Serviceydelser målrettet private

Private kunder

Selvom størstedelen af vores kunder er erhvervskunder, servicere vi faktisk også en del private kunder. Det er ligefra hovedrengøring og fliserens til bekæmpelse af skimmelsvamp.

Special-opgaver

Da vi har 4 afdelinger er det langt fra kun almindelige rengøringsopgaver vi kan løse. Vi kan håndtere rigtig mange forskellige og specielle opgaver – også de svære og tekniske

Priser til private

Selvom Zimplex har 4 afdelinger, har vi kun én fælles administration. Dette bevirker bl.a. at vi kan holde vores udgifter nede… og dermed også vores priser. Dette kommer naturligvis vores kunder til gode

Rengøring og andre serviceopgaver til private

Selvom Zimplex ikke tilbyder daglig/ugentlig rengøring i private hjem, har vi alligevel en del at tilbyde private.

Vi er ofte ude og lave hovedrengøring og flytterengøring. Desuden laver vi rigtig mange fliserensninger og facaderens. Vi tilbyder professionel bekæmpelse af alger – Også de genstridige rødalger.

Desuden kan vi tilbyde at både bekæmpe og rengøre skimmelsvamp. Der er desværre en del mennesker der oplever problemer med fugt og skimmelsvamp. Dette skyldes i høj grad vores fugtige klima.
Men groft sagt, kan skimmelsvamp vokse alle steder, hvis der er fugt.
Fugtproblemer kan typisk opstå ofte p.g.a. et utæt tag, revner i murværk eller træværk, en kuldebro, eller efter vandskader og oversvømmelser. Hvis der er tilpas fugtigt og varmt, samt organisk materiale, kan skimmelsvampe faktisk etablere sig på kun 1 uge.

Vi kan også være behjælpelig i tilfælde af hærværk i form af eksempelvis graffiti, eller med skadeservice efter vandskader, fugtskader og lignende skader

skimmel

Herunder har vi listet de typer opgaver vi oftest yder til private

Hovedrengøring

Det er altid rart med et helt rent hjem. Det er bare ikke altid at tiden eller ressourcerne er til det. Vi lever i en travl tid, og det kan være svært at nå det hele. Zimplex tilbyder en komplet professionel hovedrengøring til yderst fornuftige priser

Kontakt os her

Skimmelsvamp

Zimplex tilbyder private husstande professionel skimmelsvampsanering og efterfølgende effektiv rengøring og desinficering. Prisen afhænger naturligvis altid af, hvor omfattende opgaven er. Men vi giver gerne et tilbud inden start.

Læs mere her

Lugtsanering

Den type lugtsanering vi oftest laver hos private, er at fjerne lugten af røg og cigaretter. Men vi kan også tilbyde at fjerne lugten fra bl.a. skimmelsvamp og fugt, kloak og fæces, sod, råddenskab og mange andre ubehagelige lugte.

Læs mere her

Rens af alger

Zimplex kan tilbyde alle former for bekæmpelse og rensning af alger fra både murværk og træværk. Vi kan også tilbyde at fjerne den berygtede og genstridige rødalge. Vi har udstyr til at lave enten en tørrensning eller vådrensning

Læs mere her

Graffiti rengøring

I Zimplex er vi specialiseret i alle former for afrensning af graffiti. Vi anbefaler at alt graffiti fjernes hurtigst muligt. Dette skyldes hovedsageligt at hvis der først er blevet malet graffiti opfordrer det desværre også andre, til også at skrive eller male samme sted.

Læs mere her

Rygerbolig

Zimplex har hjulpet mange boligforeninger, boligselskaber, plejehjem og private med at fjerne alle spor af nikotin og lugt af røg.Vi kan tilbyde en komplet pakkeløsning, hvor vi kan håndtere alt lige fra nedtagning af tapet, slibning af træværk til malerarbejde med spærrende isotop maling og komplet effektiv lugtsanering – Og til en rigtig god pris!

Læs mere her

Gulvrens

Zimplex tilbyder vask, rensning, efterbehandling og pleje af alle gulvtyper såsom linoleum, vinyl, træ, beton, parket m.v.
Vi tilbyder desuden rensning og evt imprægnering af terrazzo gulve og marmorgulve

Læs mere her

Fugt- og vandskade

Zimplex kan være behjælpelig, når uheldet er ude. Har du fået vandskade eller fugtskade kan vi tilbyde både udpumpning eller opsugning af vand, opsætning af affugtere samt desinficering efter urent vand

Læs mere her

Fliserens

Vi tilbyder effektiv og alligevel skånsom fliserens og rens af træterasser. Zimplex har maskiner til at klare alle typer opgaver, og er efterhånden eksperter i effektiv og skånsom fliserens og evt. imprægnering efter fliserensningen.

Læs mere her

Møbelrens

Hos Zimplex betragtes møbelrens som et godt gammelt håndværk. Vi tilbyder at fjerne alt, lige fra pletter og skjolder til dårlige lugte, skimmelsporer, støvmider, pollen samt hår fra hunde og katte m.v. fra sofaer, stole og lign.

Læs mere her

Har du brug for vores service ?

Vest- & SydSjælland:
Tlf.: 55 34 23 19

Midtsjælland og hovedstadsområdet:
Tlf.: 69 10 23 23

ren service

Call Now Button FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD