69 10 23 23 info@zimplex.dk

   Industrirengøring

   og specialrengøring 

   Zimplex

   Faglighed og viden

   I Zimplex besidder vi en stor og stolt faglighed og viden om rengøring inden for produktioner, rensningsanlæg, værksteder, maskinværksteder, fabrikker m.v. i ALLE størrelser. Dette gælder hvad enten at det drejer sig om daglig rengøring, hovedrengøring eller special-opgaver.

   Herudover har vi værktøj og maskiner til næsten enhver tænkelig opgave og udfordring.

   4 afdelinger - ét nummer

   Zimplex består af 4 professionelle afdelinger, med hver deres speciale: Rengøring, Afrensninger, Miljøsanering og skadeservice.
   Vi har dog én fælles administration, og du behøver derfor kun ét telfonnummer og én mail adresse uanset hvilken afdeling du ønsker at snakke med.

   Tlf.: 6910 2323
   Mail.: info@zimplex.dk

   Skarpe priser

   Har du en opgave eller et problem, som du tror at vi kan hjælpe med, kommer vi gerne forbi dig, og får en uformel snak om en løsning.
   Det samme gælder hvis det drejer sig om daglig/ugentlig rengøring.

   Vores løsninger er yderst professionelle, kvaliteten er høj MEN vores priser er faktisk lave !

   Tilbud om professionel udførsel af rengøring og specialopgaver til industri og produktion

   Zimplex har stor erfaring med at udføre både daglig rengøring i industrien og produktioner.
   Vi tilbyder dog også at stå for specielle og krævende afrensnings- og rengøringsopgaver inden for industri og produktion samt lager og værksteder.

   Vi tilbyder også hovedrengøring samt højderengøring af rør, ventilationer, skakte samt kabelbakker og bjælker og lignende elementer, der typisk er oppe under loftet i mange virksomheder.
   Zimplex tilbyder desuden rengøring samt udførelse af specialopgaver inden for fødevare produktioner og virksomheder der eksempelvis laver emballager til fødevareindustrien.

   Vi tilbyder desuden også industrirengøring og rengøring af maskiner, transportbånd, ovne m.v. med tørisblæsning

   Herunder har vi listet nogle af de type opgaver,

   som vi typisk bestilles til inden for industri og produktion

   Industri rengøring

   Zimplex’s afdeling for rengøring, har stor erfaring med at servicere mange forskellige typer virksomheder inden for både industri og produktion. Det gælder både den daglige rengøring og hovedrengøring.

   Læs mere her

   Tørisblæsning

   Tørisblæsning kan med stor fordel benyttes i alle typer industrier og produktioner. Det er især velegnet til afrensning af maskiner, anlæg, ovne, motorer samt produktionsanlæg inden fori fødevareproduktioner samt inden for medicinalindustri. 

   Læs mere her

   Rens af facader

   Vores afdeling for afrensninger tilbyder effektiv, men samtidig skånsom rens af facader. Vi kan ligeledes rense alger af facader, samt efterbehandle dem med imprægnering. Vi kan også fjerne den berygtede rødalge

   Læs mere her

   Specialrengøring

   Zimplex kan også klare de mere specielle eller krævende opgaver. Vi har eksempelvis god erfaring med rengøring og nedvaskning af vandværker og deres faciliteter. Vi har også lavet mange special opgaver, rensninger og desinficering m.v.

   Læs mere her

   Betongulve

   Vi tilbyder at enten rense, polere eller slibe gulve af beton i produktioner, lagerhaller, værksteder og lign. Er gulvets overflade meget beskadiget, kan vi tilbyde at slibe gulvet, og give det efterbehandling.

   Læs mere her

   Sodablæsning

   Zimplex har både udstyr og ekspertisen til at benytte sodablæsning til afrensninger. Vi kan blæse både stål, plastic og aluminium rent for eksempelvis fedt, olie, fastbrændte belægninger, maling, lak m.v. uden at skade eller ridse underlaget

   Læs mere her

   Lugtsanering

   Zimplex fjerner alle typer ubehagelige lugte. Vi tilbyder lugtsanering af enkelte lokaler, større industri- og produktionslokaler samt hele bygninger og virksomheder. Vi fjerner eksempelvis lugt fra kloak, olie, råddenskab, opløsningsmidler + m.m.

   Læs mere her

   Asbestsanering

   Mange produktionslokaler og industrilokaler af ældre dato, har risiko for at der er asbest materialer til stede. Det er typisk benyttet som isolering, klæber til fliser, tagplader, loftplader osv. Zimplex tilbyder professionel asbestsanering til skarpe priser

   Læs mere her

   Vandskade

   Zimplex tilbyder opsugning af vand fra alle typer bygninger og lokaler, samt efterfølgende rengøring og affugtning. Vi sørger naturligvis også for desinficering efter urent vand, da der bl.a. kan forekomme kolibakterier i kloakvand.

   Læs mere her

   Brug for et godt tilbud?

   Vest- & SydSjælland:
   Tlf.: 55 34 23 19

   Midtsjælland og hovedstadsområdet:
   Tlf.: 69 10 23 23