69 10 23 23 info@zimplex.dk

   Download online PDF brochurer

   Hent gratis brochurer om Zimplex og om hvad vi kan tilbyde. Gem den på din pc, eller print den. Man ved nemlig aldrig hvornår man får brug for os. Der er desuden også brochure om håndværkerrengøring, tørisblæsning samt håndtering af brugte kanyler   ↓↓↓

   G

   Zimplex

   Brochure om Zimplex, og hvad vi kan tilbyde af forskellige typer service.

   KLIK HER:

   [download id=”723″]

   G

   Håndværkerrengøring

   Pdf om hvad vi kan tilbyde byggepladser og håndværkere

   KLIK HER:

   [download id=”4640″]

   G

   Brugte kanyler

   Info om hvad Zimplex kan hjælpe med i forbindelse med brugte kanyler.

   KLIK HER:

   [download id=”3767″]

   G

   Tørisblæsning

   Brochure om hvad Zimplex kan tilbyde inden for tørisblæsning.

   KLIK HER:

   [download id=”4573″]

   Kontakt os for et skarpt tilbud,
   eller blot brug for mere information

   KLIK HER FOR KONTAKT-INFO

    

    

    

    

    

    

   Afrensning

   Zimplex tilbyder bl.a. professionel facaderens, facadevask samt alge bekæmpelse. Zimplex er vant til at arbejde i alle højder, og vasker med enten hedevandsanlæg, højtryksrens eller med et skånsomt vaskeanlæg. Vi tilbyder ligeledes terrasse- og fliserens samt bekæmpelse af alger.

   Som nogle af de få firmaer på Sjælland er vi også specialiseret i at benytte sodablæsning og blæsning med tøris til forskellige typer afrensninger. Zimplex kan også tilbyde professionel graffitirens fra alle typer overflader. 

   Miljøsanering

   Vores afdeling for miljøsanering er en yderst moderne og professionel afdeling der tilbyder effektive og økonomiske løsninger inden for blandt andet skimmelsvampsanering, asbestsanering, lugtsanering samt håndtering af asbestholdige materialer og håndtering af brugte kanyler.

   Vi har en omfattende maskinpark samt ekspertise til at håndtere næsten alle typer miljøsanering. Vi kan blandt andet bekæmpe skimmelsvamp med tørdamp eller sodablæsning og fjerne enhver form for dårlig lugt med tågekanoner. 

   Rengøring

   Zimplex tilbyder blandt andet kontorrengøring, klinikrengøring samt alle typer for industrirengøring. Vores ekspertise og lange erfaring kommer dig til gode, når du vil sikre dig, at kontoret eller klinikken har hygiejnen i højsædet.

   Vi har også stor erfaring med både håndværkerrengøring og slutrengøring. Vi har arbejdet med slutrengøringen på rigtig mange, og ofte store nybyggerier samt rengøring efter malerarbejde og tømrerarbejde. Zimplex tilbyder også skurvognsrengøring.

   Skadeservice

   Vi kan tilbyde kunder på Sjælland professionel og effektiv skadeservice. Zimplex har de nødvendige kompetencer og det helt rigtige udstyr, til at hjælpe ved oversvømmelse, fugtskader, graffiti og hærværk, brand- og sodskader m.v.

   Zimplex ved hvor vigtigt det er at få håndteret skadeservice korrekt helt fra fra start. Vi sikrer at du ikke kommer til at få problemer med skimmelsvamp og andre følgeskader, fordi den valgte håndtering af skadeservice var forkert.

   Vi tilbyder skadeservice til både private og erhverv.