Tørisblæsning

Innovativ rensemetode til bl.a. til afrensning af motorer, industri maskiner, træværk, murværk, aluminium og ovne samt til skimmelsvamp, alger og graffiti

tøris

Hvad er "rens med tøris"

Tøris er kort fortalt kuldioxid i fast form. Tørisblæsning er en effektiv afrensningsmetode, som anvender tøris som blæsemiddel. Når tørispillerne rammer overfladen, løsnes og sprækker belægningen. Den kolde tøris får i princippet snavset til at fryse, hvorefter sker der en udvidelse og den efterfølgende eksplosionseffekt, løfter belægningen fra overfladen.

Da tøris omdannes til luft i det øjeblik, de rammer en overflade, er der ikke noget restprodukt, og overflader efterlades tør og ren uden behov for efterfølgende rengøring.

tørisblæsning

Hvad kan det bruges til

Blæsning med tøris er en tør afrensnings-metode, der ikke har en slibende effekt. Derfor kan tørisblæsning foretages på næsten alle typer overflader uden at skade selve overfladen. Tørisblæsning er derfor ideelt til afrensning af maskiner, el-installationer, elektro-mekanik, overflader og forme.

Da der ikke er noget restaffald tilbage efter afrensningen, er metoden særdeles velegnet til industrier,
der kræver en høj grad af hygiejne, og tørisblæsning er derfor ideel i fødevare- og medicinalindustrien.

tøris-industri

Hvor kan det benyttes

Det kan med stor fordel benyttes i alle typer produktioner. Det er især velegnet til afrensning af anlæg og maskiner i fødevareproduktioner samt inden for medicinalindustri.
Det kan også benyttes til ventilationsanlæg og ventilationsskakte.

Det er bestemt ikke kun i industrien det kan benyttes. Det er uhyre effektivt til at rense entreprenørmaskiner fri for tjære, asfalt, olie, mv. Det kan faktisk også benyttes direkte på el tavler og tekniske systemer.

 

Ingen slibeskader & demontering!

Tørisblæsning Vs. sandblæsning

Der er meget stor forskel på at benytte tøris som blæsemiddel, i forhold til eksempelvis sand.

Når men benytter det rigtige udstyr og det korrekte tøris, er mulighederne indenfor afrensninger næsten uendelige. Da tørisblæsning er en meget skånsom og alligevel en effektiv rensemetode, kan man rense selv sarte overflader for snavs, belægninger m.v.

Da der heller ikke er noget restprodukt, kan denne afrensningsmetode med stor fordele benyttes i fødevareindustrien og mange andre former for produktioner og industrier.

tørisblæsning_vs_sandblæsning2

tørisblæser-maskine1

Vil du høre mere om tørisblæsning?

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Afrensning af elektronik

Blæsning med tøris svarer til sandblæsning, men midlet er blot tøris. Én af fordelene er at det på ingen måde beskadiger det emne, der skal renses. Det er så skånsomt, at det også kan anvendes til at rengøre elektronik, el tavler, og elektriske systemer.

Man kan faktisk blæse direkte ind i et el-skab, uden at der sker andet, end at det bliver rent.

Tøris mod alger

Afrensning med tøris kan også anvendes i forbindelse med svampeskader og algevækst. Da metoden er meget skånsom mod den overflade der skal renses, kan den anvendes på særligt skrøbelige overflader som fx krom, nikkel og aluminium.

Det renser effektivt, men er utrolig skånsom mod overfladen med alger.

Fødevareproduktion

Da der ikke er noget restaffald tilbage efter afrensningen, er metoden med tøris særdeles velegnet til industrier som fødevare- og medicinalindustrien eller andre typer virksomheder, hvor hygiejnen skal være helt i top.

Det kan benyttes til at rense forme, kar, ovne, og lignende elementer, hvor der ikke bør efterlades restaffald efter rensning.

Tøris til ovne m.v

Det kan også med fordel benyttes i andre industrier, hvor der skal renses olie, fastbrændt materiale, tjære, slagger af maskiner og andet produktionsudstyr. Det er også yderst effektiv til afrensning af ovne og hærdeovne.

Det kan benyttes direkte på maskine, kontrolborde, motordele, samlebånd, tandhjul og lignende.

Download vores PDF folder om tørisblæsning her:

Tørisblæsning (365 downloads)

GALLERI

  Kontakt info