Skurvognsrengøring

Rengøring af skurvogne og miljøvogne

Håndværkere

På en byggeplads arbejder der typisk rigtig mange håndværkere. De udfører normalt et hårdt og ofte også støvet og snavset arbejde.

Derfor er det også vigtigt, at når de holder pauser, at dette holdes i rene og pæne omgivelser. Desuden er det mindst lige så vigtigt at der er toiletpapir, sæbe m.v til alle.
Mange tror fejlagtigt at håndværkere er ligeglad med rengøringen i en skurvogn.Vores erfaring er dog, at håndværkere helt bestemt sætter pris på en ren og frisk skurvogn, når der skal spises frokost!

zimplex-skurvogne

Service

Om i ønsker at vi skal komme 3 gange om ugen, 1 gang hver 14. dag eller andet, er helt op til jer selv.
Det kommer typisk helt an på, hvor meget skurvognene bruges. Vi kan håndtere alt fra 1 skurvogn, til hele skurvognsbyer.
Vi servicere både små og store byggepladser med rengøring af mandskabsvogne samt kontor-skurvogne.

Vi kan også levere papir, håndsæbe, håndklæder, kaffe, vand og meget andet, der passer til jeres behov.

Priser

Vi ved godt at vi måske ikke er markedets billigste. Men det er bestemt heller ikke vores mission! Vi vil hellere kendes for perfekt rengøring og høj service til yderst fair priser
Vores ansatte VED hvor vigtigt det er for håndværkere og andre brugere, at skurvognene er rene og pæne, og evt. fyldt korrekt op med toiletpapir osv. Alligevel kan vi holde vores priser nede, uden at det går ud over kvaliteten eller servicen.

 

Brug for kvalitets-rengøring af skurvogne?

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

info@zimplex.dk

ren service

Vi tager kun 150 kr. pr. skurvogn.
(ved min. 5 vogne)

Zimplex tilbyder skurvognsrengøring på både Sydsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland samt i hovedstadsområdet.

Vi arbejder en del med rengøring af skurvogne på byggepladser i vores lokalområder som eksempelvis Vordingborg, Næstved, Nykøbing, Stege, Sakskøbing og på hele Møn

Vi udfører også skurvognsrengøring på de større Sjællandske byggepladser i områderne i København, Storkøbenhavn, Hedehusene, Glostrup, Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre og Valby og hele vejen ned til Køge og Roskilde

 

Kort sagt: Vi kører på det meste af Sjælland