimplex tilbyder yderst effektiv lugtsanering til særdeles attraktive priser på både Sydsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland samt i hovedstadsområdet.

Vi udfører ofte bekæmpelse af lugtgener og lugtskader i blandt andet vores lokalområde: Vordingborg, Næstved, Nykøbing Falster, Sakskøbing, Møn og Præstø samt Nyråd.
Desuden har vi en afdeling der kan tilbyde samme type lugtsanering i København, og hele vejen ned mod Roskilde og Køge

Kort sagt: Vi kører på det meste af Sjælland!

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19
Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23
Kontakt info