69 10 23 23 info@zimplex.dk

   Kontor og kontorlandskaber

   Zimplex

   Sund fornuft

   Hos os får du en samarbejdspartner der besidder stor faglighed og med meget stor erfaring med kontorrengøring.
   Men foruden dette, benytter vi også noget, som desværre flere steder er gået i glemmebogen; gammeldags sund fornuft!
   Dette betyder at ser vi et problem der påvirker rengøringen forsøger vi altid at løse det UDEN bare at springe det over. 

   Dette sikrer dig/jer en tilfredsstillende rengøring – hver gang, udført af personale der besidder erfaring, ekspertise og sund fornuft. 

   Alle størrelser opgaver

   I Zimplex har vi rigtig gode erfaringer med både daglig og ugentlig rengøring af mindre kontorer, kontorlandskaber, administrationsbygninger samt hele kontor-hoteller.

   Om det drejer sig om rengøring af 100 kvadratmeter eller 1000 kvadratmeter, har ingen indflydelse på hvor alvorligt vi tager opgaven.
   Hos os er du heller ikke blot et kundenummer, men en vigtig del af vores kerneydelse, som vil gøre alt for at passe på.

   Pris på kontorrengøring

   Vi har via optimering af både arbejdsgange og vores administration, været i stand til at presse vores priser, uden at gå på kompromis med vores egne krav til kvaliteten!

   Dette betyder at vi ofte kan tilbyde vores løsninger på kontorrengøring til en meget attraktiv pris – uden at der senere kommer alle mulige og umulige tillæg til aftalen.

   Vi kan desværre ikke give jer en fast timepris, da vores samlede tilbud afhænger af forskellige faktorer såsom typen af rengøring, behov for ekstra ydelser ud over rengøring, vinduespudsning osv. 

   Zimplex tilbyder prisbillig, effektiv kontor rengøring der giver kontorets ansatte et godt indeklima.

   Indeklimaet på et kontorer påvirkes i høj af den kontorrengøring, der bliver udført.

   Er kontorrengøringen dårligt udført, så kan kontoret desværre faktisk være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima, som kan koste på virksomhedens bundlinje pga. syge medarbejdere.

   Zimplex kan tilbyde at udføre alle former for kontorrengøring, der måtte være brug for på en moderne arbejdsplads.

   På et kontor er det vigtigt, at arbejdspladsen fremstår ren og ordentlig, når medarbejderne møder ind hver morgen.Vores kontorrengøring udføres naturligvis, når det passer jer bedst. Vi arbejder desuden efter grundigt beskrevne arbejdsplaner, og har en effektiv egenkontrol.

   Vi kan tilbyde at stå for rengøringen på både mindre kontorer, kontorlandskaber, større administrationsbygninger samt hele kontorhoteller.

   Vi er desuden medlem af brancheforeningen. Dette giver ordnede forhold

   Herunder har vi listet nogle af de services som virksomheder med kontorer,
   ofte efterspørger, og som Zimplex tilbyder

   Kontorrengøring

   Zimplex tilbyder professionel og effektiv rengøring af kontorer, receptioner, administrationer samt hele kontorhoteller. Vi har den rette erfaring, ekspertise til at kalde os selv
   Eksperter i god rengøring

   Læs mere her

   Gulvrens og pleje

   Vi kan tilbyde at rense alle typer gulve, og evt. give det en efterbehandling, så gulvet bliver ekstra holdbart. Dette gælder både trægulve, linoleumsgulve, terrazzo- og marmorgulve m.v. Vi kan naturligvis også rense tæpper og måtter

   Læs mere her

   Møbelrens

   Zimplex kan tilbyde rensning af alle typer kontormøbler, konferencemøbler, sofaer og stole fra venteværelser m.v. Vi kan fjerne både pletter, skjolder og dårlig lugt, samt bakterier fra alle typer textilmøbler og lædermøbler

   Læs mere her

   Lugtsanering

   Zimplex er eksperter i at fjerne dårlig lugte og lugtskader. Lugten og luften i et kontormiljø betyder meget for arbejdsmiljøet. Vi kan fjerne lugte såsom røg, nikotin, affald, kloak, råddenskab, fugt og skimmelsvamp + m.m.

   Læs mere her

   Graffiti rengøring

   Er i så uheldige at jeres virksomhed rammes af graffiti, kan Zimplex være behjælpelig med en effektiv graffitirens, til særdeles konkurrencedygtige priser. Foruden at vores medtoder er effektive, er de samtidig skånsomt mod mursten, beton osv

   Læs mere her

   Fliserens

   Zimplex kan tilbyde at rense næsten alle typer udendørs fliser, gangarealer, gårdspladser, parkeringspladser m.v. for både skidt, snavs og alger og flisepest. Vi har maskiner til at klare alle typer opgaver, og er faktisk eksperter i effektiv og skånsom fliserens.

   Læs mere her

   Anti graffiti

   Når først vi har behandlet en facade med antigraffiti, er det let at fjerne ny graffiti. Man kan let vaske det ned, ved at bruge varmt vand og en højtryksrenser. Dette mindsker jeres fremtidige udgifter til graffitirens markant, og skåner underlaget.

   Læs mere her

   Facaderens

   Zimplex’s afdeling for afrensninger, kan tilbyde at rense virksomhedens facader, bekæmpe alger og/eller evt. imprægnere jeres facade. Dette vil give jeres bygning et rigtig flot og indbydende udseende, og sender et godt signal til jeres gæster og kunder.

   Læs mere her

   Skimmelsvamp

   Skimmelsvamp kan give en del helbredsmæssige problemer på et kontor. Der kan opstå skimmel i kanterne på vinduer, bag ved reoler og større møbler osv. Zimplex tilbyder at fjerne alle skimmelsporer, og rengøre grundigt bagefter.

   Læs mere her

   Kontakt os, hvis du ønsker et godt tilbud

   Vest- & SydSjælland:
   Tlf.: 55 34 23 19

   Midtsjælland og hovedstadsområdet:
   Tlf.: 69 10 23 23