Service målrettet malere og malerfirmaer

 

Zimplex

+

Store og små firmaer

Zimplex har rigtig godt samarbejde med både mindre malerfirmaer samt de meget store malerfirmaer. Vi håndtere alle opgaver med lige stor seriøsitet – uanset størrelse!

N

Div. opgaver

Zimplex tilbyder sin hjælp til mange praktiske opgaver. Det gælder lige fra rengøring efter malerarbejde til sodablæsning og tørisblæsning til rens af maling og lak 

l

Tilbudsgivning

udover praktiske opgaver, kan vi være behjælpelig med tilbudsgivning af alle størrelse projekter, når du som maler skal byde på en stor opgave. Vi laver naturligvis også gerne tilbud på eksisterende projekter.

Indtjening

Hos Zimplex har vi fuld forståelse for at maleren også skal tjene på diverse rengøringsopgaver. Vores priser er sat så at alle parter kan tjene penge på alle projekter

Zimplex samarbejder ofte med malere og malerfirmaer.

Vi har et rigtig godt samarbejde med en del malere på Sjælland. Dette skyldes hovedsageligt vores gode priser, fleksibilitet samt vores stabilitet.

Når vi har lovet noget, så holder vi det også.

Zimplex kan bl.a. tilbyde rengøring efter malerarbejde og ved flyttelejligheder samt efter renoveringer.
Vi kan også tilbyde slutrengøring på større projekter. Det sker ofte at maleren har slutrengøringen med i sin entreprise ved større byggerier.
Vi har ligeledes stor og rigtig god erfaring med at stå for slutrengøringen ved selv de helt store byggeentrepriser.

Zimplex kan desuden være behjælpelig med beregning af priser inden du afgiver tilbud på eksempel malerarbejde og slutrengøring af byggerier og ved større renoveringer.

Derudover tilbyder vi sodablæsning, tørisblæsning samt professionel blysanering af blyholdig maling.

Ring og hør nærmere:
Fastnet: 6910 2323
Mobil: 2087 8319

Vi er desuden medlem af brancheforeningen. Dette giver ordnede forhold

rengøring-maler

Herunder har vi listet nogle af de typer services
som malere ofte benytter sig af

Flyttelejligheder

Zimplex tilbyder at stå for rengøring efter malerarbejdet ved flyttelejligheder og lignende projekter. Vi har den fornødne erfaring til at vide præcist hvordan dette skal gøres, og til den rette pris og den rette kvalitet

Læs mere her

Facaderens

Zimplex tilbyder at vaske og/eller rense facader for snavs og alger, så den er klar til at blive malet.
Vi har erfaring med at klargøre både hele boligblokke, skoler, fabrikker m.v. så at deres facader er klar til at blive malet.

Læs mere her

Sodablæsning

Zimplex har udstyret og erfaringen til at rense gammel maling, lak og lignende materialer af, fra gulve, vægge, vinduesrammer osv, så de er klar til at blive malet igen. Vi kan fjerne det både hurtigere og billigere end de fleste malere selv kan.

Læs mere her

Tilbudsberegning

Vi kan være behjælpelig med at beregne og udregne tilbud på slutrengøring, flytterengøring og håndværkerrengøring til brug ved bud på licitationer, tilbud osv. Dette er naturligvis gratis, hvis vi får opgaven, når du selv får det hjem.

Læs mere her

Slutrengøring

Zimplex har både den fornødne erfaring og ekspertise til at håndtere slutrengøring på alle størrelser nybyggerier. Vi har arbejdet på rigtig mange nybyggerier i Danmark, og ved hvad det kræver for at det afleveres med perfekt resultat.

Læs mere her

Graffiti rengøring

Zimplex kan hjælpe dine kunder, hvis de er blevet ramt af graffiti. Vi kan fjerne graffiti, og evt. gøre overfladen klar til malerarbejde, da mange pudsede og sarte facader kræver at blive malet igen, efter vellykket graffiti rengøring

Læs mere her

Sanering af tungmetal

Vi fjerner bly, zink, kviksølv m.m, så det ikke påvirker mennesker, dyr eller det omgivende miljø.
Zimplex sørger for, at blysaneringen bliver udført under alle gældende krav til arbejdet med det sundhedsskadelige materiale.

Læs mere her

Anti graffiti

Vi kan tilbyde dine kunder at deres facader behandles med anti graffiti. På den måde er dine kunder ekstra beskyttet mod graffiti.
Vi benytter de nyeste og bedste produkter på markedet, og vores metoder beskytter effektivt, uden at skade underlaget.

Læs mere her

Kontakt os, hvis du ønsker et godt tilbud

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

Call Now Button
📞 Ring mig op
close slider
Vi ringer tilbage snarest muligt